Dagens Dobbel to ganger

Nå er det mulig å spille Dagens Dobbel på formiddagen til Sverige.

Det betyr at du kan spille Dagens Dobbel to ganger daglig flere ganger i uka. Formiddagsspillet vil være i felles pott med svenskene.

- Fortsatt vil Dagens Dobbel på kvelden ha hovedfokus, men svenskene har hatt suksess med å innføre en ekstra Dagens Dobbel som kjøres om formiddagen. Vi har slengt oss med og spiller heretter en lunsjdobbel i felles pott med Sverige, sier Grethe Borander Rydinge i Norsk Rikstoto.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

Mandag, tirsdag, onsdag, fredag og søndag vil være dagene det tilbys Dagens Dobbel på formiddagen. Torsdag arrangeres lunsjtravet i Norge, her vil ikke spilleformen være tilgjengelig. Lørdag har vi heller ikke muligheten til å spille Dagens Dobbel til vårt naboland.

Innleveringsfristen på hverdager vil være kl. 12.35, og omhandler 2. og 3. løp. Søndager handler det som oftest om løp 7 og 8. Innleveringsfristen vil variere noe, men DD-løpene vil aldri starte før klokken 15.05. Banekode vil være som vanlig fra Sverige: L3

Dagens Dobbel har hatt en prima omsetningsutvikling det siste halve året. Med en gevinstandel på 75 prosent er det et av de mest populære spillene til Norsk Rikstoto.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin