*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Dansk dominans i hovedstaden

Foto: hesteguiden.com

Det er ikke utenkelig med stor dansk dominans under Bjerkes lunsjløp torsdag. Sjekk våre V5-tips.

Det er ikke utenkelig med stor dansk dominans under Bjerkes lunsjløp torsdag. Bo Westergaard laster opp hestebilen med to klare vinnerkandidater, og travtrener Anders Pedersen tar turen helt fra Danmark med tre fine hester i det som ser ut som en oversiktlig V5-omgang. Med tynne felter og stor kvalitetsforskjell på hestene, ser det ellers relativt lettløst ut under lunsjløpene på Bjerke torsdag.

Klikk her for å se våre V5-tips til Bjerke

Vi trår til med bankeren direkte i form av 2 Monsigneur og Bo Westergaard. Kapasitetsmessig er Express Ride-sønnen sine konkurrenter totalt overlegen i dette løpet. Debuterte for Bo Westergaard i sommermåneden juli og gjorde da to løp. Ved begge tilfellene galopperte den svært fartsfylte femåringen seg bort. Vant tre løp på ni starter i fjor, og når Bo Westergaard tar turen helt til Bjerke med kapasitetstraveren, ligner det en klink vinner, selv om det nok fortsatt finnes galopprisiko.

3 Quitero Santana måtte trave utvendig for Frode Hamres flotte nykommer, Acolyte Hanover, sist på Bjerke. Det ble aldeles for tøft, men fireåringen holdt koken bra til fjerde og er nærmest til å overta ved favorittfall. 6 Glorious May kom ikke inn i løpet sist fra tolvtespor, men gjorde fine løp forut for det. 1 Jet Armbro J.J er ifølge Anders Pedersen først og fremst en trippelkandidat.
Rangering V5-1: A: 2 B: 3-6 C: 1-9 D: 5-4-7

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-2:
1 Magitto er nok ikke beste hesten i den andre avdelingen, men spor en og sprint kompenserer mye. Var flink toer bak Geir Flåtens Pål Svint nest sist og holdt koken brukbart sist som treer i et løp Troneld vant sist. Tet eller lederrygg er sannsynlig scenario torsdag. 4 Kile Håp slo nettopp Maggito på de siste metrene sist etter å ha gått veldig i rykk og napp underveis. Har neppe fordel av sprint, men holder farten til mål og har allerede vunnet to løp i sin foreløpige korte karriere.

Best på både fart og kapasitet er nok 2 Skøylill. Var kanonbra vinner femte sist og reiste da i fra en såpass god hest som Vitori Mollyn med 30 meter nedover oppløpet. Etterpå det har det bare vært galopp for Schem-traveren. Feilfritt er det nok snakk om vinneren. 5 Sandemoin innledet lovende, men har rotet seg helt bort i sine to siste starter. Har heller ikke fordel av sprint, men i et lite felt som dette, trenger det ikke bety allverden.

Hurtige 8 Kolberg Stjerna får Hans Christian Holm som makker, og gjentar hoppa prestasjonen fra fjerde sist (gikk da i nærkamp med Torpa Jo) kan hoppa vinne dette. 7 Trysil Knut er hurtig og kan muligens få teten, men har ikke vist imponerende stridsmoral.
Rangering V5-2: A: 1 B: 4-2-5 C: 8-7 D: 3-6

Annonse: Øivind Grøstad lanserte niendevalget Dolliel som førstevalg onsdag og dro inn 26 106 kroner.

V5-3:
Et fint spilleløp er den tredje avdelingen, og vi setter Gunnar Eggens nyervervelse 4 News And Notes først. Har vært i trening hos den fremragende danske travtreneren Flemming Jensen og gjort sine saker bra i Danmark. Har nå stått i trening hos stall Eggen i nærmere fem måneder, og er sikkert vel forberedt. 2 Only Magic er en av flere fine danske hester som Anders Pedersen har med seg til Bjerke torsdag. Vant i fin stil i Ålborg sist og har trukket et fint spor.

3 Nigeria F.H hadde vi litt skrellfeeling for sist, men da galopperte Kaasa-traveren under avansement runden fra mål. Gjorde et bra løp til fjerde på Sørlandet tredje sist, og står fint til spormessig. 5 Pitch Black vant i Norgesdebuten på en flott måte, men har galoppert seg bort i sine tre neste starter. Duger feilfritt. 6 J.C. Frances satt bom fast mot brukbare hester sist og så ut til å ha en god del krefter spart. Skrellbud.

11 Martin De Prelong gjorde et par fine seiersløp fra tet i sommer, kommer nå tilbake etter pause og er ikke helt sjanseløs. 7 Honey Muscle innledet lovende med to strake seire, men har vært meget svak i sine to siste starter. Trener Cato Antonsen melder om forbedrede takter i trening, og hoppa kan være en luring når hun nå gjør sitt andre løp etter lang pause.
Rangering V5-3: A: 4 B: 2-3-5-6 C: 11-7-10-9-8 D: 1

Her kan du levere Sportspills eksperttips til Bjerke

V5-4:
To hester skiller seg klart ut i den fjerde avdelingen, og vår favoritt blir vårt bankerspill 25.november, nemlig 5 Superyankee Pedro. Pedersen-traveren smågalopperte den gang i den første svingen, og ble deretter sendt frem i dødens på Super Wave. Holdt koken strålende derfra og var knepent slått til tredje. Vi vurderte lenge Superyankee Pedro som banker påny, men trener Anders Pedersen er så positiv med hensyn til 7 Mind Your Head at vi garderer.

Mind Your Head hadde en flott sesong i Sverige i fjor, og tok tre seire og kjørte inn over 130 000 kroner. I år har det gått mye tråere, men kommer nå altså ut i regi Anders Pedersen. Vallaken er lynhurtig fra start, og det er ikke utenkelig med tetkjenning direkte selv fra spor sju. Den klare utfordreren til Superyankee Pedro.

9 Mojito Bar var meget lovende på vårparten, men viste nedadgående kurve utover sommeren og mistet helt kampgløden. Kommer nå ut i regi Cato Antonsen og er det klare tredjevalget. Bak disse er det magert med vinnerkandidater.
Rangering V5-4: A: 5 B: 7 C: 9-10-1-11-8-6 D: 12-4-3-2

V5-5:
Hester med under 300 startpoeng setter hverandre stevne i V5-finalen, og det er ensbetydende med usikker form på mange av deltagerne. En som derimot viser form er 1 My Lucky Devil. Etter et mislykket opphold hos Jan Morten Hansen, ser det endelig ut som danskeimpoeten begynner å vise litt av det han har vist tidligere i Danmark. Har nå gjort noen løp i regi Tor Olaf Halle, og i de to siste startene har det vært voldsom fremgang å spore.

Flott opphenting til fjerde nest sist på Sørlandet etter stor startgalopp og slo faktisk en feilfri French Design ved den anledning etter å ha havnet bak denne fra start etter galoppen. Sist fullførte vallaken bunnsolid til annen etter et tungt løp. Kan trolig ikke utnytte førstesporet, men vi tror det løser seg underveis.

10 Hendrix dukker opp i regi stall Westergaard og er seiersaktuell direkte i dette svake feltet. Har opptrådt veldig ustabilt tidligere, men kapasiteten er uomtvistelig. 9 Idol Image har knallform og årets første seier ligger i vannskorpen. Spor ni trenger aldeles ikke bli galt på en oppjaget sprint.

2 Xbox Hornline var god i sommer, men har gått på en smell nå i høst. Fint andrespor bak bilen og da kan det bli rett torsdag. 5 Magnifique Bråten flytter beina fort på en sprint, og dersom Geir Vegard Gundersen skulle komme seg foran her, kan det holde helt hjem. 11 Gri Dynamit dukker opp i regi formtrener Sigbjørn Kolnes og Divinator-sønnen har en god del inne.
Rangering V5-5: A: 1 B: 10-9-2-5-11 C: 4-12-6-8-3-7

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.