Carsten spiller Söderkvist

Stefan Søderkvist her med Noras Bean.
Stefan Søderkvist her med Noras Bean. Foto: hesteguiden.com

Mens Solvalla hviler ut etter sin Elitloppshelg, er det Kalmar travbane som tar seg av fredagens V65/V4 i Sverige.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens internasjonale travekspert Carsten Rabjerg.

Vi må innlede med noen ord om torsdagen, da Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen påny gjorde vei i vellinga. Sist torsdag på Øvrevoll sa det som kjent virkelig pang. Et av systemspillene som ble levert påEksperten den dagen (fire andeler á kr 1000), gikk inn med en samlet premie på 212.374 kroner.

Enorm galoppsuksess
I går var gutta ekstremt godtgående i V5-spillet og når vi talte opp etter at kruttrøyken hadde lagt seg etter V5-5, hadde fire andelslag påEksperten kommet seg helskinnet gjennom med fem rette. Med meget solide 27 738 kroner i utbetaling for fem rette pluss at et andelslag i V4-spillet også traff ( 7 734 kroner i utbetaling her) ble det ca 130 000 kroner innspilt på Øvrevoll denne torsdagen og bare i løpet av to Øvrevoll-torsdager har våre galoppeksperter fanget gevinster for over 350 000 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Silje på farten fredag kveld:
Fredag er det altså Kalmar som byr opp til dans på ettermiddagen når banen byr på V65 og V4. Til kvelden jager unntakshesten Lannem Silje 150 000 SEK i finalen av Sleipner Cup i V64-6 på Romme, mens Biri travbane har gleden av å arrangere V65 her hjemme. 

Vurderinger til Kalmar av Nettavisens internasjonale travekspert Carsten Rabjerg

Dagens Banker:
2 Augustus F i V65-1 er en klassehest, der har løb i kroppen efter pause. Det blev en hård tur i sporene fra sidste langside og hjem til målstregen, men hesten holdt godt ved i et løb som Thengill vandt. Med den udblæsning fra senest er hesten givet endnu bedre denne gang og startsporet er perfekt. Træneren Helena Burman's heste er i fin form, hvilket vi så senest på Elitloppssøndagen med The Divine Miss F, der vandt sin femte sejr på stribe. Selvom der er gode konkurrenter imod denne gang, taler det meste for at Augustus F vinder!

Dagens bankeralternativer:
4 Nikita Broline i V65-4/DD-2 er en fin hoppe, der er klart bedre end resultaterne og vant til at møde hårde modstand end dem hun møder denne gang. Har endnu ikke vundet for Peter Untersteiner, men det kan hun meget gøre denne gang. Mon ikke hun tidligt kommer til føring og derfra bliver meget svær at passere?

3 Tor Mento i V65-3 har endeligt levet op til noget af det som den hele karrieren har været fulgt af. Der var allerede inden hesten startede for første gang, rygter om at dette var en helt speciel hest, men den har først nu for alvor vist det. Præstationen senest på Lunden var rigtig god, for den sad store dele af løbet som første hest i andet spor og vandt alligevel ganske let.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Dagens Luringer:
6 Victor Maxim i V65-2 er meget spændende med en offensiv kusk som Kim Eriksson. Hesten er hurtig fra start og førte længe i starten på Jägersro, hvor den så tabte travet til slut og galopperede kort før i kamp om sejren med en så god hest som Bennett vandt. Formen virker fin og i et løb uden den store klasse kan Victor Maxim godt være en vinder!

1 Let's Dance i V65-6 see meet interessant ud her, for den har et perfekt startspor og Klaus Kern er en offensiv kusk, der gerne vil køre spids, hvis det er muligt. Var uheldig senest, hvor den ramte på en konkurrents vogn på sidste langside og galopperede. Spids & slut her?

2 Åjo Hornline i V65-5/DD-2 har vist fin form og har et perfekt spor. Endte med kræfter sparet i sidste start, så formen virker helt hvor den skal være. Ser ud som en god chance i et løb, hvor det nok skal løses sig optimalt for hesten.