Gå til sidens hovedinnhold

Cato styrer vår søndagsbanker

Vi satser på at hjemmetrener Cato Antonsen styrer Rubin med stø hånd inn til seier på Momarken.

Klikk her for gratis V5-tips.

Tar årets fjerde triumf?
Cato Antonsen har gjort et godt stykke arbeid med 6 Rubin i V5-1. Bodbæckspålle-sønnen har tjent i overkant av 200.000 kroner på et år, og i dag tror vi det ”rusler” nye 20.000 inn på kontoen til en fornøyd eierkrets fra Bergen. 7-åringen holder strålende form, noe innsatsen i sin siste start i et tøft V75-løp bekreftet. Antonsen-traveren fikk ved den anledningen en flott tredjeplass på 28.0 full vei, etter å ha galoppert i seiersstriden til slutt. I dag tror vi på tidlig tetkjenning, og i så fall skal det dreie seg om en solid vinnersjanse. Mindre interessant blir ikke spillet når vi ser at vår klare banker for dagen foreløpig kun er et andrevalg, noe vi takker for. Den antatt tøffeste i mot er ingen ”kløpper” på voltestart, og vi mistenker at det blir for langt frem for 3 Vinnelykka til slutt ved denne anledningen.

Storfavoritten sliter?
Ja, vi tror ikke det er så enkelt som at 1 Jiba Prinsen leder rundt om i V5-finalen. 5 Attjar ”blåser” nemlig til tet, dersom kusk Kaj Johansen ønsker det, og da blir det straks litt mer sjanseartet for den store favoritten. Pajaprins-sønnen sliter dessuten til tider med helsen, og det er ikke hver dag han står opp på fire friske ”føtter” Når så megafavoritten er markert på over 80 % av kupongene finner vi stor verdi å gardere ved denne anledningen.

De tre øvrige V5-løpene ser på forhånd litt småvriene ut, og det kan fort gå mot pen utbetaling for de som greier å prikke fem rette på Momarken denne søndagen.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på hhv 75 og 375 kroner.

På det største forslaget spiller vi et abc-system hvor stammen er på 2.592 rekker. Med noen enkle forutsetninger reduserer vi dog innleveringsprisen til 1.524 kroner. Systemet har vi fylt ut for deg på fire kuponger, og de kan du kjøpe her.