*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Damene styrer på Biri

Foto: (Thinkstock.com)

Med NM for damer og ei formsterk hoppe som V65-banker er det damene vi må stole på under fredagens V65 på Biri.

31.08.12 13:06

Sportspills meny fredag:
Oddstips fredag: Norsk keepersuksess i Sverige
V75 Klosterskogen: Vi tror på tet hele veien for våre to bankere

Det holdt bare nesten for vår helfrekke banker, Valley Ivan, under torsdagens V65-løp på Åby. Hamrehesten be nummer to og gjorde et flott løp og hadde sikret oss nesten 5 000 kroner tilbake i DD-spillet med seier. På Jarlsberg ble det treff både i V5A og V5B og snaue 4000 kroner innspilt der begge våre bankere innfridde greit. Fredag er det Biri som er vertskap i V65 og der skal det kjøres NM for damer i kveld, men bankeren vår har vi funnet i V65-finalen som ikke er et løp for damene. Men det er ei hoppe og således handler det meste om damene i kveld.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

1 Frøyu Oda møter billigere selskap enn i sine foregående starter. Sist gang var det Alm Kiwi hun slo fra utvendig leder og det er ingen av hans kaliber i denne gjengen. Nå er sporet litt sjanseartet for Bjørnstad kan ikke slippe Moe Odin–datteren helt av fra start, da det er en viss galoppfare fra start. Nå er uansett dette en litt uoversiktlig startside så det er ikke utenkelig at Frøyu Oda kan holde sporet. Holder hun sporet er så vinner hun dette løpet, hvis ikke er det såpass forskjell på disse hestene at Bjørnstad nok finner seg en luke. Vi har stor tro på at det dette vinner Frøyu Oda og Øystein Bjørnstad og bankerspiller i V65-6.
Vår rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 1 B: 7-3 C: 8-10-4-2-5-9-6-11-12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-1 - NM for damer. Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
10 Snonsøy Elda er nok den beste på kapasitet i V65-1, men hun er ikke noe enkel hest å kjøre så her skal Renate Aarlie få en jobb å bryne seg på. Nå har Aarlie kjørt en del løp den siste tiden så litt rutine begynner hun og få. Er først og fremst galoppen som er hennes største fiende.

3 Store Johan er interessant for han blir kuskeforsterket denne gangen til Kristine Kvasnes. Har Lauvin–sønnen en god dag så er han mer enn god nok til å vinne dette løpet, men han er fryktelig galopplysten. Kvasnes er en av de som kan klare å kjøre feilfritt. 5 Paro Friggen gikk ny rekord nå på Bjerke onsdag og formen er bedre enn raden. Avsluttet flott også nest sist etter sen luke. Får rutinerte Berit Tveter Alm i sulkyen og skulle de komme seg foran så kan de fort lede dette løpet fra start til mål.

6 Snonsøy Tinjar har gjort gode løp den siste tiden og scorer mye på at han er travsikker. Bør kjempe i toppen om det klaffer litt. 11 Korat har det gått fine treningsrapporter på lenge, men han innfrir sjelden i løp. Brukbar kapasitet på denne Moe Odin–sønnen som får en brukbar kusk i sulkyen. 9 Steinsvik Oda var knallhardt ute sist så det løpet kan bare glemmes. Riktig motstand og med en dyktig kusk i sulkyen så bør hun krysses i et fryktelig åpent løp.
Vår rangering V65-1: A: 10 B: 3-5-6-11-9 C: 2-1-4-7-8 D: 12

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V65-2 - NM for damer. Varmblodshester. 1609 meter autostart.
4 Marlov ble det feil for sist, så det løpet kan bare glemmes. Før det gjorde Love You–sønnen to meget fine innsatser og denne gang er motstanden helt riktig. Er rask fra start så skulle Gry Kanstad få litt informasjon på forhånd på akkurat dette så er sjansen bra til å lede dette løpet rundt om.

8 Nosey Parker er i bra form selv om han ble litt for hissig i tet sist. Det er nettopp det som er litt av minuset til denne Super Arnie–sønnen at han bruker for mye krefter unødvendig. Dårlig spor denne gangen, men han er bra fra start så tror neppe unge Frønes tar opp fra start. Kjemper i toppen. 10 Desiree Chip har gjort solide innsatser den siste tiden. Nest sist reparerte hun meget bra etter tidlig galopp. Nå sist galopperte hun bort en trippelplassering i løpet Nosey Parker ble nummer to. Rutinert kusk trekker opp. Åpent bak disse.
Vår rangering V65-2: A: 4 B: 8-10 C: 2-7-6-3-12-1-5 D: 11-9

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-3 - Norskfødte varmblodshester. 2100 meter autostart.
11 Louisiana Red er ei fin hoppe i utvikling som denne gangen blir kuskeforsterket til Kai Johansen. Bakspor trenger ikke bety noe for den sterke Dahir De Prelong–datteren som normalt vinner dette løpet om alt går riktig for seg. Her er det bare for Johansen å sende henne frem med en gang tempoet er dempet i front for enten så låser han løpet i dødens eller så slipper de han enkelt til tet. Vi tror på det siste scenarioet og mener dette er en alternativ banker.

9 Ringo Star M. er ikke noe dårligere på kapasitet, men han har vært direkte dårlig i sine siste løp. Kommer nå ut etter en liten pause og skal normalt trenge løp i kroppen samt han holder usikker form. 8 Thai Raboso er det fin utvikling på og Steinseth er i form som kusk om dagen. Er entaktet denne Lindy Lane–sønnen som skal regnes på gardering. 7 Sergeant Silk så meget fin ut sist der han satt fast med vinnerkrefter. Denne gangen varsler treneren et mer offensivt løpsopplegg.
Vår rangering V65-3: A: 11 B: 9-8-7 C: 1-6-2-4-10-3 D: 5

HTML EMBED

V65-4/V5-1 - NM for damer. Varmblodshester. 2100 meter autostart.
12 Now Or Never holder strålende form og bare det klaffer litt fra dette sporet med dyktige Stine M Bendiksen i sulkyen så kjemper de helt klart om seieren. Vi tror det blir tøft tempo i front for det er mange som er interessert i tet i første rekke og det er en stor fordel for Home Alone – sønnen.

5 The Face holder bra form og er normalt sikret et fint løp fra dette sporet. Er bra fra start så skulle hun komme seg foran kan hun lede dette løpet fra start til mål. 7 Quillity`s Wonder er i sitt livs form, men han har trukket et spor litt langt ute på vingen, men han er meget rask fra start så Ragnhild Bjørnbeth får nok beskjed om å gi gass fra start. Koster det ikke for mye og komme seg foran er det en fin sjanse, men Super News–sønnen er ikke avhengig av tet.
Vår rangering V65-4/V5-1:A: 12 B: 5-7-8 C: 2-6-10-9-4-11 D: 1-3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-5/V5-2/DD-1 - NM for damer. Varmblodshester. 2100 meter autostart.
2 Lobella B.B. gjorde et kanonløp sist da hun kun hadde Miraflores foran seg i mål. Kan være litt galopprisiko fra start for Rotation–datteren, men går den biten bra så er dette en topp vinnersjanse for Bendiksken.

6 Luciano er kanskje hesten i feltet med størst kapasitet, men han holder ikke toppform. Er travsikker – speedig – rask fra start og får dyktige Kvasnes i sulkyen, så han er meget interessant fredag selv om han ikke er på sitt beste. 10 Ill Sentry kommer ut etter snaue 1 ½ mnd pause, men holdt meget bra form før det så han må regnes på gardering. Tåler å gjøre en del jobb selv denne krabaten.
Vår rangering V65-5/V5-2/DD-1: A: 2 B: 6-10 C: -4-11-5-12-8-3-9-7-1

V5-4 - Kaldblodshester. 1600 meter voltestart.
3 Nebbenes Helen har tjent en del penger på kort tid så det var ikke uventet at hun sliter mer i grunnlaget nå. Sist ble det utvendig leder i 28/29 tempo og det ble for tøft. Gangen innen var hun positiv i knalltøft selskap (Søreng Spika vant). Nå er selskapet mye billigere enn det har vært i det siste, så dette skal være en fin vinnersjanse selv om han står i innersporet på 20m tillegg på 1600m.

1 Tao Elda er litt interessant i dette løpet for skulle hun klare å holde tet så vil Kai Johansen kjøre der så lenge det er krefter. Er i brukbar utvikling denne Bokli Eld–datteren så hun kan lede dette løpet fra start til mål. 2 Kong Carl var likt i mål med Tao Elda sist, men da var det snakk om autostart og det er stor forskjell på Joar Tronsgård og Kai Johansen når det gjelder voltestart på en normal dag. Synes uansett at Kong Carl var meget positiv i det siste løpet at han må regnes for han har bare fordel av at distansen denne gang er 1600m.

5 Tronga Gutten er kanskje hesten i feltet med størst kapasitet, men han er den klart mest egenrådige av de som starter her. Tar han i for fullt hele veien så vinner han dette løpet, men han har ikke for vane å vise de egenskapene, outsider.
Vår rangering V5-4:A: 3 B: 1-2-5 C: 8-4-6-9-7

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-5 - Varmblodshester. 2600 meter autostart. Monteløp.
1 Ysvink var meget god når han vant på Bjerke onsdag. Normalt så er tette starter bra for denne sterke krabaten. 2600 meter monte er som hånd i hanske for Kolnes–traveren som har en topp vinnersjanse om han ikke galopperer.

7 Wee Nita vant sist hun var ute i monte, men da var det snakk om 2100m og tror neppe 2600m er noe direkte fordel for Cigar Bar–datteren som holder strålende form. Må uansett regnes når Liv Pedersen er i salen på hjemmebane. 2 Quality Hall var dårlig første gang ut i monte, men da var det sølebane og det er ikke noe hesten liker. Prøveløpet skal etter rapportene ha vært meget oppløftende så han får stå som en stor outsider.

5 Bjørn Sign er på vei mot toppformen og da vet vi at han er en meget bra montehest og når Siv E Løvvold setter seg i salen så er det bare til å krysse i rute nummer fem på kupongen.
Vår rangering V5-5:A: 1 B: 7-2-5 C: 4-6-3

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag