Dama som er uslåelig

Lannem Silje gjester Leangen mandag kveld.
Lannem Silje gjester Leangen mandag kveld.

Seiersmaskinen Lannem Silje jakter sin 30. strake seier i kveld og blir tidenes V65-favoritt på Leangen.

Sist mandag ble det favorittparade på Leangen og ingen utbetaling for fem rette. Det var litt overraskende all den tid løpene så åpne ut på forhånd. I kveld velger jeg å bankerspille to hester som begge blir storfavoritter i sine respektive løp. Det gjorde jeg også mandag 8. desember i fjor da jeg bankerspilte Heartbreaker V.S. i V65-1 (markert på 80,8 prosent og Izon Rags i V65-3 (markert på 64,7 prosent).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Begge vant og V65-utbetalingen stoppet på meget pene 14 996 kroner. Det største spilleforslaget på Nettavisen (inn.pris kr 1 470) og tolv andelslag på Eksperten (alle med kostpris 950 kr og oppover) gikk inn med seks rette og ca 20 000 kroner tilbake på hvert av dem. Totalt ble det over 250 000 kroner innspilt den dagen. Det skulle mer enn noe annet illustrere min gjentatte påstand om hvor lite farlige det er å spille storfavoritter som bankere.

Undertegnede har hatt solide treffere på Leangen de senere årene og har et solid kontaktnett i Trøndelag. Her er litt av ade andre godbitene de siste månedene:

Lørdag 24. januar ble det storeslem så det holder for mine V75-tips på Leangen. Hele 46 andelslag på Eksperten gikk inn med sju rette og hadde en snittutbetaling på 26 000 kroner. I tillegg ble det selvsagt også klaff for det største V75-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 1440). Totalt ble det drøye 1,2 millioner kroner innspilt.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Mandag 22. desember ble det V5-fest på samme bane. Det minste V5-forslaget (innl.pris kr 168) satt klokkerent og betalte tilbake 3 142 kroner. Mandag 29. desember ble det klaff for de største andelslagene på Eksperten (seks andeler a kr 339 og fire andeler a kr 500) fikk fem rette og sørget for meget pene 10 277 kroner i V5-utbetaling.

Mandag 12. januar ble det påny strålende klaff i V5-spillet. Det mellomste spilleforslaget ( innl.pris kr 448) satt klokkerent og betalte tilbake pene 6 626 kroner. Tirsdag denne uken var det lunsjtrav på Leangen og da ble det igjen herlig klaff i V5. Spilleforslaget på 1980 kroner (seks andeler a kr 332) traff med fem rette og ga solide 22 761 kroner i utbetaling.

Tirsdag 22. januar ble det fullklaff for det største V5-forslaget under lunsj-V5'en på Leangen og meget pene 22 671 kroner i utbetaling. Totalt har det blitt over 1,5 millioner innspilt på Leangen bare i løpet av de to siste månedene og mandagens V65-meny ser helt vidunderlig ut på forhånd.

I kveld gjester vidunderhesten 4 Lannem Silje Leangen i V65-1, på jakt etter sin 30. strake seier. Og hun kommer til å bli tidenes V65-favoritt på Leangen. Mandag 8. desember var utgangsverdien etter V65-1 (når Heartbreaker V.S. vant) magre 9 kroner. Den kommer til å bli enda lavere i kveld. Lannem Silje har stort sett skremt vekk all motstand i V65-1 og kun fire hopper velger å starte og kjempe om andreplassen. Det er ikke mer å si, 4 Lannem Silje taper ikke V65-1 på Leangen i kveld.

Helt overlegen på kapasitet
8 Chanto Photo blir ikke like stor favoritt i V65-5/V5-2, men kommer til å få svært mye kryss på seg. Tre strake seier har hesten nå, alle på sprint. Har startet fra spor elleve, spor ti og spor elleve og likevel vunnet. I kveld har vallaken spor åtte fra start, men motstanden skremmer overhodet ikke.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er svært krysskrevende i flere av de andre løpene i V65, og Edvard Kristiansen er meget optimistisk. Jeg tror hesten kan vinne dette løpet lett fra dødens om nødvendig og velger å bankerspille i både V65, V5 og DD.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Smellen kan komme i bånn
I V65-6/V5-3 møtes hopper som ikke har vinnerinstinkt som fremste egenskap. Favorittduoen 6 Synjo Diva og 5 Cornelia B.R. har vunnet ett løp (Diva) siden 1. januar 2014. På tilsammen 41 starter. Det er ikke en styrkebeskjed, og da jakter jeg en skrell i V65-6 og betaler for alle hestene på de større forslagene.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.