Carsten spiller Jeppe

Jeppe Rask (her med norgeskjenningen NY Love Game) kusker Nettavisens V5-banker i Ålborg fredag ettermiddag.
Jeppe Rask (her med norgeskjenningen NY Love Game) kusker Nettavisens V5-banker i Ålborg fredag ettermiddag.

Nettavisens danske travekspert er tilbake med tips til danske travløp. Fredag spiller vi V5 til Ålborg.

Sportspills meny fredag:
V75 Biri lørdag: Tjomsland byr på en Kjempe
V65 Biri: Jackpot og 400.000 ekstra i potten
V64 Östersund:Vi casher inn med Robert
Dagens oddsdobbel: Vi spiller fransk i kveld
Dagens langskudd: Frekkis fra League Two

Denne artikkelen er tilrettelag av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens danske travekspert Carsten Rabjerg.

Vi har en herlig trav- og galopphelg foran oss med trav og galopp fra både Norge, Sverige og Danmark.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Til Danmark kan vi nordmenn spille V5 til Ålborg fredag ettermiddag, mens det lørdag kveld er duket for internasjonal V65-omgang fra Odense. 

Nettavisen har i lang tid hatt et samarbeid med den danske traveksperten Carsten Rabjerg som har fulll oversikt over det danske travet. Fra og med fredag startet vi igjen opp med tips til Danmark og Carsten innleder med tips til V5-omgangen fra Ålborg fredag ettermiddag.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Carstens vurderinger:

3 ENCORE ZON i V5-5 er en rigtigt fin hest, der senest gik godt efter startgalop. Flemming Jensen fik efter en god start i en omstart, satset for meget med hesten i gyldig start, da den virkede fin. Det endte med galop. Hesten meldes træne godt og jeg har talt med Jeppe Rask, der lyder optimistisk.

Da den vandt sin forrige start i Aalborg gjorde den det ganske let og så rigtig fin ud i stilen, hvilket tidligere har været et problem. En hest som 6 Rockefeller får mange tilhængere og er stærk, men det er ikke sikkert den når frem denne gang på normaldistancen, da konkurrenterne er gode. Jeg tror klart mest på Encore Zon og tror Jeppe Rask kører hesten til sejr!