Dalen fikser V5-opptur

Dag S. Dalen har flere flotte muligheter på søndag.
Dag S. Dalen har flere flotte muligheter på søndag. Foto: hesteguiden.com

Total forvandlet etter miljøskifte! Slår til nå!? Senker dagens tyngste favoritt? Vi gir deg het info på en godbit! Harstad byr på en spennende V5-omgang.

Sportspills øvrige søndagsprogram:
Oddstips 1: Tromsø vinner slaget om Nord-Norge
Oddstips 2: Poengkongen Olimb sikrer ny triumf
Tippekupongen: Garderer storfavoritt på tippekupongen
V64 Åby: Stor jackpot på Åby
V4 Hagmyren: Åpen lunsj i Sverige

Nyhet!Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller:Så lett er det å spille

En hektisk søndag er i vente, og det er mye spennende å glede seg til. Høydepunktet skjer dog på Åby hvor det altså er JACKPOT i V64-spillet med hele 1,4 millioner ekstra.

Når det gjelder Harstad som det skal dreie seg om her så ser menyen klart spennende ut på forhånd. Vi prøver å "smyge" oss gjennom omgangen uten banker, og krydrer heller bongen med potensielle godbiter.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens objekter til Harstad:

V5-1 : 12 Arveprinsen – Gjør omtrent ikke annet enn å vinne, og den hadde et strålende år i fjor på Harstad. Pleier å levere bra løp etter pause, og vi forventer oss en bra innsats direkte. Er kjapp i uttaket, og fra dette sporet så kommer den garantert fykende direkte. Har en STOR sjanse her, og den er i høyeste grad en motivert favoritt. For dem som spekulerer så er det to hester vi frykter. 10 Lyssjø Faxa – Feilet i angrep sist, og den kan «alt» på en god dag. Gry Kanstad gjør det stadig bra i banen, og vi ser slett ikke bort fra at hun vil ha et godt tak på denne kapable damen. 14 Jan Lurifaks – Er bedre enn raden, og den ble sittende bom fast med vinnerkrefter sist. Dalen er alltid HET i Harstad, og med flyt fra tillegget så er den ikke borte her. Blir nok ikke veldig mye spilt…

V5-2 : 3 Moe Aria – Kom ut i ny regi sist, og vi likte den godt direkte. Feiler da knappe 1200m fra mål, og den taper mye. Var 40-50m bak Hvalstad Birken runden igjen. Kommer så helt svett tilbake, og den var først kort etter mål. Hadde vært helt overlegen uten denne galoppen. Er ikke helt stabil, men feilfritt spør den ingen om seieren her. Er en banker for de frekke, og den må bare prøves litt denne søndagen!

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

V5-3 : 3 Renoir Simoni – Ble toer på en 15-tid/2100m bak en såpass god hest som Flirtin Beach i sitt siste løp på Østlandet før den ble flyttet til Harstad. Fikk det overhodet ikke til på den nye plassen, og hesten var rett og slett ikke til å kjenne igjen. For en kort tid tilbake så ble den flyttet inn til familien Trudvang, og der trives i hvertfall hesten. Ser nemlig BETYDELIG forbedret ut igjen, og den gjør et meget godt løp nå sist i nederlaget mot Lady’s Blue News. På søndag håper vi at Dalen kommer seg foran med draget vårt, og er den i nærheten av det den viste sist, ja, da skal sjansene være gode for at den leder rundt om. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V5-4 : 7 Hot Mama – Er under en rivende utvikling, og selv om den er noe tøft ute pengemessig her så må den være spillbar. Gikk et enormt sterkt løp etter galopp sist, og dette er en hest som er klart bedre enn raden. Fra første omvendt i volten så blåser Hot Mama til tet om den bare løser. Kan nemlig være litt hissig når man snur opp, og det finnes en viss galopprisk. Fra tidlig tet her så skal ikke Dalen få dempe mye før Hot Mama har en kanon mulighet til å renne unna. Klar OBS-hest, og vi roper et varsko!

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

V5-5 : 10 Myr Faksen – Er motivert i finalen, og det er snakk om feltes klart beste hest. At nå HC Holm har overtatt kuske-ansvaret er jo selvfølgelig kun et stort pluss. Er fra tid til annen litt spesiell, men får den bare gå med i rygger så er den enormt giftig på speed. Feller alt om den ikke havner opp i noen uheldige situasjoner. Vi finner dog omtrent alltid litt verdi i å spekulere mot Myr Faksen da den altså kan være litt spesiell, og vi tar derfor med noen spennende hester imot på kupongene i jakten på flotte kroner!