Champagne-banker fra Åby

I Love Champagne på treningstur.
Foto: Frida Persson.
I Love Champagne på treningstur. Foto: Frida Persson.

I kveld lanserer vi hesten med det smekre navnet I Love Champagne som V64-banker på Åby.

Sportspills meny torsdag:
V65 Klosterskogen: Vi byr på en Diva
V4 Bollnäs: Robert fikk fart på sakene
Lunsj-V5 Bjerke: Ny svært krevende meny
Midtukekupongen: Full tillit til Høgmo
Oddstips: Sveits skal til EM
Langskudd: Oppturen fortsetter i Dalarna

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens travekspert Mats Persson.

Det hele starter i Bollnäs som er V4-arrangør i dag, før Bjerke overtar med sin sedvanlige torsdagslunsj. Til kvelden venter en ualminnelig spennende V65-omgang fra Klosterskogen, mens det er Åby som er vertskap for kveldens V64-runde fra Sverige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


På Åby i kveld har vi hatt kontakt med stall Fredrik Persson i morgentimene torsdag og hadde der en svært så hyggelig prat med Evelina Månsson. Hun har kusket I Love Champagne i hestens to siste løp, inkludert seiersløpet på Kalmar sist. Hoppa er i kalasform og hun trodde på flott vinnersjanse i kveld på Åby, der meritterte Johnny Takter skal kuske.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Spiken
Nevnte 5 I Love Champagne (V64-5/DD-1) är snabb ut och måste ha god chans att ta en längd på hästarna invändigt och från ledningen blir hon sedan myclet svårslagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Luringen:
3 Sugar Di Poggio (V64-2) har ryckt upp sig betydligt i sina senaste starter och kommer med full form när han nu gör debut i ny regi. Vi räknar med en bra insats direkt och han är definitivt ett bud i ett öppet lopp.