Dansk i alle varianter på Bjerke

Foto: Norsk Rikstoto

To danskfødte hester får vår fulle tillit under mandagens lunsjtrav på Bjerke.

Etter en bedrøvelig lørdag der V75-omgangen på Momarken ble en omgang som er enhver eksperttippers mareritt. Et dønn sistevalg og ellers stort sett favoritter. Er man da ikke god i det løpet der sistevalget vant, så ender man stort sett opp med smuler. Så ble tilfelle for Nettavisen lørdag og når utbetalingen for seks rette ikke ble høyere enn 53 kroner og femmerpotten gikk til joker, ble det magert for oss. Og når lørdagens kvelds-V65 fra Bergen ble helt uløselig og gikk til jackpot neste lørdag, ble det ingen innbringende aften for våre tips.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Søndag ble det imidlertid svært bra for Nettavisen og Sportspill. Roger Sundvisson traff med alt under V4-omgangen i Rättvik og de som fulgte hans minste V4-forslag her på Nettavisen (innsats kr 168) kunne hente ut pene 1 038 kroner. Toeren i V4-4 (7.valget 14 Titus Rocket ledet forøvrig langt inn på oppløpet). Med den som vinner hadde utbetalingen blitt på meget solide 4 974 kroner og denne var markert på det minste forslaget.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

På Täby galoppbane ble det enda bedre. Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen fornektet seg ikke på sin favorittbane Täby og fikk seks rette på sitt største V64-forslag (innl.pris kr 1200). De som investerte i den bongen kunn kvittere ut over 10 000 kroner. Også i DD-spillet ble det fullklaff. Det minste DD-forslaget (innl.pris kr 200) betalte tilbake 1085 kroner, mens det største DD-forslaget betalte tilbake 2107 kroner. På Sørlandet lanserte Leirvåg samlebonger og spilte kun V6, noe som viste seg helt riktig. Dessverre ble et par av andelslagen som het "Leirvåg spiller samle" feil utfylt helt på slutten, men åtte andelslag fikk ihvertfall pen avkastning på sine investeringer og ca 35 000 kroner ble fasiten på Sørlandet. Totalt spilte Nettavisen/Sportspill inn ca 180 000 kroner søndag, på Nettavisen og på Eksperten.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Mandag byr Norsk Rikstoto på V4 fra Boden, vi serveres en vrien lunsj-V5 på Bjerke. Til kvelds skal Kurt Leirvåg igjen angripe sin favorittbane Leangen som byr på V65, mens Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson melder at utfordringene står i kø foran mandagskveldens svært interessante V64-omgang fra Bollnäs.

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Nettavisen har en svært pålest kontaktperson i Danmark i form av Carsten Rabjerg og vi har naturligvis sjekket de ukjente danske hestene som starter på Bjerke onsdag. 1 Spider Bee (ny i Kolnes-regi) i V5-1 er den ene av dem. Fra Århus tar Kaj Jensen den lange turen med to stallhester som hans sønn Casper skal kuske. 1 Sussie hastrup i V5-3 og 5 Remember Bork i V5-5.

Carsten Rabjerg hadde stålkontroll på alle tre og etter å ha diskutert med ham, velger vi å bankerspille to av dem og sper på med garderinger i de tre øvrige V5-løpene.

Vinner direkte i norgesdebuten
Sigbjørn Kolnes har ikke hatt dreis på stallhestene de siste månedene, men i 1 Spider Bee kan det endelig bli en opptur for den konkursrammede treneren. Fireårige Spider Bee var med i et Derbykval i sin siste start i Danmark, men det endte i galopp. Nest sist spurtet hesten fint i Billund. Fireåringen har svært lite penger på konto i forhold til grunnkapasiteten, og motstanden i V5-1 er sørgelig svak. Fra spor en skal det være bra sjanse for tet og da øker seierssjansene ytterligere. Vi tror Spider Bee er en vinner direkte i norgesdebuten og bankerspiller direkte.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Vinner trolig fra dødens
Av de to hestene som kaj Jensen tar med seg til Bjerke, er det nok 8 Remember Laser som på forhånd har den beste vinnersjansen, all den tid 1 Sussi Hastrup (i følge Carsten) er klart best med ryggløp. 8 Remember Laser møtte ulvelag nest sist (My Happiness E.P vant løpet), men gjorde slett ikke noe dårlig løp. Også sist i Odense gjorde hesten et bra løp. Carsten Rabjerg skrøt veldig av kusken Casper Jensen og mener at Remember Laser skal kunne vinne et slikt løp fra dødens. Motstanderne skremmer ikke og Jensen reiser ikke den lange veien til Bjerke for å kjøre etter knapper og glansbilder. Vi bankerspiller også 8 Remember Laser i V5-5.