*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Dansk dynamitt på Bjerke

Foto: (Thinkstock.com)

Bjerke inviterer til ettermiddagstrav før festhelgen. Sjekk våre Bjerke-tips.

13.05.11 09:57

Sportspills travredaksjon har Oslo Grand Prix-formen inne allerede. Fem rette under torsdagens lunsjtrav på Bjerke der tolvtevalget og sistevalget Anka var med på våre åtte hester i V5-2. Flotte 18 084 kroner i utbetaling. Vi gratulerer de som fulgte og jakter nye gevinster på Bjerke i ettermiddag.

Klikk her for å se våre V5-tips til Bjerke

Det er en sportslig panghelg Bjerke travbane inviterer denne helgen med Oslo Grand Prix som det soleklare høydepunktet søndag. men før den tid skal det kjøres ettermiddagstrav denne fredagen og en spillemessig og sportslig strålende V75-runde lørdag.

Mer dansk suksess
Danske Anders Pedersen har fylt opp bilen med åtte hester fra sin stall i Ålborg og tre av dem startet under lunsjtravet torsdag. En førsteplass (Kingo Hydrup) og en andreplass (Kiowa) var fin uttelling for dansken.

Fredag seler han ut tre nye hester fra sin stall og da Sportspill pratet med Anders onsdag ettermiddag mente han at Lille Sleipner var den beste vinnersjansen han hadde med sine hester denne helgen. Lille Sleipner gjestet også Norge og Sørlandets travpark i sin femte siste start og tok da en flott andreplass bak meget gode Fleetfoot Hanover etter en tøff sisterunde. Sist på Skive travbane i Danmark presset Lille Sleipner seg til tet etter 700 meter (første fem ble passert på 11.9) og første tusen på 14.5 og selv etter en så beinhard innledning holdt Lille Sleipner flott til tredje på råsterke 15.1 full vei.

NB. Husk innleveringsfrist er kl 13.37

Fredag møter Lille Sleipner svært billig motstand og fra et perfekt fjerdespor bak bilen bør det ligge an til tidlig tetkjenning, og denne gangen trenger ikke Anders Pedersen kjøre 14.5 første tusen. Her kan han dirigere tempoet i front, og selv om 9 Way Hanover gjorde et strongt seiersløp i Årjäng sist (tredjespor siste 500, men mot begrenset motstand) så kan vi ikke se at Way hanover skal slå Lille Sleipner dersom denne sitter i tet. Vi bankerspiller dansken uten særlig tvil og forhåpentligvis kjørte Anders Pedersen på seg godt med selvtillit torsdag.
Rangering V5-4: A: 4 B: 9-2 C: 1-10-11-3-12-6-7 D: 8-5

V5-1:
Bjerke avvikler 36 travløp denne langweekenden dersom vi tar med lunsjløpene torsdag og ettermiddagsløpene fredag. Den første avdelingen i V5-spillet fredag er uten tvil det svakeste sportslig sett. Her er det stort sett bare formløse hester på farten som helst ikke vil til mål og da må det svært bred gardering til.

Kan det endelig være dags for 3 Grace Victory? Tiårshoppa til Gorm Flognes er glad i sprint, satt faktisk litt fast i V75 sist og selv om hoppa aldri har vunnet på 42 forsøk får hun neppe noen bedre mulighet enn dette. Fra tredjespor er det bra muligheter for at teten kan inntas og vi førstetipper Grace Victory for første og muligens siste gang.

2 Ebsi News B. haiket med så godt hun kunne bak Panter Neo forrige torsdag og var forbedret i regi Erik Killingmo. Fra andrespor blir det et fint løp igjen. 1 My Kendricke ble nummer fem i det samme løpet sist torsdag. Prøvde da et angrep via tredjespor i den siste svingen, men holdt bare farten. Nå blir det silkereise hele veien og seieren kan komme. 9 Big Wig Sign kan også få et fint løp her og løp i kroppen har helt sikker gjort godt.

8 Lindermann Limit var veldig bra sist (tapte kun for Gary The Man), men åttendespor bak bilen senker mulighetene betydelig. 7 Shadow Of The Wind har også vært uheldig i sportrekningen, men reparerte brukbart etter startgalopp sist.
Rangering V5-1: A: 3 B: 2-1-9-8 C: 7-12-10-6-11-4-5

Annonse: Øivind Grøstad hentet 36 158 kroner til sine kunder torsdag. Fredag byr han på nye festobjekt på Bjerke

V5-2:
Vi vurderte lenge å bankerspille 3 Øyfrisk i den andre avdelingen. Sist var den staselige fireåringen til Kjell Øyhaugen rett og slett kanongod vinner på 26.2. Også nest sist gjorde hesten et solid seiersløp. Begge de seirene er tatt på sprint, men de som tror Øyfrisk er avhengig av sprint tar nok feil. Femte sist galopperte Øyfrisk ut av den siste svingen i et V75-løp på Biri som stenklar vinner, det var over full vei. Vi har stor tro på at Øyfrisk leder dette løpet fra start til mål, men siden vi har valgt en annen banker garderer vi med noen riktig fine hester.

6 Alsaker Piril matcher nok Øyfrisk på kapasitet, men har vært helt umulig å holde i trav i de siste løpene. Nå er det riktig selskap og klarer Vidar Hop å få ham feilfritt rundt kan han vinne her dersom favoritten har en litt dårlig dag. 7 Vitori Mollyn galopperte fra start i Årjäng sist (står ikke i programmet), men gjorde en fin opphenting til sjette. Vi synes han møter bedre hester nå enn tidligere, og her må han opp til bevis.

1 Husankvikken trakk det verst tenkelige sporet med spor en bak bilen. Kommer nå ut i regi Erik Killingmo og da vet vi at hesten kan være seiersklar på direkten. Husankvikken har flott kapasitet. Fin form er det også på hoppene 9 Våler Frøkna og 11 Myhreng Eldi, men de er nok ikke helt av samme klasse som favorittkvartett, men helt sjanseløse er de ikke.
Rangering V5-2: A: 3 B: 6-7-1 C: 9-11-10-2 D: 8-4-5

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Bjerke

V5-3:
Kun ni hester til start i den tredje avdelingen og stor kvalitetsforskjell på hestene. Lars Magne Søvik norgesdebuterer med 2 First And Glory som kommer ut med fine rapporter i ryggen. Fra spor to kan det være så enkelt som tet fra start til mål, men disse amerikanerne vil vi gjerne se et løp før vi spiller hardt på dem.

8 Prins Tandal er en danske som ikke har vunnet på 25 forsøk, men i følge Anders Pedersen er hesten i vinnerform og dette er et billig løp for dansken, men åttendespor bak bilen var ikke gunstig. 5 Monticello Avenue holdt koken godkjent til tredje sist (gode Belle Modelle vant). Feilfritt kan han vinne. 9 Copa Del Mundo og 4 Casadaem er begge klart bedre enn raden og kan ha vinnersjanse dersom favorittene har en dårlig dag på jobben.

Fargerike Daymon Thomas Minor har fått sjansen bak 3 Valentino Boko som har varslet tegn til form i det siste.
Rangering V5-3: A: 2 B: 8-5 C: 9-4-3-7-6 D: 1

V5-5:
4 Astral Projection og Eirik Høitomt blir vår knepne favoritt i en flott V5-finale. Ex-rogalendingen er flink fra start og teten er gull verdt i slike løp. Var ikke som best i sine siste løp før pausen, men grunnkapasiteten er det ikke noe i veien med. Og seks seire på 31 forsøk forteller også om en bra vinnerskalle.

3 Delicious Daughter var godkjent firer i sitt første løp etter pause. Fint tredjespor bak bilen, og trolig litt forbedret med løp i kroppen. 2 Malabar Cash holder veldig fin form om dagen og nærmer seg stadig en seier. Ikke glem at dette var en svært lovende hest som treåring.

9 Zambrottanewport vant ett løp i fjor på ni forsøk, men det var til gjengjeld et V75-løp. Nå har Juliano Star-sønnen fått to løp i kroppen etter pause og han skal ikke glemmes her. Anders Pedersen melder om fin form på 8 Laika Gilbak som også er rask fra start, men fra spor åtte er det fare for å havne på vingel. 1 Danish Angel kan også flytte beina på startsiden og sprint er hestens klart beste distanse, men formen er uviss.
Rangering V5-5: A: 4 B: 3-2-9 C: 8-1-10-12-5 C: 6-11-7

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag