Claes og kongen sørger for V4-opptur

Claes Svensson kjører vår banker på Axevalla.
Claes Svensson kjører vår banker på Axevalla.

Bankeren har en stor fremtid foran seg! Dagens beste objekt feller en mye spilt favoritt! Infoen er het! En smakfull lunsj er i vente på Axevalla.

Sportspills meny onsdag:
V76 Bjerke: Hamre med ny treårskanon
V5 Bjerke: Fireåringer viser seg fram
V75 Momarken lørdag: Tre dager igjen til superpotten
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Midtukekupongen: Ingen grunn til å tro på City-mirakel

TV-fotball: Sjekk oversikten over ukens TV-sendte kamper

Har du tatt rygg på oss de siste dagene? Sjekk ut følgende:

På Momarken tirsdag 17. mars gikk fem av våre siste info bonger inn med litt over 10 000 per stk. Vi spilte inn over 50 000 i V65-spillet, og det er liten tvil om at siste info bongene våre er viktig å få med seg. Har du prøvd dem?

Det ble herlig fullklaff for vårt systemspill i V64-spillet fra Ørebro mandag 16. mars. 9. valget Digital Motion og 6. valget 9 Aloe Vera ble begge fanget og dermed ble det meget flotte 55 922 kr tilbake for fire andelskjøpere (fire andeler a kr 1250). 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble også servert sterke tips på Forus søndag15. mars. Vårt minste spilleforslag her på Nettavisen (innl.pris kr 168) betalte tilbake 868 kroner. Systemspillet vårt (5 andeler a kr 799) suste imidlertid inn med seks rette og betalte tilbake flotte 82 744 kroner og hver andelskjøper kunne dermed hente ut 16 548 kroner.

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På lørdag venter en felles V75-omgang med Sverige, og ekstra interessant blir denne omgangen med tanke på at det er JACKPOT i V75-spillet. Hele 21.192.246 ligger nemlig ekstra i syverpotten, og skulle du bli alene denne lørdagen, ja, da venter det svimlende 57 millioner på deg!Vi i tipsredaksjonen jobber med løpene uken gjennom, og våre tips blir lagt ut ca kl.12.00 fredag.

Du kan allerede i dag kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Løpene på Axevalle begynner kl.12.20

På Axevalla onsdag velger vi å banke ferske King Sir Kir (V4-1). Denne lyste det av i banen sist, og det er ingen tvil om at vi her snakker om noe litt utenom det vanlige. Her er våre objekter til dagens V4-omgang:

V4-1 : 5 King Sir Kir – Slet med litt småplukk som 3-åring, og den kom derfor ikke til start da. I debuten nå sist var den et rålekkert skue, og vi gav den to pluss i kanten. Jogger 11,7 s 500m med krefter igjen, og det lyste klasse av den lang vei. Kan garantert en 15-tid på denne distansen, og det må et uhell til for at den skal tape. Stor sjanse, og en motivert favoritt.

V4-2 : 12 Pin Kronos – Er en fartsfylt dame som her gjør en spennende årsdebut. Rapportene på den er meget sterke, og man forteller rett ut at det er lenge siden den har fungert så fint i jobbene som nå. Står i et perfekt springspor på tillegget, og den burde komme seg bra avgårde. I et jevnt felt uten de helt store kanonene så velger vi å prøve den ut som en frekkis. Neste gang kan den være «oppbrukt»…

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

V4-3 : 9 Quadroon – Med tanke på at den store favoritten kommer tilbake etter en svært alvorlig skade så velger vi her å spekulere. Ideen har fått tre løp i kroppen etter pause, og den varslet full form sist. Ble da sittende bom fast som HELPIGG, og den så rett og slett ut som en udetonert bombe for dagen! Hvilket herlig inntrykk! Her står den perfekt til for å smyge med, og blir det bare litt fart så duger den alle dager i uken mot denne gjengen. Stor OBS, og vår ide!

V4-4 : 5 Macahan Loss – Er garantert dagens mest synlige hest i banen med sin gråhvite kropp. Har nå fått seg tre løp i kroppen etter en alvorlig gaffelbåndskade, og det er en hest i storform som kommer til Axevalla denne onsdagen. Den taktet flott om etter sene luker nest sist, mens den blir sittende bom fast med rubbet igjen nå sist. Klaffer det bare litt bedre på onsdag så kan den sitte der, og vi roper et varsko!

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.