*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Dansk dynamitt i V75

I en strålende V75-omgang på Jarlsberg setter vi vår lit til Bo Westergaard. Sjekk våre V75-tips.

13.07.12 21:08

Sportspills meny fredag:
V65 Jarlsberg: Jackpot og Viking

Det er ikke umulig at det både sportslig og spillemessig er årets beste V75-omgang som står for tur lørdag når sommerbanen jarlsberg er arrangør. De spillemessige utfordringene står i hvertfall i kø, og vi kan nesten garantere store penger selv om et par av favorittene skulle vinne. En eventuell alenevinner tar med seg ca 26 millioner kroner om han eller hun er alene om å ha sju rette.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Vår hovedbanker denne lørdagen var vi ikke veldig mye i tvil om Vi retter blikket mot V75-3 som også er finalen i Jarlsberg Grand Prix hoppeavdeling, der pene 200 000 kroner venter vinneren. Det ble kjørt tre kvalifiseringsløp for fjorten dager siden og ti hester stiller opp i finalen. Helt ukjørt som en av kvalvinnerne var 3 My Happiness E.P. og det kunne se ut som gjestekusk Kristian Malmin ikke kjørte en meter. My Happiness E.P. viste i fjor at hun er en av Norges aller beste fireårige norskfødte hopper og leverte en helt formidabel opphenting etter grov startgalopp nest sist. Her kommer 1 Ira Helevi til å ta føringen og Bo Westergaard kan ta det rolig fra start og normalt blåser hun denne gjengen til slutt. Vår soleklare hovedbanker i V75-3.
Rangering V75-3/V5-5: A: 3 B: 4-2-9-1 C: 10-7-5-6-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Står på favoritten
I en så vanskelig omgang har vi ingen særlige betenkeligheter med også å bankerspille 5 Lome Brage i V75-2. Det er ikke umulig at My Happiness E.P. og Lome Brage blir omgangens to største favoritter, men det spiller liten rolle all den tid vinnerkandidatene står i kø i de fem øvrige løpene.

Det ble enkelt og overbevisende for 5 Lome Brage på Bjerke for halvannen uke siden når både Stingers og Ramstad Odin galopperte fra start. Men du verden så fin stil det var på Lome Brage den dagen og hesten kom alene til mål på fine 25.6. Lørdag er det voltestart, men det er normalt ingen ulempe for femåringen som løser svært godt på volte. Eirik Høitomt er gjestekusk denne lørdagen da både Per Oleg Midtfjeld og Geir Vegard Gundersen er opptatt i et storløp på Årjäng lørdag. Det er sjelden et minus at Høitomt setter seg opp. Vi bankerspiller også denne på lørdag, selv om vi har respekt for 7 Tomdin Ø.K. som utstyres med Jomar Blekkan og sterke tilleggshester som 11 Tord Viking og 15 Frakast. Men de to sistnevnte skal hente 20 meter tillegg på en Lome Brage som trolig sitter tidlig i føringen. Det høres tøft ut.
Rangering V75-2/V5-4: A: 5 B: 7-11-15 C: 2-12-8-9-3-1-4-10-13-14-6

HTML EMBED

V75-1/V5-3 - Varmblodshester. 2600 meter voltestart.
Mer Bo Westergaard kan det bli allerede i den første avdelingen. 11 Nougat Ås var ihvertfall strålende i årsdebuten på Forus for tre uker siden. Så slagen ut mot oppløpet da, men kontret til seier. Med det løpet i kroppen er hesten garantert ikke noe dårligere lørdag og Bo Westergaard mener dette er en av hans aller beste vinnersjanser denne helgen. Bakspor på tillegg er naturligvis ikke perfekt, men over denne distansen løser det seg nok underveis.

1 Vasadu er en av utallige gode amerikanere på stallen til Frode Hamre. Trolig blir det tetkjenning i det lengste her og slett ikke utenkelig at Vasadu kan dra dette feltet hele veien. 12 Sky Air Born G.G. var kanongod tredje sist da han tok ned Hamre-hesten Opening Day. Strakk ikke til i Haakon-løpet på Drammen nest sist, men hadde veldig fin fart over mål den dagen. Sist på Forus galopperte hesten fra start, men etter en virvlende finish var hesten likevel først i mål. Han er under voldsom utvikling denne Face Of Speed-sønnen. 2 Laugh at my Face satte vi først sist og Malmin-traveren innfridde til femten ganger pengene. Møter ulvelag lørdag, men er så bra at han skal på bongen.

4 Royal Dream gjorde et kanonløp på Bjerke 22. februar og dansken har vært god i to strake seiersløp hjemme i Danmark nå. 3 Bear Beta kommer fra en fin seier i Arvika og Mikkelborgs svenskfødte treåring har vist flotte tendenser. 8 Northern Casino festet grepet på Nougat Ås inn på oppløpet sist på Forus, men orket ikke helt hjem og ble kontret ut.
Rangering V75-1/V5-3: A: 11 B: 1-12-2-4 C: 3-8-15-7-5-13-10-14-6-9

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V75-4/V5-4 - Varmblodshester, 2100 meter voltestart. Norskfødte hopper.
4 Spirit Of Forests er bedre enn noensinne og gjorde en glitrende opphenting etter galopp sist på Momarken. Nest sist vant hesten fra dødens etter å ha knekt gode Chickamauga (en av kvalvinnerne i JGP-hoppeavdeling). All den tid 1 Mistress Superb er strøket, blir fjerdesporet i volta bedre nå og vi setter Engebretsen-hoppa først.

6 Carpe Emmanova er trolig den med størst kapasitet. Men Killingmo-hoppa har en tendens til å falle ut av travet nedover oppløpet, og dermed tror vi ikke 2100 meter er en fordel. Tom Erik Solberg er imidlertid en rev til å bære hester rundt og da setter vi henne inn som andrevalg. 7 Photo Fantasy tapte regelrett for vår favoritt Spirit Of Forests, 18.mai. Men da satt denne i tet og Photo Fantasy måtte gjøre jobben utvendig. Det skjer neppe lørdag og Photo Fantasy kan vinne dette.

9 See You Soon var knallgod vinner nest sist, men ikke som best sist i Bergen. Super Arnie-hoppa tåler som kjent hardkjør underveis og bare det blitt tempo underveis, plukker hun de fleste til slutt. Vi tror vinneren er på denne kvartetten, selv om det er bra klasse på flere av de andre hoppene i dette feltet også.
Rangering V75-4/V5-4: A: 4 B: 6-7-9 C: 13-8-11-3-2-5-14-15-10-12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V75-5/V5-5 - Kaldblodshester. 3-8 årige hopper. 2100 meter voltestart.
Lars Tore Hauge tar med seg den fine fireårshoppa 2 Espeset Oda til Jarlsberg lørdag. Hun innledet med to strake seire denne toppstammede hoppa, men har måttet strekke våpen for Elmer og Steggsjura i sine to siste løp. Det er ingen skam og Espeset Oda er trolig god for en tid rundt 28.5 på en rask Jarlsbergbane. Det skal normalt rekke langt og er bare Hauge våken på startsiden her, så kommer han seg foran. Og da blir ikke hoppa lett å fange.

8 Gomnes Dona galopperte som vinner nest sist (hadde slått Grude Jenta da). Sist fikk hun en konkurrent midt i fleisen 500 meter fra mål og da var den dagen ødelagt. Lørdag får Tom Erik Solberg tillit som kusk og en velfortjent seier er innen rekkevidde her. 6 Alm Tarita strakk ikke til i et tøft V75-løp i Bergen sist. Nå er det kun hopper som får være med og denne oppgaven ser bedre ut.

4 Gaupen Nina er under flott utvikling og står fint til på strek. Må nok senke rekorden sin endel lørdag, men det tror vi Undem-hoppa har inne. 1 Virvar blir mye spilt, men møter svært mye bedre hester enn i seiersløpet sist og vi nøyer oss med gardering. Hoppene på 40 meter tillegg har tøffe forutsetninger i dette løpet, men 14 Elding Tora er i syk form om dagen og må med.
Rangering V75-5/V5-5: A: 2 B: 8-6-4-14-1 C: 7-3-10-13-11-15-12-9-5

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill

HTML EMBED

V75-6/DD-1 - Kaldblodshester. 2600 meter voltestart.
Geir Flåten har gjort en strålende jobb med fireårige 7 Tyri Gubben som uten tvil er en av outsiderne bak Tekno Odin i høstens kaldblodsderby. Sist var Tyri Gubben sterk når han tok ned gode Norheim Jærv fra dødens. Har 40 meter tillegg lørdag, men 2600 meter og forholdsvis overkommelig motstand gjør at Tyri Gubben skal ha et bra bud på seieren.

Det store motbudet er naturligvis 1 Pingo Ø.K.. Den godeste Bernt Øksnevad har en riktig fin fireåring her og vi tror på Bernt når han påstår at Pingo Ø.K. er god nok for 27-tid på denne distansen. MIndre interessant blir det ikke av at Jomar Blekkan er kusk lørdag. Men Pingo Ø.K. er langfra travsikker og må trave feilfritt for å ta opp kampen med favoritten. 2 Vestpol Dennis travet sterke 27.1 sist, men var likevel sjanseløs mot en knallgod Spydermann Ø.K:. Tjomsland-traveren står fint til på strek her, men 2600 meter er muligens litt langt.

12 Kleppe Manden var helt nede på 26.4 full vei og Erga-traveren har ubetinget fordel av 2600 meter. Han tar ned mange i sisterunden dersom han holder seg unna galoppen. 14 Førlands Faksen, 13 Tidrande og 15 Bork Faksen er vinnerhester som heller ikke er helt sjanseløse i et strålende løp.
Rangering V75-6/DD-1: A: 7 B: 1-2-12 C: 14-13-15-6-10-4-3-8-11-9-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V75-7/DD-2 - Varmblodshester. Thor Tholfsens minneløp. Stallpersonell. 2100 meter autostart.
Det er mulig vi jakter for dypt i V75-7, men vi klemmer til med 11 Sgt. Pepper som vår favoritt. Mr. Commisioner-sønnen gjorde et overdådig seiersløp på Bjerke tredje sist, tross dødens i 1200 meter. Fulgte opp med en knallsterk tredjeplass i V75 på Biri nest sist, der kusk Ole Johan Østre mente han hadde vunnet uten trafikkproblemer på siste bortre. Sist i Haakon-løpet på Drammen var hesten centimetre fra å hente igjen ledende Viking Frecel. Til tross for bakspor i dette knallsterke feltet, tror vi Ole Johan Østre og Sgt. Pepper kan ta ned alle. Det blir garantert tempo i dette stallpersonell-løpet.

2 Gangster Advice er en av mange vinnersjanser stallhestene til Bo Westergard har denne lørdagen. Treningsrapportene er gode og startsporet bra. Holder Herman Tvedt hodet kaldt underveis, er Gangster Advice en av mange vinnerkandidater i dette løpet. 10 Neil Andover imponerte ved å vinne fra femte utvendig i Bergen tredje sist i et sprintløp. Det er ikke mange hester som vinner sprintløp fra slike posisjoner i V75. Har fulgt opp med to fine seire i Danmark etterpå det og får sindige og dyktige Kristine Kvasnes som kusk.

5 Zarbara Boko kom fra to strake annenplasser i V75 ut i et billig løp på Bergen sist torsdag. Vant lett det løpet og det var riktig fin stil over vallaken nedover oppløpet da. Er lynrask fra start og når trolig teten her. Kusk Truls Glittum sitter imidlertid ikke i dytten og har kun vunnet to løp på 93 forsøk i år. Siste seier for sønn Glittum kom så langt tilbake som 17. mars på Momarken. Slike tall trekker ned. 1 Miraflores kommer til å få et fint løp fra sitt innerspor, og er ikke sjanseløse dersom det løser seg. V75-7 er et glitrende spilleløp og ingen av deltagerne er sjanseløse, slik vi leser dette løpet.
Rangering V75-7/DD-2: A: 11 B: 2-10-5-1 C: 7-6-8-3-4-12-9

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-1 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Eirik Høitomt og 1 Sibylla har vunnet sportrekningen i V5-1 og da er førstevalget gitt. Her kan det bli ledelse fra start til mål, men Sibylla er sårbar hvis det blir trøkk over løpet og er ingen sikker vinner.

8 Ann's Kor T. var uheldig i kvalifiseringen til JGP-hoppeavdeling, men hadde fin fart over mål når det løste seg. Har trukket et sjanseartet spor her, men kjemper i toppen om det løser seg. 10 Let There Be Rock er en Forus-hest med knallform. Kunne ikke rå på en solid Urban Barsk sist, men avsluttet flott. 9 Papai Bee står til for et fint løp og er på gang. 3 Unaminami har neppe toppform, men står fint til. 2 Nikita blir lite spilt, men varslet form sist og kusken er blant de beste.
Rangering V5-1: A: 1 B: 8-10-9-3 C: 2-11-4-6-5-7-12

V5-2 - Kaldblodshester. 3-åringer. 2100 meter voltestart.
Får Øystein Tjomsland og 5 Philip Rex føringen her, tror vi løpet er kjørt. Briskeby Philip-sønnen imponerte på Forus nest sist og hadde garantert vunnet også sist på Forus uten oppløpsgalopp Ikke utenkelig at hesten allerede kan ned på 28-tallet. Topp vinnersjanse.

Folkehesten Bergen, 11 Grundsvold Loke, var meget bra toer bak Norheim Svenn på Leangen sist og er under fortsatt fin utvikling. Det blir tøft å hente 20 meter på en feilfri Philip Rex, men helt umulig er kanskje ikke. Det klare motbudet og normalt gjør disse to opp her.
Rangering V5-2: A: 5 B: 11 C: 9-10-8-4-7-2 D: 1-6-3

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag