PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


En særdeles innholdsrik uke venter, og her er det svært mye å glede seg til. Allerede i kveld er det V64-JACKPOT med 1 234 209 ekstra i sekserpotten. Lørdag venter årets første SuperSaturday, og det betyr 2 x V75. Färjestad er først ut denne lørdagen, og her venter en internasjonal V75-omgang med STOR JACKPOT. Det ligger hele 23 213 581 ekstra i sjuerpotten. Leangen kjører sin siste ordinære V75-omgang før flyttingen til Varig Orkla Arena, og det er GULLJACKPOT i lørdagens omgang. V75-omgangen på Färjestad begynner klokken 16.20, mens omgangen på Leangen begynner klokken 20.00. Søndag er det JACKPOT i V75-spillet (en krone rekken) fra Halmstad, og her fordeles 3 203 686 ekstra i premiepottene. Uken avrundes på Momarken, og også her er det JACKPOT. Deilige 845 455 ligger ekstra i sekserpotten.

Her skal det dreie seg om V4-lunsjen til Skive, og vi skal til lukene med følgende:

V4-1 : 4 Freja Henley – Veldig mange banker 7 Gin Lady, men vær litt OBS på at den ikke har vært så enormt god, og sist fikk den sydd alt opp i rygg leder. Favoritten kan vinne, men den blir kun en gardering for oss. Ideen kommer ut etter en liten pause, men radet opp med sterke prestasjoner før denne pausen, og det er en god hest i grunnlaget. Er dessuten kjapp fra start, og det skal bli spennende å se den over en sprint. Går en 14-tid alle dager i uken om formen er på plass etter oppholdet, og vi setter den frekt først.

V4-2 : 1 Come On Party – Her er det veldig jevnt, og vi plukker med oss litt hester. Ideen var meget god i nederlaget nest sist, mens det ble galopp sist. Har en veldig riktig oppgave foran seg når det gjelder motstand, og løser det seg bare fra innersporet så dukker den opp på foto. Vår tipsener, men løpet ellers garderes altså bredt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 4 Galant Lund – Holdt sikkert unna etter pause sist, og var klart bra for dagen. Er trolig ytterligere forbedret før denne oppgaven, sporet passer perfekt, og favoritten er motivert. 9 Golden Bay – Var klink overlegen sist, og har løftet seg på slutten. Har stor fart i kroppen sin, og den blir skummel fra sitt fine smygspor. Motbudet!

V4-4 : 2 Firenze Laser – Rullet over i galopp i den siste svingen sist, og den måtte nøye seg med en liten premie da. Det var første gang ut i regi Flemming Jensen. Nå sitter han seg selv opp, på ren kapasitet er den normalt god nok i massevis i et løp som dette, og fra et fint spor må man være på vakt. Vi banker den frekt i DD-SPILLET!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.