Gå til sidens hovedinnhold

Daleys stjerner i trening på Solvalla

Noel Daley kjørte torsdag treningsjobb inne på Solvalla med sine elitloppshester Mr Muscleman og A Touch of Flair.

- Jeg er fornøyd med hvordan begge kjentes ut, sier Daley til kanal75.

Først ute på banen var den enorme Mr Muscleman. Etter noen ”bakvarv” vendte Noel Daley og kjørte to rolige treningsheat. Hesten så litt støl og kantete ut, men Daley var allikevel fornøyd etterpå.

- Han er kanskje ikke så fin å se på fra siden, men han gikk rett og fint i vognen. Når han gjør det vet man at han er som han skal, og han kommer til å se bra ut når han får øke tempoet.

Svingene er mindre her enn på de milesbanene han er vant til å konkurrere på. Er det noe som gjør deg urolig?

- Ikke det minste.

Her kommer Nettavisens tips til lørdagens V75.

Her kommer tipsene til søndagens løp.

"Flair" kjennes fin
Direkte etter at Mr Muscleman avsluttet sin joggetur var det dags for stallkameraten A Touch of Flair til å gjøre det samme. Også han ble kjørt i rolig fart, og treneren var fornøyd.

- "Flair" ser nok bedre ut fra siden enn den andre. Han traver veldig lett og jeg er godt fornøyd med hvordan han fungerte.

A Touch of Flair starter fra spor tre bak bilen i det første elitloppsforsøket søndag mens Mr Muscleman har fått åttendespor i det andre forsøket.

- Vi hadde naturligvis heller ville hatt noe annet spor enn åtte, men det er som det er, sier Noel og ler.

- Spor tre for A Touch of Flair er bra. Jeg vet ikke hvor fort han kan åpne ettersom han bare har gjort en start for meg, men han er veldig rask og dersom det laddes kan han sikkert åpne bra bak bilen. Taktikken overlater jeg dog til "Ronnie" (Ron Pierce).