Damene regjerer på Axevalla

Foto: hesteguiden.com

Det er damene og hoppene som står i fokus på Axevalla søndag. Sjekk våre V64-tips.

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Lang reise for Østsiden
Oddstips 2: Flekkerøy stanser EIK
Tippetips: Sikker H i Bodø
Trav: Storfavoritten innfrir i Bergen

Det er altså idylliske Axevalla travbane som er i sentrum denne søndagen der Guldstoet for treårige hopper er det store sportslige høydepunktet der 350 000 SEK venter vinneren. Og det er nettopp i dette løpet at vi finner vår V64-banker. Husk at innleveringsfrist i V64-spillet er kl 15.10

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

Det handler om 5 Fascination som var den beste som toåring og hun har innledet treårs-sesongen på best mulig måte. I sitt siste løp jogget hun 14,6/2140m og i følge trener Lars I Nilsson var det mye krefter igjen ved målpassering. Super Arnie-datteren er fryktelig rask bak bilen og normalt spinner hun til tet. Fra den posisjonen lar neppe vår banker seg slå sammen med dyktige Johnny Takter. 350.000 kr venter altså vinneren av dette løpet og vi tror det blir Fascination.
Vår rangering V64-6/DD-2: A: 5 B: 3-11 C: 12-6-9-2-1-10-4-7-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V64-1 - Varmblodshester. Grunnlag inntil 300 000 SEK. 2140 meter autostart.
3 Åjo Hornline var meget bra sist, og nå er rapportene fra stallen at hun trener faktisk ennå hvassere etter løpet, men møter denne gangen hingster så hun må være på topp for å kunne vinne. Gentle Star-datteren er rask fra start og trolig prøver Fredrik Persson prøver seg en bit fra start. Fin vinnersjanse.

7 Lineup Du Jape har gjort noen riktig så fine løp i kulissene den siste tiden og Rite On Line-sønnen er meget rask fra start så rapportene er at de skal bøtte på fra start i håp om tet. Fra tet skal det en meget bra hest til for å slå han. 5 Ivory Queen har fin form i kroppen noe hun bekreftet sist da hun avsluttet meget bra siste 1000m, mens gangen innen satt hun fast med krefter igjen på Axevalla. Det blir å finne en fin posisjon for hun kan neppe være med på startsiden.

11 Falkens Max står sjanseartet til, men denne vinnerhesten er ikke ueffen bare det blir litt tempo i innledningen for han har møtt tøffere selskap enn dette.
Vår rangering V64-1: A: 3 B: 7-5-11 C: 10-1-2-4-12-8 D: 6-9

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på lyntotokupong

V64-2 - Varmblodshester. Grunnlag inntil 125 000 SEK. 2140 meter autostart.
3 Future Love var tapper sist når han han koblet grepet inn oppløpet, men ble speedet ned kort før mål av en smygkjørt hest. En billigere oppgave denne gangen for Love You-sønnen som virkelig begynner å slippe seg. Er sånn brukbar fra start, men ingen startkanon.

6 Quantum Firefox kommer ut med samme balanse som sist, nemlig barfot rundt om som gjorde han ennå litt hvassere. Er bra fra start så kan være en mulig tethest og Good As Gold-sønnen er i rivende utvikling. 7 Bomba Di Quattro er litt spesiell i gemyttet og gjør det til tider litt vanskelig for seg med å galoppere i løpene. Sist gjorde hun en fin opphenting etter tidlig galopp så kapasitet for seier er der.

9 Kul Broline var en hest vi fikk se på Bjerke i innledningen og da trodde undertegnende at dette skulle bli en klasseklatrer, men det har vært en del helseproblemer for Pine Chip-sønnen. 15 mai kom han ut etter over ett års pause og da spurtet han meget bra mellom hester. Så faktisk lysende ut ved den anledningen og med løp i kroppen så er han meget interessant her.
Vår rangering V64-2: A: 3 B: 6-7-9-10 C: 12-2-1-5-8-11-4

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V64-3 - Varmblodshester. Stoeliten. 1640 meter autostart.
2 Flea Southwind så lysende ut sist når hun satt fast med alt igjen bak elitehesten I Wont Dance. Per Lennartsson slapp da teten, men tror neppe han slipper over sprintdistanse når motstanden er ett hakk ned denne søndagen. Nå har Per Lennartsons stallhester underprestert den siste tiden grunnet sykdom på stallen, men hoppa er interessant her.

8 K.L.M Prelong har vært enorm i regi Åke Svanstedt, men synes ikke hun var på topp sist under eliteloppshelgen. Sporet er nitrist denne gangen, så det lukter den tunge veien for den lille Dahir de Prelong-datteren. Kan vinne, men ingen banker slik mange mener. En superskrell kan 1 Simb Rudy være for hun har avsluttet noe enormt de siste løpene. Så skulle det bli tempo i løpet så kan lederrygg/tredje innvendig være vinnerposisjonen for form i kroppen har hun.
Vår rangering V64-3: A: 2 B: 8-1-5 C: 4 D: 6-3

V64-4 - 2140 meter autostart. Dameløp.
7 Kilo Face er den beste hesten, men hun er ikke noe enkel hest å kjøre så det blir en vanskelig oppgave for Jenni H Åsberg å kjøre feilfritt. Lutfi Kolgjini (som trener hesten) tror hun skal klare det.

5 Quantum Aramis er i fryktelig fin form noe han bekreftet sist da han dro opp angrepene i tredjespor, men allikevel holdt stilen fint inn i mål. Får en rutinert kusk i sulkyen så han er i sine beste hender.

4 Rock Me tar normalt førigen her, men han har tjent mye penger på kort tid så han trenger muligens nok en stund før han blir vant med grunnlaget sitt. Nå vet vi at hester ikke kan lese så han må krysses når formen er så bra som nå. 1 Ingas Hurricane var bra etter lang pause sist og får den mest rutinerte av alle damene i sulkyen i form av Kajsa Frick og fra denne posisjonen er tiåringen meget interessant.

12 Ego Sånna møter enklere selskap enn på lenge og sist var han positiv, men startsporet er selvsagt bedrøvelig og herfra må det klaffe underveis.
Vår rangering V64-4: A: 7 B: 5-4-1 C: 12-3-2-8-10-11 D: 9-6

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V64-5/DD-2 - Varmblodshester. Fireårige svenskfødte hopper. 2640 meter autostart.
6 Chat Chip er en av kulltoppene av de svenskfødte fireårshoppene og har en interessant oppgave søndag selv om det er snakk om 2640m. Trener og kusk Fredrik Persson mener distansen ikke skal by på problemer, men han kommer til å benytte seg av åpent hodelag i stedet for stengt hodelag i ettermiddag. Pine Chip-datteren er bra fra start så sjansen er bra for at hun kan sitte i tet på et tidlig tidspunkt. Fin vinnersjanse.

8 Kimono Pearl har kun startet åtte ganger, men vunnet hele fem ganger og vært dårligst nummer to feilfritt. Kretsen rundt hesten kan melde om fine treningsjobb etter det siste løpet, men fra dette sporet blir det hele sjanseartet. Uansett skal Super Arnie-datteren regnes tidlig for det er bra klasse i denne dama.

7 In Serenity var sterk sist etter hun ble brukt mye for å nå tet. Lukter et offensivt opplegg nok en gang, men må kjøre seg evt til tet for tror neppe hun henter en lengde direkte på hestene ved innsiden. Formen er bra, men det lukter en litt for offensiv styring.
Vår rangering V64-5/DD-2: A: 6 B: 8-7 C: 9-2-10-3-12 D: 4-1-11-5