Dansk dynamitt og norsk pepper

Vi tror på mer jubel fra Knut Arne Ødegaard lørdag. Han kjører en av Rolf Lerums V75-bankere. Mister Pepper må vi bare tro mye på i jakten på millionene.Foto:RJ.Auran/hesteguiden.com
Vi tror på mer jubel fra Knut Arne Ødegaard lørdag. Han kjører en av Rolf Lerums V75-bankere. Mister Pepper må vi bare tro mye på i jakten på millionene.Foto:RJ.Auran/hesteguiden.com

All den tid vi har en ekstremt spennende V75 foran oss lørdag, så byr også Rolf Lerum på egne V75-vurderinger lørdag og han byr på sjokkvinnere.

Sportspills meny lørdag:
V75 Bjerke:Hansen byr på Flåten og Garberg
Oddstips 1:Dobbel fra Superettan og norsk 3. divisjon
Oddstips 2:
En frekkis fra Melhus
Lørdagskupongen: Ti kamper fra norsk 3. divisjon
Fotball-VM:Nettavisen analyserer og teller ned

Oppdatert fredag kveld: Nettavisens Biri-tips satt klokkerent på Biri fredag kveld. Vi lanserte 4 Miniera D'Oro som vår V65-banker i V65-1 og 5 Oslo Kronos som alternativ banker i V65-6. I tillegg satte vi ut alle varsellamper for folkebankeren 2 Mino i V65-4. Alle ting stemte og de som fulgte Nettavisens største V65-forslag til Biri i kveld ( innl.pris kr 1344) kunne innkassere en sekser og 22 femmere.

Seks rette betalte ut velvoksne 29 273 kroner og fem rette betalte ut 202 kroner. Ergo ble det 3 3 717 kroner tilbake. Det mellomste V65-forslaget (innl.pris kr kr 432) inneholdt ni femmere og betalte tilbake 1 818 kroner. I tillegg ble det fullklaff for seks andelslag på Eksperten og totalt landet Nettavisen gevinster for over 250 000 kroner på Biri fredag.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Rolf Lerum.

Vi har en høyinteressant helg i vente med stort spill, og fantastisk sport. Som en ekstra service denne lørdagen så byr vi på to tipstråder også her på Nettavisen. Tipsene til Håkon Einar Hansen er jo ute som vanlig og dem finner du ved å klikke på denne lenken, men siden det er Rolf Lerum som skal styre Nettavisentråden på Eksperten denne lørdagen så vil også han dele sine tanker/ideer rundt en del spennende objekter samt at han byr to herlige bankere.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke lørdag:

V5 kl. 14.10

V75 kl. 15.00

V4 kl. 16.06

DD kl. 16.48

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Her er Rolfs utvalgte objekter til lørdagens V75 på Bjerke.

V75.1 : 11 Shesa Vixi – En småskummel innledning er i vente om ikke bare denne Dansken dundrer rundt et ikke så altfor tøft felt. Shesa Vixi er en hoppe under en rivende utvikling som er betydelig bedre enn raden. Løpet sist kan man bare se bort ifra da den stresset seg opp før start. Nest sist på Solvalla så avslutter den som en vind etter sene luker, og vi har faktisk 12,2 s 1000m på klokken med MYE krefter igjen. Tredje sist i Danmark så avslutter den også strålende fra en beskjeden posisjon. Da viser den 12,4 den siste runden. Mønster pleier å komme med kvalitet når han besøker Norge, og dette er en traver som han holder høyt. Burde ha en flott mulighet om den kommer seg rundt banen uten noe tull.

V75.2 : 5 Mister Pepper – Har nå kommet i gang med et nytt år, og det er en traver som har trengt noen løp i kroppen sin etter det lenge avbrekket. Den varslet allerede nest sist at formen var i anmarsj, og den blir da disket i fra en fjerdeplass samt en tid på 13,6. Nå sist så spant Mister Pepper til tet, vant lett, og ligger altså inn 10,2 s 500m. Går en 12 tid fra tet denne lørdagen, og da blir den garantert ikke lett å ha med å gjøre. Stor sjanse, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt.

V75.3 : 6 Nordlirappen – Her blir Bokli Vind BLYTUNGT betrodd, men Bokli Vind vinner ikke dette om Geir Flåten bare dundrer på som vanlig. På en slik distanse så må det kjøres på klokken, og her vinner den kusken som disponerer hesten sin best underveis. Hesten som vi plasserer først har utviklet seg mye i år, og den har blitt fantastisk god. Tredje sist så slår den blant annet Fetter’n TG + Art Kjarvald fra likestart. Følger så opp med et bunnsolid løp bak Elmer/Ulsrud Tea nest sist. Nå sist på Leangen så viser den 21,4/1000m etter galopp. Nå passer distansen bedre, den er 20m billigere ute kontra flere hester som den har møtt tidligere, og den fortjener å bli tatt på alvor. OBS!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V75.4 : 1 CC Queen – Fikk elendig betalt etter flere gnistrende løp i fjor. En del galopper hindret den å ha et grunnlag som burde vært tre ganger så stort. På ren kapasitet så er den nemlig med helt oppe blant de beste i årgangen, og når denne bare begynner å stabilisere seg, ja, da kommer den til å bite godt i fra seg. Kom ut med fine rapporter i ryggen sin etter pause nå sist, og den var strålende etter galopp. Kommer altså gnistrende tilbake, viser 12,0 s 500m, og det var krefter igjen på tanken. Her står den interessant til, kan få det fine løpet, og den er altså god nok til å overraske. Treningsrapportene på den er veldig fine, og Stall Goop holder denne for tiden jevngod med Claudia BR.

V75.5 : 4 Max Thunder – Meget åpent, og her kan fort bomben smelle. Vi graver også dypt her, og lanserer en hest som neppe får mer enn 2-3% av innsatsene på seg. Når det gjelder Max Thunder så er det en skadeforfulgt traver, men den har et BRA maks nivå, og den er bedre enn det grunnlaget som den har på konto. Har nå fått seg tre løp i kroppen etter pause, og den er ordentlig pågang. Nest sist så går den PIGG i mål etter sene luker, men den fungerte heller ikke helt optimalt da. Nå sist så blir den grovt hindret, og den blir sittende bom fast i ryggen på Naipins Power over mål. Fungerte betydelig bedre, og vi likte den bedre enn noen gang. Morten Pedersen er med garanti en av de beste kuskene i feltet, og vi roper et varsko for denne bomben.

V75.6 : 3 Frozen Royalty – Er litt uslipt enda, men det er en traver som har stoff i seg til å nå langt. Den så helt enorm ut i seiersløpet tredje sist, og der jogget den en lav 16 tid på stayerdistanse med mye krefter igjen. Så feiler den seg bort nest sist, mens den nå sist etter pause fullfører bunnsolid, og på klokken da stod det 14,4 s 1000m på et bra sett. Skal normalt sett ha gått fremover med den blåseren i kroppen, den går 100% sikkert ned mot 15,0 på distansen, og da må det dreie seg om en flott mulighet.


V75.7 : 11 Rocky PH – Blir av en eller annen grunn ikke spilt denne lørdagen, og den ville være et sjokk om den skulle bli ropt opp. Da må en spørre seg om spillerne kan historikken på denne? Rocky PH var trolig mer spilt i Europamatchen mot en helt annen verden av hester i fjor hvor den stod til 16 x i totoen. Gjør da et versting løp etter galopp, viser 13,1/1900m, blir nummer fire, og slår regelrett hester som Juliano Rags/On Track Piraten. Ja, du leste faktisk helt riktig.

Hvordan er så formen nå? Den er MILEVIS bedre enn raden! Nest sist i Danmark så går den helpigg i mål, draskylappene ble ikke nappet ned, og den så strålende ut mot gode hester. Nå sist i Harpers blir det feil, og når Mønster skjønner dette mot den siste svingen, ja, da bare tar han opp sin hest for å ikke tømme den helt. Trenger selvfølgelig overpace fra dette sporet, men får den det så dreier dette seg om et solid skrellspill i omgangen. Klar OBS hest, og den må med på alt i dønn riktige omgivelser.