Dacapo for Carsten?

Bjørn Goop er kusk bak Nettavisens V65-banker i lunsjen på Solvalla i dag.
Bjørn Goop er kusk bak Nettavisens V65-banker i lunsjen på Solvalla i dag. Foto: Foto Hesteguiden.com

I lunsjløpene på Solvalla sist fredag spilte Carsten Rabjerg inn 100 000 kroner, og i dag håper han Bjørn Goop sørger for ny suksess.

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens internasjonale travekspert Carsten Rabjerg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Det nærmer seg 17. mai, og på lørdag er det full fest på Øvrevoll galopp med V5 og V65-spill. I tillegg får vi nordmenn gleden av å være med i Sveriges ordinære V75-omgang førstkommende lørdag, all den tid 17. mai faller på en lørdag i år.

Det betyr også at den hjemlige V75-omgangen er flyttet til mandag 19. mai. Nettavisen hviler som kjent aldri og har selvsagt tips til begge disse kjøringene på nasjonaldagen, i tillegg til jackpotomgangen i V65-spillet som avvikles i Åmål lørdag kveld.

Fredagen starter opp med spill til lunsjløpene på Solvalla i Sverige hos Norsk Rikstoto, og dit kan det spilles både V65 og V4. Sist fredag spilte Carsten Rabjerg inn over 100 000 kroner på sine V65/V4-tips til Solvalla, og det er nye vinnersjanser med Carsten i dag.

Siden kan det spilles til en V5-omgang til Klammpenborg i Danmark, før det hele avsluttes med V65-spill til Jarlsberg her hjemme samt V64-spill til Gävle på den andre siden av kjølen.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Solvalla
V65 kl. 12.45
V4 kl. 13.25
DD kl. 13.45

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Carsten Rabjergs vurderinger til Solvalla:

BANKEREN:
2 RASCAL ZET
i V65-5 kørte sig til spids med 1400 meter tilbage i forrige start og det blev ganske udramatisk. Var senest på ude i et V75-løb, hvor Björn Goop sad bag. Parret endte nede i feltet udvendigt i femte par, men gik med i angreb med en omgang tilbage og blev for alvor bedt om fuld fart på sidste langside. Sluttede stærkt af og nåede andenpladsen bag Sauveur. I et selskab som dette og fra et perfekt spor, virker det oplagt at Rascal Zet, der igen har Björn Goop i sulkyen vinder løbet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


LURINGEN:

2 IRON SMILE
i V65-1 har en meget interessant opgave denne gang. Har virket hurtig fra start og har de tre sidste starter siddet helt fremme i feltet, enten i føring eller bag den førende. Viser god form og kan få rette løb fremme i feltet igen denne gang. Hesten har aldrig vundet, men jeg bliver ikke overrasket, hvis det sker denne gang.

7 LOTUS ELD i V65-4 har galopperet i de sidste to starter, men har vist stor fart og topform efter galopperne. Hvis bare hesten denne gang undgår galop, har den en så fin opgave, at jeg regner med den har en god vinderchance. Kan sagtens give et godt odds, samt løfte værdien i V-spillene!