Daniel vet ikke om han kan tape

Dileva Käll og Daniel Reden etter å ha vunnet sto-SM i 2013.
Dileva Käll og Daniel Reden etter å ha vunnet sto-SM i 2013. Foto: Hanold/foto-mike

Gigantiske 1 596 317 svenske kroner finnes ekstra i sekserpotten under kveldens V64 fra Romme der Dileva Käll og Daniel Reden blir storfavoritter.

Daniel Reden og hans superhoppe Dileva Käll er hesten nesten alle travspillere fester sin lit til under fredagens superjackpot i Romme. Ettersom gårsdagens jakcpotomgang på Åby ble forholdsvis favorittpreget er det hele 1 596 317 SEK ekstra i sekserpotten i V64-spillet fra Romme i kveld. Vi kommer tilbake til Danie Reden og Dileva Käll litt lenger ned i denne artikkelen. 

Det ble en flott kveld for Nettavisens V64-tips torsdag. Det mellomste V64-forslaget (innl.pris kr 480) inneholdt en sekser og 13 femmere og betalte tilbake meget pene 3504 kroner. Under lunsjtravet i Eskilstuna tidligere på torsdagen ble det også fullklaff for det mellomste V4-forslaget (innl.pris kr 336) og her ble det storfine 5 055 kroner tilbake. Vi får håpe den trenden holder seg foran en svært så spennende helg med Unionstrav på Momarken lørdag som det store høydepunktet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Siden det er så store penger å spille om, så har vi satt opp andelslag på Eksperten i alle prisklasser fra kr 100 til kr 2000 (systemspill).

PS. Artikkelen fortsetter under spillboksene

PS. Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.


Daniel Reden er en svært hyggelig travtrener og vi fikk fatt på Daniel i morges. Som ikke hadde noen gode argumenter for hvordan storfavoritten 1 Dileva Käll kunne tape V64-1. Det har ikke jeg heller og for tredje V64-kjøring på rad denne uken blir det banker i V64-1 (Caddie Icon tirsdag og Mr Pellegrino torsdag).

Ex-nordmann må testes
I V64-5/DD-1 som er flott spilleløp for kaldblodshester i mellomklassen må vi løfte fram med 6 Troll Viktor. Kusk Daniel Olsson kunne fortelle Nettavisen at det ikke er noen feil på formen, men at det har vært utur med i bildet.

- Kommer jeg til tet, så skal jeg sitte der, var Daniel Olssons klare beskjed. Vi vet alle hvor bra Troll Viktor er på sitt beste og i et herlig spilleløp i V64-5/DD-1, spiller vi DD-banker på hesten. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.