*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Carsten satser friskt

Erik Adielsson setter seg opp bak Nettavisens V64-banker på Halmstad i Sverige i kveld.

Nettavisens internasjonale travekspert Carsten Rabjerg bankerspiller en nestfavoritt i V64-spillet på Halmstad i kveld.

06.05.14 10:29

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens internasjonale travekspert Carsten Rabjerg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED


En ny uke på trav og galoppfronten står for tur, og det hele åpnes opp med spill hos Norsk Rikstoto til lunsjløpene på Färjestad i Sverige denne mandagen.

Til kvelden er det V65-spill til Kurt Leirvågs favorittbane Leangen samt V64-spill til Halmstad på den andre siden av kjølen som gjelder for det spillende publikum hos Norsk Rikstoto, og på Leangen sist mandag serverte Leirvåg Alsaker Regenter som en vidunderlige V5 og DD-banker som innfridde.

Lørdagens V75 går av stabelen på Jarlsberg, men med all respekt for denne så er det ingen tvil om at ukens store sportslige høydepunkt finner sted kommende søndag når Charlottenlund inviterer til Copenhagen Cup og ekstra V75.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Halmstad
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.36

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED


Carsten Rabjergs vurderinger til Halmstad:

Dagens Banker:
Vi prøver en som ikke er oplagt denne løbsdag, hvor der ellers er nok af muligheder. 11 Mr Simpson i V64-4 har startet to gange for Flemming Jensen, og leveret to flotte løb. Det er en hest man har haft svært ved at få med i løbene fordi den ikke har haft nok point.

Den vandt på en toptid efter en forcering på Åby og senest endte den fremme forrest i feltet, men leverede en stærk præstation, selvom den akkurat blev besejret. Har enorm kapacitet og passer givet godt til Adielsson. Da værste modbud 8 Bear Dancer har et dårligt spor, samt måske vigtigere opgaver fremover, tror jeg Mr Simpson kan blæse forbi til sejr!

Stallrapport om bankeren:
"Fra stalden fortæller man at Mr Simpson får klassen er en rigtig god hest, der har trænet godt efter sidste start og som altid skal have chance, selv fra dette bagspor. I øvrigt har Montgomery Hill, der starter i V64 trænet godt frem mod denne start. Har ikke startet ret meget i voltestart, men er fornuftig og burde klare det. Man synes dette er en passende opgave for hesten at starte i, så han er som altid en god chance."

Dagen Luring:
10 Attack Diablo i V64-5 er jo en klassehest, der er klart bedre end det man lige kan læse ud fra resultaterne. Det blev for hårdt senest, men der er ikke tvivl om, at løbet har gjort den godt. Får desuden et afventende løb denne og har så stor kapacitet, at den i løb som dette altid er en vinderchance. Det ser ganske interessant ud for hesten her.

HTML EMBEDNettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag