Gå til sidens hovedinnhold

Cato er nøkkelkusken

Cato Antonsen er nøkkelkusken i dagens lunsj-V5 på Bjerke. Her kan du lese hans egne vurderinger av hestene.

Her finner du Nettavisens tips til løpene.

Cato Antonsen har tre oppsitt og like mange vinnersjanser under lunsjomgangen i dag. Det er spesielt èn hest han gleder seg til å kjøre, men den er til gjengjeld håpløst usikker.

7 Donello gikk et veldig fint prøveløp forleden og trener Kjell Teigen er veldig optimistisk på hestens vegne. Cato er derimot litt mer betenkt.

- Det stemmer at 7 Donello ga et fint inntrykk i prøveløpet, og fulgte Norborg hele veien. Men, det er sprint nå og jeg tror ikke det er noen fordel for 7 Donello. Det er noen hester som har mye større fart i kroppen enn min hest i dette løpet, og de blir fort for raske for oss. Tidsmessig kan han nok gå rekorden sin, men dette løpet kan fort gå i 28.0-29.0-tempo. Det ser vanskelig ut å gå til topps denne gangen, men han er såpass på gang at han skal passes når han kommer ut på en lengre distanse. I første omgang kjører vi for en best mulig premie, kanskje en mulig trippelplass, opplyser Cato.

Dagens beste vinnermulighet er også trent av Kjell Teigen. 1 Stirred Not Shaken i 3. løp/V5-3 står perfekt til i førstespor, kanskje leder han helt inn?

- 1 Stirred Not Shaken er lynrask ut og det blir å sitte i tet så lenge det går. Distansen er en fordel, for han misliker svingene sterkt, nå blir det bare tre av dem... Han er ikke så lett å vinne med, men jeg skal forsøke, for forutsetningene er gode, sier Momarkentreneren.

I 5. løp/V5-5 kommer en hyperkapabel hest ut i form av 8 Armbrostian. Det har blitt mange strykninger og dg for Armbro Plush-sønnen, men han har gått feilfritt tre ganger og alle gangene har han vunnet. Holder krabaten seg på beina, bør det være duket for nok en topplassering.

- Jeg har aldri kjørt 8 Armbrostian, men jeg har jo sett at han er grisegod når han fungerer. Det blir en veldig spennende hest å kjøre og han er vel en evig outsider, avhengig av om han holder seg på beina eller ikke, forteller Cato.

Kilde: rikstoto.no