Dansk festaften i Malmø

Steen Juul og elitetraveren Classic Grand Cru.
Steen Juul og elitetraveren Classic Grand Cru.

Steen Juul og State of Liberty blir ikke favoritter i V64-6 på Jägersro i kveld. Nettavisen takker og bukker og går all-inn på hesten i kveld.

Det har gått strålende for Nettavisens Sverige-tips de siste dagene. Torsdag inneholdt det mellomste V64-forslaget (innl.pris kr 480) på Åby en sekser og 13 femmere og betalte tilbake meget pene 3504 kroner. Under lunsjtravet i Eskilstuna tidligere samme dag ble det også fullklaff for det mellomste V4-forslaget (innl.pris kr 336) og her ble det storfine 5 055 kroner tilbake.

Fredag ble det enda bedre da det lille forslaget på 216 kroner seilte inn med seks rette under jackpotomgangen i V64-spillet fra Romme. Dermed ble det 2211 kroner tilbake for de som leverte småbongen. Samtlige andelslag på Eksperten gikk også inn med seks rette.

Mandag ble det ny strålende klaff under V4-løpene på Mantorp. Det lille V4-forslaget (innl.pris kr 200) satt klokkerent til en utbetaling på kr 854. Det samme gjorde det minste DD-forslaget (innl.pris kr 200) og herlige 1226 kroner tilbake.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Jackpot på Forus
I kveld er det voldsom jackpot i V65-spillet på Forus travbane ettersom mandagens V65 på Leangen, ikke uventet, ble svært så lettløst. Hele 572 495 kroner finnes ekstra i sekserpotten på Forus i kveld. Jackpot er det ikke i Sverige tirsdag etter tre jackpotstevner på rad. Men spillemessig og sportslig er det en strålende V64-omgang som venter og Leirvåg tar sats og lanserer et andrevalg som banker.

Tabbe av undertegnede
11. mars dummet jeg meg regelrett ut når jeg presenterte mine V64-tips til Jägerso og bankerspilte Västerbro Prestige vel vitende om at hyperkapable State Of Liberty hadde sett lysende ut for Steen Juul i fjorårets siste løp (30/11 på Jägersro). Når så State Of Liberty nærmest jogget til tet, så skjønte jeg at jeg hadde tatt feil.

PS. Artikkelen fortsetter under spillboksene

PS. Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.


Enorm prestasjon
Storfavoritten Västerbo Prestige kom tidlig opp på utsiden og holdt farten oppe. Det hjalp ingenting og State Of Liberty nærmest jogget inn til råsterke 13.6/2640 meter. Det er en av de råeste prestasjonene jeg har sett i år. De som husker godt vil erindre at State Of Liberty var en snakkhest i Sverige som treåring. Men treneren Fredrik Søderberg lyktes ikke å forvalte stortalentet og i fjor sommer ble hesten flyttet til Steen Juul. Og Juul vet som kjent hva han driver med.

All-inn
I kveld er det spor sju bak startbilen og det er klart skjerpet motstand fra seiersløpet sist. Femårige 2 Twin's Fairytale blir favoritt i årsdebuten, og er en fryktelig bra hest. Jeg tror likevel State Of Liberty er best og hesten er garantert ikke dårligere med løp i kroppen. State Of Liberty bankerspilles på Jägersro i kveld i både V64 og DD.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Varslet sist - megafavoritt i kveld
På Jägersro for fjorten dager siden varslet vi kraftig for 8 Hobard og Joakim Løvgren mot dunderfavoritten Sentosa. Hobard gjorde et strålende løp utvendig for denne, men burde kanskje vunnet. Ikke vet jeg, men fra åttendespor i kveld er det ingen garanti for at Hobard blir sluppet til tet. Vi betaler for noen motbud i V64-1.