Gå til sidens hovedinnhold

Damenes aften?

Vi bankerspiller to spenstige hopper på Klosterskogen i Skien i kveld.

Sportspills meny torsdag:
V65 Ørebro: Rickard jakter kassa og bankerspiller et 3. valg
V65 Ørebro: Espen byr på en joker
Oddstips: Faye tror på Levanger

På kvelden denne torsdagen er det en dobbel V5-omgang til Klosterskogen i Skien samt V65-spill til Örebro i Sverige hvor Breeders Crown står på plakaten, som gjelder for det spillende publikum hos Norsk Rikstoto, og Sportspill har selvsagt tips til begge baner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Til V65-omgangen på Ørebro i kveld debuterer Nettavisen Sportspills nye travekspert Rickard Hansson. Du kan lese mer om ham her. I første omgang vil du kun finne hans spilleforslag som andelslag på Eksperten. Han vil til hver V65-omgang i Sverige sette opp ulike andelslag i prisintervallene 100, 200, 300, 500 og 1000 kroner. Hvis du vil kjøpe en andel i et av hans andelslag til V65-løpene på Ørebro i kveld, kan du gjøre det i lenken under.

Her kan du kjøpe andeler til Rickards andelslag til V65-løpene i Ørebro torsdag kveld.

Espen Edvardsen vil naturligvis fortsette som vår travekspert i Sverige og han vil ha ansvaret for de "vanlige" kupongforslagene som du finner her på Nettavisen, men i tillegg vil også Espen fortsette med sine andelslag. Vi håper dere lesere vil sette pris på at vi øker "vareutvalget" til Sverige.

Innleveringsfrister Klosterskogen
V5A kl. 18.30
V5B kl. 19.40
DD kl. 20.40

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Svært billig oppgave!
I Skien tror vi sterkt på to spenstige hopper, og først ute av våre bankere er 5 Queen Coral i den første avdelingen i A-spillet. Da snakker vi om en storfavoritt, og selv om det er første gangen ut etter lang pause, tror vi hun innfrir sitt favorittstempel. Vi synes trener Geir Kihle har funnet en meget passende oppgave i årsdebuten, og 4-årshoppa som var knallgod i en rekke løp i fjor, leder trolig dette løpet rundt om (noe annet vil i hvert fall overraske oss).

Treningsrapportene er gode, og når de antatt tøffeste i mot står veldig sjanseartet til på en arena som dagens, tviler vi ikke på dette bankerspillet. Den flotte Orlando Vici-datteren fikk fjerde på fine 15.8 full vei i sitt siste løp i fjor i Norsk Oaks, og en god vinner av det løpet var Oh Superb. Dette er snakk om en hoppe for de store årgangsløpene utover i sesongen, og da skal hun enkelt vinne dette. Når så 12 President Ideal er blitt strøket, ser det nå helt lysgerønt ut for storfavoritten.

Vår rangering V5A-1: A: 5 B: 8-9-11 C: 10-1-3-2-4-8

Tet og slutt?
Vi tror i hvert fall at det store sjanser for at 3 Red Filly bomber til tet i V5B-finalen, og med en tilsvarende innsats som ved triumfen på solide 15.5 over aktuell distanse i den tredje siste starten, ja så ser dagens konkurrenter kun bakskoene av henne til slutt. Svak nest sist, mens hun gikk greit til tredje sist.

Vi tror løp i kroppen etter litt pause har gjort godt, og stall Glittum begynner å finne formen nå. I det nevnte seiersløpet så hoppa helt lysende ut (avsluttet i 13-fart), og hun står nydelig til i kveld. I et løp hvor "salen" garderer bredt skjærer vi igjennom, og bankerspiller den hesten vi tror er klart best på kapasitet.

V5B-rebusen er ikke av den enkle sorten, men med banker i bånn får vi med oss stort sett alt av vinnerkandidater i de fire øvrige løpene på vårt største spilleforslag på Eksperten. Vi tror ikke 1 Red November klarer å svare ut vår banker, men i fra rygg leder via siste indre til slutt, er han snakk om motbudet.

Vår rangering V5B-5: A: 3 B: 1-11-10-4-7-6-2 C: 8-5-9-12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5A-2, 1700 meter autostart
Et sprintløp for kaldblodshester venter oss i V5A-2, og vinnerkandidaten er mange. Vi heiser dog opp fire hester vi har klart mest tro på, og etter å ha hatt mye utur synes vi 4 Nume Balder snart fortjener å få litt klaff. Hoppet som vinner i den nest siste starten, og sist gikk han et sterkt løp etter tidlig galopp.

Vi ser ikke helt bort i fra at 6-åringen sitter tidlig i tet i kveld (får normalt overta i fra 3 Pål Svint), og da kan han i så fall lede rundt om. Klart best på kapasitet, og vi synes Knutsen-traveren er alt for lite spilt med sine 17% Satt fast som tredje på 27.1 over aktuell distanse gjorde 5 Rampelars sist, og han kan vinne i kveld.

Spennende til denne gangen står 1 Bjørntvedt Knekten, og formen på 6-åringen er nok litt bedre enn raden (avsluttet fint til premie sist). En stor outsider etter lang pause er seiersvante 9 Føyu Oda snakk om (vant hele seks løp i fjor), og 6-årshoppa som sprintet fine 26.8 som best i fjor, må krysses på alle bonger.

Vår rangering V5A-2: 4 B: 5-1-9 C: 3-7-2-12-6-10-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5A-3, 2100 meter autostart
Et litt småvrient varmblodsløp i relativt lavt grunnlag venter oss i V5A-3, men vi står på fire hester. Vi prøvde oss på et bankerspill på 9 Poker Face D.E. i den siste starten uten hell, og 4-årshoppa var svært svak den dagen. Urovekkende oppførsel også før start (hissig og dum), men hun er best på kapasitet.

Det skal normalt kunne dreie seg om en solid vinnersjanse med en tilsvarende innsats som i debuten på nosrk jord (sølv på 18.1 full vei bak gode Bear Cub), men vi er litt skeptiske etter den siste starten. Fin kapasitet er det på 5 Eck Vitalis, og han trekker fordel av å ha fått løp i kroppen etter veldig lang pause.

Han avsluttet bra etter hindringer i den siste starten uten å få premie, og en finere oppgave enn dagens får ikke 5-åringen. Vi synes 4 Wild Ride har vært positiv nå på slutten (så fin ut i rygg leder før han hoppet seg vekk sist, og det løpet ble vunnet på 16.7 full vei), mens kapable 10 Unbeateable også krysses.

Vår rangering V5A-3: A: 9 B: 5-4-10 C: 1-2-11-6-7-3-8-12

HTML EMBED

V5A-4/V5B-1, 2500 meter autostart
Et flott stayerløp for varmblodshester venter oss i V5A-4/V5B-1, og vi synes løpet ser litt åpent ut på forhånd. Vi garderer således bredt, men et frekt vinnertips går til 2 Ocean Pearl. 7-årshoppa gikk en fin sisterunde til fjerde på 16.4 full vei i den siste starten, og vi tror kusk Lars A. Kolle sikter inn teten.

Da kan hun i så fall lede rundt om, og vi synes Rønningen-traveren er latterlige lite spilt med sine 11%! Favoritten 12 Lightsonlightsoff står i et dårlig spor, men på stayerdistanse betyr ikke det så mye. Han har vært bunnsolid i de tre siste løpene, og triumfen på 16.5 over en sprint sist, ble av den enkle sorten til slutt.

Trekker fordel av den lange distansen gjør 3 Alegra, men vi litt usikre på hvordan hun takler dagens arena. Formen er fin, og 7-årshoppa fortjener snart å få en seier. Det ble galopp for 11 Tobrosboy Augustinu i årsdebuten, men han duger på sitt beste. Det gjør også 7 Mc Dreamy, og da har vi nevnt de antatt beste.

Vår rangering V5A-4/V5B-1: A: 2 B: 12-3-11-7 C: 4-9-10-1-5-6-8

V5A-5/V5B-2, 1700 meter autostart
Et heftig sprintløp for varmblodshester i relativt høyt grunnlag kan vi se frem til i V5A-5/V5B-2, og på form skiller to hester seg klart ut. Det er teten som gjelder for 1 Bully igjen, og selv om det er opp en liten klasse for 7-åringen denne gangen, kan den formsterke Turnbull-traveren meget vel lede rundt om igjen.

Strålende ved triumfen på 15.9 full vei i fra spiss i den siste starten etter en morderisk 09-åpning på løpet, og vi tror på en topp vinnersjanse i fra tet på ny. Det har blitt to meget enkle triumfer på 10 Kendrick Jr. i innledningen på denne sesongen, og på full form går han også fine løp i fra de bakre regioner.

Hesten så nærmest ukjørt ut ved triumfen på 14.0 over aktuell distanse i den siste starten, og i et lite felt i kveld trenger det ikke å bli helt feil med bakspor. På vei opp i form er 3 Orion Hindø (positiv i de to siste løpene), mens trioen 4 Patricia Hastrup, 7 Warwick R. og 8 Beak`s News også duger på sitt beste.

Vår rangering V5A-5/V5B-2: A: 1-10 B: 3-4-8-7 C: 5-9-2-6

V5B-3, 2100 meter voltestart
Vi støter på et litt småruglete kaldblodsløp i lavt grunnlag i den tredje avdelingen i B-spillet, og bred gardering er da å anbefale. Vi synes 8 Filur stadig viser stigende form, og innsatsen til sølv på 33.5 full vei i den siste starten var god. Ikke voldsomt tøft i mot i kveld, og han blir kuskeforsterket med Cato Antonsen.

Stadig bedre blir også 13 Alsaker Fantom (sølv på 31.9 på en sprint sist), og 4-åringen nærmer seg en seier nå. Den kan meget vel komme her, og i fra sitt springspor i fra 20 meter tillegg med Vidar Hop i "jolla" får trolig hesten en god start. Favoritt blir 3 Kilekongen, men vi tror det er en favoritt i fare.

Han ble dratt med til en god tid i den siste starten (fjerde på 32.7 full vei), men nå må han gjøre jobben selv. Ikke sikkert det går, og det er da også snakk om en urutinert 3-åring. Vi synes 9 Vetla Stjerna har gått mange fine løp uten å få smake seierens sødme, og vi tror hun kan gå helt til topps her (10-prosenter).

Vår rangering V5B-3: A: 8 B: 13-3-9-14-12-15 C: 1-7-2-11-6-5-4-10

V5B-4, 2100 meter autostart
Vi finner fem vinnerkandidater i dette kaldblodsløpet i relativt høyt grunnlag i V5B-4, men fremst må vi nesten sette 1 Ra Tina. 9-årshoppa var kanongod til tredje på 27.2 over en sprint etter galoppp i den nest siste starten, og hun fulgte opp med å vinne sprettlett på fine 26.5 i den siste starten i fra tet.

I kveld er det snakk om full distanse, og det er ingen fordel for henne. Med den formen hun legger for dagen kan det dog gå veien, men en viss galopprisiko i fra start må påregnes. Da kan vi ikke stole på henne, og ved favoritfall skal 4 Trygfaks være tidlig aktuell. Han opptrer litt variabelt, men er god på sitt beste.

Skuffet litt i den siste starten (fjerde på 28.1 over en sprint), men han var kanongod til fjerde på 27.3 etter tidlig galopp i den nest siste starten. Spennende etter lang pause er 5 Norheim Lett (utfordrer om teten), mens duoen 6 Marmorjenta og 10 Bings Smokken (dunkel form) heller ikke er helt borte.

Vår rangering V5B-4: A: 1 B: 4-5-6-10 C: 2-7-8-11-3-9

Kommentarer til denne saken