Charter Svein sin store kjærlighet overrasker

Thai Passion er Charter Svein sin
Thai Passion er Charter Svein sin "store kjærlighet". På fredag kan den overraske. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Det er JACKPOT fra Biri denne fredagen med hele 406 371 ekstra i potten. Flere av løpene er utfordrende, og vi byr på et sjokk mot en mye spilt hest.

Så er en av de aller fineste travhelgene over oss. Fra Biri arrangeres det nemlig helt fantastiske løp fra fredag-søndag, og her er det bare å glede seg. På fredag så kjøres Biri Allround, og i V65-spillet er det jackpot med hele 406.371 ekstra i potten. Om lørdagen så er det NM for varmblods, og i V75-spillet så ligger det 32 millioner i potten. Om søndagen så kjøres Prinsesse Märtha Louises Pokalløp. Så helgen er virkelig spekket med mye snadder både på det sportslige planet, og det spillemessige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi gir ordentlig gass fra Biri så vil vi minne dere på om hva vi ellers har i vente denne fredagen. Det hele sparkes i gang fra Solvalla kl 12.45 hvor det er lunsjtrav og V64 i vente. Fra kvelden så venter jo Biri, men det er også duket for et stort V64-spill fra Østersund med start kl.19.08.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Biri fredag er det altså JACKPOT i V65-spillet. Den store folkebankeren for dagen dukker opp i monteløpet (V65-2), og heter Hitchcock. Normalt sett er dette en vinner, og en banker trenger vi i det som ellers er en krevende meny.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Biri:

V65: kl.18.30

V5: kl.19.41

DD: kl.20.03

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Dagens jackpot-objekter fra Biri:

Biri Allround - V65-2:

V65-2 : Biri Allround – Montedelen. Her byr vi på litt ekstra service siden det dreier seg om monte. 1 Hitchcock – Har vært litt frem og tilbake til Sverige hos sin eier/veterinær Spangfors etter monteløpet nest sist. Var dog OK nå sist, og den har jo sett helt «elektrisk» ut i de monteløpene som den har gjort. Blir denne fredagen utfordret av både Trinitro + Onion FH på startsiden, og her vil det gå unna. Vinner uten galopp. 5 Lumiere De Nuit – Denne eier jeg. Ble for første gang i livet behandlet med kortison dagen etter løpet på Forus. Har ømmet litt høyre bak/venstre foran, men var perfekt i et banejobb for en uke siden hvor den jogget 16/1600 med en rask avslutning for Tjomsland. Vil være som best hittil i år, og burde kapre andreplassen bak «umulige» Hitchcock.

7 Lorne Elijon Gatling – Fikk alt sydd opp i monteløpet nå sist, og den avgjorde lekende lett nedover oppløpet. Var alvorlig gaffelbåndskadet så sent som i mars mnd, og hvordan denne tar to løp på en dag er høyst usikkert. Outsideren. 3 Onion FH – Er veldig spesiell, og den er langt ifra travsikker. Løser den ut så kan den faktisk komme seg foran. Er enorm på de første meterne. Sjansene for at den kommer seg ut feilfritt er neppe mer enn 50%. Skal uansett bli spennende å se i denne stilarten. Skal regnes som en aldri så liten fidus.

2 Trinitro – Følger bilen fra start, og med en ny rytter opp så kan det tenkes at hun klinker til direkte. Er dog ikke av de tøffeste i feltet, men trippelaktuell er den. 9 Out Of Nowhere – Gikk et helt OK prøveløp, og den skal bli spennende å se i dette løpet. Sporet gjør det uansett svært sjansebetont, men den trenger ikke å være ueffen om man garderer løpet. Hester som 6 Moon Dreamer, 8 Lobella BB, 4 Zetus, og 10 Phil Des Bassieres tror vi mindre på.

Godbiter tilslutt i menyen:

V65-5 : 9 Deloria – Med litt usikker form på 9 Amarone så retter vi heller søkelyset mot en hest som holder toppform for tiden. Deloria var god fra tet nest sist til en enkel seier. Nå sist så feilet den direkte, men kom SOLID tilbake i kulissene. På klokken vår stod det faktisk 14,2/1900, og selv om den ikke fikk betalt så var innsatsen altså meget bra. Her står den spennende til, den har fått fire løp i kroppen, og den kan fort sitte der igjen nå.

V65-6 : 9 Thai Passion – Dette er altså «Charter Svein sin store kjærlighet», og på fredag så tror vi på en ordentlig etterlengtet opptur for den grunnkapable hoppen som Trond Anderssen trener. Fant superformen på samme tid i fjor, og på Biri 4.Aug så banket den Whata Buz. Travet den dagen knallsterke 13,9/2100ma. Har famlet litt i blinde i år, men nå virker endelig formen å være på riktig vei. Den var positiv i kulissene nest sist, mens den nå sist ble sittende bom fast med rubbet igjen i løpet som Whata Buz vant. Vi har 10,4 s 500m på vår klokke, og den så altså lysende fin ut for dagen. Her står den nydelig til for å smyge med, og får den sjansen tilslutt så har den form i kroppen til å overraske. OBS!