Cæsar leder deg trygt til lukene

Cæsar BR B.R. og kusk Tom Erik Solberg har et fantastisk fint løp foran seg i V5-finalen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com
Cæsar BR B.R. og kusk Tom Erik Solberg har et fantastisk fint løp foran seg i V5-finalen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

Superformen holder seg, og vi har nå passert 2,4 millioner innspilt siden 5.Des. Fra Momarken denne tirsdagen så knaller vi til med nye lekre ideer!

Sportspills meny lille julaften:
V76 Momarken: Westergaard fikser julecashen
V4 Halmstad: Lunsj med Stefan
V75 Gävle: Utfordrende V75 dagen før dagen
Oddstips:
Zucca jager sjuende strake
Premiere League: Jula er høytid

Nettavisen eventyrlige tipsform sitter fortsatt i. Lørdag ble de klaff for hele 22 andelslag under V75-løpene på Bjerke (ca 14 000 kroner tilbake på hvert) og over 300 000 kroner innspilt. Totalt har Nettavisen nå rundet 2,4 millioner i gevinster siden 5. desember.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er ellers noen av høydepunktene den siste mnd:1) Over 800 000 innspilt på Drammen i V75 6.Desember. 2) Over 250 000 innspilt i V65 på Leangen 8.Desember. 3) Over 160 000 innspilt i V65/V5 på Momarken 9.Desember. 4) Over 350 000 innspilt i V65 på Momarken 16.Desember. I tillegg så har vi truffet litt her, og der både i Norge + Sverige. Totalen er altså kommet opp i over 2,4 millioner innspilt, og vi håper at du har vært med på oppturene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi går nå inn i en SVÆRT HEKTISK JULEUKE hvor vi faktisk skal kjøre FIRE V75-omganger. Undertegnede tar seg av omgangene i Sverige 23.Desember (Gävle), 26.Desember (Solvalla), og Momarken (27.Desember). Til disse tre omgangene så blir det FYLDIGE TIPS. Omgangen fra Örebro den 28.Desember blir det Mats som ordner. Du kan alltid kjøpe deg inn i våre EKSPERTBONGER her : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Innleveringsfrister Momarken:

V5: 13.37

DD: 14.12

Løp ellers denne tirsdagen : Lunsj fra Halmstad: Kl.12.20. V76 fra Bjerke: Kl.19.00. V75 fra Gävle: kl.19.30.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Så over til Momarken hvor vi omtrent har gjort rent bord de siste omgangene. Totalt har vi spilt inn over 500 000 fra banen med det lange oppløpet i Desember, og vi har truffet på endel kanon-objekter! Fra Momarken denne tirsdagen så ser vår meny ut som følger:

V5-1 : 5 Eugenie Diamond – Så helt LYSENDE ut etter pause nest sist, og den ble da sittende bom fast med alle kreftene sine i behold. Nå sist så feilet den for en fersk kusk. Er kjapp i vei, og med to løp i kroppen så kan det opplagt være duket her. Må bare prøves mot en svært billig gjeng. SPILLES!

V5-2 : 1 Super Gielle – Kommer ut i ny regi, og den er spillbar direkte. Viser 14,0 s 1000m sist, og da fikk den aldri sjansen tilslutt. Blir altså sittende bom fast med krefter igjen på tanken. Gangen før så viser den 14,6 s 1000m fra femte utvendig. Blir den bare ikke fast så dreier dette seg om en flott mulighet. Treningsrapportene er også klart oppløftende!

V5-3 : 11 Missingmyr Stjernen – Er MILEVIS bedre enn raden, og den har kapasitet/fart til å sjokke. Den har vist stor fart mellom galoppene gang på gang, og også sist så var innsatsen klart plussbetont. Kan trolig litt under 31 i en feilfri utgave, og med flott form i kroppen så velger vi å varsle. Kusk i mot, men hesten er god nok i massevis! OBS!

V5-4 : 5 Torps Chivas – Er brennkvikk ut, og her klinker nok Per Ludvig Nilsen til direkte. Skulle han greie å komme seg foran, ja, da kan fakta dette løpet være kjørt. Gikk et fint løp nå sist uten at det klaffet, og den var også GOD nest + tredje sist. Her kommer den ut i dønn riktige omgivelser, og den er spillbar!

V5-5 : 3 Cæsar B.R. – Har et gaveløp foran seg her, og på tirsdag så blir det tidlig tet. I feltet så finnes det ingen tøffinger som kan trykke opp noen fart, og det aller meste taler for at den leder dette rundt om. Nå sist så ble den grovt hindret i siste sving, og den gikk glipp av en plass blant de tre da. Hadde nok landet på en høy 12-tid. STOR SJANSE, og vår banker i en interessant V5-omgang.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.