Dags for seier?

Foto: hesteguiden.com

Vår banker for dagen har stått for en rekke sterke innsatser nå på slutten uten å få en seier, men i kveld tror vi han endelig får utteling for sin fine form.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Ja, med den formen 2 Flying Expences legger for dagen tror vi sterkt på at årets andre triumf blir bokført, mot svært passende motstand i den fjerde avdelingen. Kretsen rundt hesten klarer nemlig neppe å finne en finere oppgave enn dagens, og fra tet eventuelt rygg leder dreier det seg om en solid vinnersjanse. Spurten til tredje på fine 16.3 fra køen i relativt hardt lag sist var av beste merke, og de krappe svingene i Skien har vår banker for dagen tidligere vist at han takler til fulle.

Vi stoler ikke på favorittene
Det er nok liten tvil om at duoen 3 Storm Eld og 4 Odintroll hever seg over mengden på kapasitet i den tredje avdelingen, men en kjapp sprint på dagens arena tror vi ikke er optimale forutsetninger for noen av dem. Begge sliter med aksjonen, og det kan fort være game over allerede i den første svingen. Vi garderer følgelig bredt på samtlige forslag, og håper på en smell.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger:
V5-1: På tross av et spor litt langt ute tror vi offensive Tom Erik Solberg sender 7 Conway Holl tidlig fremover mot føringen (5 Vera Medo slipper trolig på dagens distanse) i løpet, og fra spiss er Nuke It Freddie-sønnen i så fall hesten å slå. Gottling-traveren har konkurrert i tøffe omgivelser hele veien, og det er hakket enklere i mot kveld.

V5-2: Vidåpent, men vi gir oss ikke på 10 Voje Flora. Sjefen-datteren har en helt riktig oppgave foran seg, og dersom formen er så noenlunde inntakt etter en mindre pause bør 8-årshoppa ha et bra bud på den gjeveste sjekken. Gunnar Austevoll er tilbake i sulkyen ved denne anledningen, og eksilbergenseren har tidligere vist at han har et veldig godt tak på Thorson-traveren.

V5-5: Litt småskummelt, men med klaff på løpet kan 9 Hjerteborken ta en etterlengtet seier. Trener Per Teigen har virkelig fått den tidligere nærmest stae krabaten på klart bedre tanker, og innsatsen til sølv bak seiersmaskinen Tao Prins på flotte 27.3 full vei i den siste starten var det lite å utsette på.

Ekspertforslag
Til løpene på Klosterskogen har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 108, 324, 720 og 1368 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Det største forslaget er et abc-system som vi har fylt ut på fire kuponger, og de kan du få kjøpt her .