Dama som gjør jobben

Frances Marita og Atle Eggan.
Frances Marita og Atle Eggan.

Frances Marita innfridde som Nettavisens V65-banker 9. juni. Lørdag kveld er det V65 på Leangen og da er ingen grunn til å endre på en suksessoppskrift.

Sportspills meny lørdag:
V75 Drammen: To bankere i jakten på 37 mill
V5 Drammen lørdag: Hamre har V5-bankeren
Tippetips: Ny 12-er i dag?
Spill her: SuperLotto og Gull-Lotto samme kveld!
Serie A: Lørdag starter Italia, les vår forhåndsanalyse

Etter at kruttrøyken har lagt seg på Drammen og V75-løpene er over der, er det dags for en kanonspennende V65 fra Leangen travbane som er undertegnedes desiderte favorittbane.

Det ble bra treff for mine V5-tips til Biri fredag kveld. Det største V5-forslaget (innl.pris kr 1008) satt klokkerent og betalte tilbake pene 6 223 kroner, der 6.valget Arwen var streket av på kun tre hester i V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Leangen har hatt løpsfri siden mandag 18. august og etter at det ble kassautbetaling mandag 11. august, florerte favorittene den dagen. fem strake førstevalg og et andrevalg vant da, og da hjalp det ikke undertegnede stort at han lanserte andrevalget 9 Spang Draupner i V65-6 som DD-banker og V5-banker mot omgangens største favoritt, Hage Jerven.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Tet og slutt?
Lørdag kveld velger jeg å gardere omgangens største favoritt 4 Cannavaro i V65-2 og velger min V65-banker i V65-6. Det handler om 3 Frances Marita og Atle Eggan som har kommet strålende tilbake etter langvarig skadefravær. Hoppa innledet svært lovende som treåring, men rakk kun å gjøre en start som fireåring. Startet så en gang i februar uten suksess, men når hoppa kom tilbake i løpsbanen 2. juni var det futt i sakene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Svært overbevisende sist
Tok så to strake seire, og ble sendt til ulvene i hoppedivisjonen på hjemmebanen Leangen i et V75-løp der 21. juni. Fullførte strålende til femte i det løpet og var kun en lengde bak sist helgs V75-vinner M.T. Good Looking. Det forteller litt om kapasiteten, og lørdag kveld er det tilbake i normale omgivelse. Kusk Atle Eggan var jeg i kontakt med fredag kveld og han hadde gode rapporter på hoppa. Spor tre bak startbilen og sprint er klare plussfaktorer og normalt er det ingen som nekter henne teten. Da skal det være topp vinnersjanse og vi bankerspiller.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Solhus kan stjele løpet
I V65-1 som er et kaldblodsløp over flere distanser, må vi varsle for 1 Bjørkekvikk som viste tegn til gryende storform sist. Står alene på strek og har vist før at han duger når halsen er i sjakk. Sannsynligvis kommer Morten Valstad tidlig med spillefavoritten 2 Gjerv Prinsen, så får vi om kusk Atle Solhus bak Bjørkekvikk velger å slippe eller ta imot. Uansett må Bjørkekvikk med på bongene lørdag kveld i V65-1.