Dama som jakter sin 17. strake

Foto: hesteguiden.com

Lannem Silje ble nummer to i debutløpet 22. februar 2013. Siden har hun ikke tapt og i kveld jakter hun sin 17. strake seier i V64-6 på Romme.

Vi må innlede med noen ord om torsdagen, da Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen påny gjorde vei i vellinga. Sist torsdag på Øvrevoll sa det som kjent virkelig pang. Et av systemspillene som ble levert på Eksperten den dagen (fire andeler á kr 1000), gikk inn med en samlet premie på 212.374 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Enorm galoppsuksess
I går var gutta ekstremt godtgående i V5-spillet og når vi talte opp etter at kruttrøyken hadde lagt seg etter V5-5, hadde fire andelslag på Eksperten kommet seg helskinnet gjennom med fem rette. Med meget solide 27 738 kroner i utbetaling for fem rette pluss at et andelslag i V4-spillet også traff ( 7 734 kroner i utbetaling her) ble det ca 130 000 kroner innspilt på Øvrevoll denne torsdagen og bare i løpet av to Øvrevoll-torsdager har våre galoppeksperter fanget gevinster for over 350 000 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Fredag er det Kalmar som byr opp til dans på ettermiddagen når banen byr på V65 og V4. Til kvelden jager unntakshesten Lannem Silje 150 000 SEK i finalen av Sleipner Cup i V64-6 på Romme, mens Biri travbane har gleden av å arrangere V65 her hjemme.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Mjølnerød har favoritten blant hoppene
Tradisjonsrike Sleipner Cup for fireårige kaldblodshester er det store hovedoppslaget når Romme byr på flott travsport til sin V64-omgang fredag kveld. Hoppene har sin egen finale i Sleipner Cup og her venter 100 000 SEK vinneren. Favoritt og ganske klar sådan blir Jan Roar Mjølnerød og 9 Mjølner Oda i V64-2. Det er trolig kun galopp som kan frata Mjølnerød-hoppa seierssjekken i dette løpet, men 12 Ulvsås Ballerina var en av Sveriges beste treårshopper i fjor og har nå fått et løp i kroppen etter fem måneders pause. Ole Johan Østre stiller med sine egeneide 4 Stjernemira og til tross for at hoppa starter fra strekdistansen, har vi vondt for å se Stjernemira vinne dette løpet, da hun har var langslått av Mjølner Oda i sin siste start. 

17 strake
I V64-6 som er den åpne klassen dukker fenomenet 11 Lannem Silje (kunne altså startet i hoppeklassen) opp igjen etter en drøy måneds pause. I sitt siste løp på Bergsåker landet Lannem Silje på 24.9/2180 meter. Lannem Silje har vist seg totalt overlegen mot sine jevnaldrende gjennom hele karrieren og taper nok før eller siden. Foreløpig har det vært knalldyrt å spekulere og eier og trener Ola M Skrugstad har aldri vært kjent for å sluntre med treningen. Game, set and match i V64-6 og soleklar banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Persson nesten like stor
I V64-4 blir favoritten 6 Kvickers Kaxe og Jan Olov Persson streket av på nesten like mye av innsatsene som Lannem Silje i V64-6 og i V64-3 blir 8 Västerbo Highflyer også stor favoritt. Således er det litt fare for lave utbetalinger i kveld. Men å kjøpe Persson til over 70 prosent med Kvickers Kaxe, det går ikke. På våre spilleforslag garderer vi bredt i V64-4 og på det aller største V64-forslaget helgarderer vi.