Dacapo på Sørlandet?

Vi gir oss ikke på Only Audition og lanserer ham som en frisk søndagsbanker i V5-3. Les våre tips og spill her.

Klikk her for tips og vurderinger til V5 på Sørlandet søndag

V5-rebusen på Sørlandet innledes med et litt småvrient løp hvor det fort kan komme en smell. Favoritten Kjenner Tor står på 20 meter tillegg og møter litt bedre hester enn i seiersløpene.

Vi tror det fort vekk kan komme overraskelser i tre av V5-løpene, men ved å gå tynt i V5-2 samt bankerspille Only Audition skaper vi rom for garderinger.

Vi tror nemlig sterkt på at det holder med to hester i den andre avdelinger. Les om disse her.

Fortjener en ny seier
Uturskvoten må være oppbrukt for Only Audition som kommer ut i V5-3. Vi tror Frode Hamre sitter bak en vinner og går for denne frekke varianten. Som et andrevalg i spillet, foreløpig bare markert på hver fjerde kupong ser dette meget spennende ut. Les vår begrunnelse og løpsanalyse her.

V5-4 ser åpen ut på forhånd med flere gode hester på farten, og vi synes bred gardering er påkrevd.

Spennende V5-avslutning
I V5-finalen står vi ovenfor et flott sprintløp. Her er det litt usikkerhestsmomenter rundt de to favorittene og vi velger å gardere godt også her. Muligens dundrer vår favoritt til tet og leder rundt om?

Bli Nettavisen-spiller!
Vi har denne gang laget tre ekspertforslag til hhv 96, 320 og 924 kroner. Disse kan kjøpes i boksen oppe til venstre. Det tar bare etpar minutter å registere seg som Nettavisenspiller. Har du allerede konto hos Norsk Rikstoto kan du samordne kontoene slik at de blir en og samme konto.

Vi har i tillegg til de tre ordinære flate bongene også laget et samlebongforslag der vi bankerspiller Brave Man i den siste avdelingen. Denne bongen er på 12 rekker og spilles 20 ganger. Samlebongen koster dermed 240 kroner og den finner du her .

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin