Kurt Leirvåg har aldri lagt skjul på sin begeistring for Leangen travbane i Trondheim og gevinstene kommer tett der opp. Tolv andelslag på Eksperten gikk inn for Kurt Leirvåg med seks rette på Leangen mandag i tillegg til det største spilleforslaget på Nettavisen.

Ca 30 000 kronertilbake på hvert av andelslagene og spilleforslaget på Nettavisen, og totalt ble det litt over 400 000 kroner innspilt på Leangen mandag kveld. Fin uttelling ble det også for de som spilte det minste V65-forslaget på Nettavisen. Det kostet kun 160 kroner og ga 1698 kroner tilbake.

En ny flott travuke er dermed bra igang og nye høydepunkter venter. Allerede onsdag er det gigantisk kveld på Bjerke med ekstra V75 og en svært tradisjonsrike Axel Jensens minneløp og Europamesterskapet for treåringer som de store høydepunktene.

300 000 kroner venter vinneren i den åpne klassen i Axel Jensen, mens vinneren av hoppeavdelingen får 100 000 kroner. I EM er førstepremien gedigne 500 000 NOK der Glad Hall T., Sir Benjamin og Viking Va Bene skal forsvare de norske fargene. Nettavisen har naturligvis lagt ut en rekke andelslag for salg på Eksperten.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Tirsdag er det som vanlig hektisk på travfronten med lunsjtrav både på Bjerke her hjemme og på Bergsåker i Sverige. Til kvelden er det V65 fra Momarken og V64 fra Axevalla, og det er altså flotte muligheter til å vinne penger også i dag.

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi har blitt imponert
I et varmblodsløp i lavt grunnlag i den tredje avdelingen dukker Morten Friis opp fra Danmark med en flott 4-årshoppe, og da snakker vi om 2 Sagitta Køjborg. Vi har sett de fem siste startene til hoppa, og vi har blitt veldig imponert. Vi tror hun er klart bedre enn dagens konkurrenter, og da bankerspiller vi.

Hoppa avsluttet strålende etter tidlig galopp til sølv på 19.0 full vei på en litt tung bane sist (knepent tap), og ved triumfen på 18.4 over 1800 meter i den nest siste starten, avsluttet hun i 14-fart. Vi synes hoppa har sett bedre ut for hver start, og vi har ikke inntrykk av at hun skal være så usikker som raden kan tyde på.

Hun fikk bilvingen i "trynet" i den tredje siste starten (enorm opphenting til tredje på 17.2 full vei), og i den fjerde siste starten galopperte hun i en trang situasjon i den første svingen. Blåste til tet fra et tilsvarende spor i den femte siste starten, og vi tror på et feilfritt løp i dag. Hun går en lav 16-tid, og da vinner hun.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

En vinner feilfritt, men...
Ja, det er trolig slik at 4 Rigel Scott som kommer ut i et kaldblodsløp i V5-1 ikke taper feilfritt, men med første rekke bak startbilens vinger, øker nok risikoen for galopp betraktelig. Han er usikker, og han kan bli i hissigste laget med fri bane ned startsiden. Da tør vi ikke å stole helt på storfavoritten, og vi garderer.

Bø-traveren vant på sterke 28.7 full vei i den siste starten, og i en feilfri utgave legger han på til sin andre strake triumf. Stort dårligere enn favoritten på kapasiteten er trolig ikke 8 Bjørvang Prinsen, men også han er usikker. Han kom flott tilbake etter galopp til sølv på 32.1 full vei sist, og feilfritt er han aktuell.

Tilbake etter lang pause kommer 6 Lia Oda, og kusk Gunnar Austevoll var veldig fornøyd med hoppa i prøveløpet på 32.2 full vei. Hun vant hele fire løp i fjor, og vi synes hun bør vurderes tidlig i dag. Det ble seier på 31.5 full vei for 1 Ålsbrun i den siste starten, og med et maksimalt smygløp, er han ikke ueffen.