*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Dansk storeslem i Stavanger

Foto: hesteguiden.com

Danske Bo Westergaard kan faktisk vinne fire av fem lunsjløp på Forus fredag. Sjekk våre V5-tips.

29.06.12 13:05

Sportspills meny fredag:
V65 Jarlsberg: Seiersmaskin spilles
V75 Forus: Forus inviterer til fest
Oddstips: Vi tror på Sogndal

Tippetips: Midtukekupong på en fredag

Vi er på vei inn i en fantastisk travhelg der Forus travbane i Stavanger står i fokus. Med ettermiddagstrav fredag som et lite vorspiel, flott V75-runde lørdag og en herlig søndag med Forus Open og Commander Crowe som den store attraksjonen. Men fredag kveld er det Jarlsberg travbane som er i fokus og der skal det blant annet kjøres fire kvalifiseringer til Jarlsberg Grand Prix-hoppeavdeling der finalen avvikles under Jarlsbergs store Grand Prix-helg om fjorten dager. Under fredagens lunsjtrav på Forus kan det bli dansk storeslem. Merk at innleveringsfrist i V5-spillet er kl 13.37.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Bo Westergaard har fått fart på stallen og seler ut vinnerhester på rekke og rad nå, men den bejublede seieren med Wishing Stone i Copenhagen Open som en foreløpig topp hittil denne sommeren. Hestene han sender ut denne lunsjomgangen på Forus er hester som er blant de beste i grunnlaget sitt, så bli ikke overrasket om den hyggelige danskenvinner fire av de fem V5- løpene som kjøres denne fredagen. Den aller beste vinnersjansen tror vi Bo har i V5-5.

HTML EMBED

Kommende stjerne
5 Sinus Vang har gjort alt riktig så langt i karrieren selv om det ble tap sist. Lindy Lane sønnen mener Bo Westergaard mener Lindy Lane-sønnen er en kommende årgangshest og fra et perfekt spor gjelder gjelder det bare for Bo å kjøre i trav, da taper ikke Sinus Vang dette løpet. Soleklar banker i V5-5.
Vår rangering V5-5/DD-2: A: 5 B: 7-8-1-10 C: 3-6-11-12-4 D: 9-2

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-1 - Varmblodshester. 2040 meter autostart.
3 Pingus Vang er av de beste i årgangen sin, men det har vært litt strul med den flotte SJ`s Photo-sønnen som er fryktelig god på sitt beste. Nå leverte han et topp prøveløp for Birger Jørgensen i sulkyen på Aalborg på sterke 15,3/2100m for tre uker siden. Dette løpet vinner Westergaard traveren bare han går feilfritt for han er overlegen konkurrentene sine. Men det er galoppfare, så vi spekulerer litt.

8 Ride Pointer er alltid med der fremme så lenge han får bruke speeden tilslutt. Aktuell for de som garderer favoritten. 5 Down Under er på gang formmessig, så hun skal regnes i toppen fra et fint spor. 6 Digital Program er helt avhengig av ryggreise i det lengste.
Vår rangering V5A-1: A: 3 B: 8-5 C: 6-7-1-2-4 D: 9-10

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill

HTML EMBED

V5-2 - Varmblodshester. 1600 meter autostart.
Mer Westergaard i den andre avdelingen. 1 Cash Only vant sprettlett sist på en Skive-bane som var ca 1 ½ sek for tung og vinner dette løpet bare hun kommer seg ut fra førstesporet. Det kan bli en liten felle for Westergaard var ikke helt sikker på om hun svarte tet, men hun skal kunne en høy 15-tid på distansen.

8 Invictus trener som en elitehest, men viser litt dårlig stridsmoral i løpene. Nå sist var det en upassende bane for den store Andover Hall-sønnen, som er bra på sitt beste og blir ikke overrasket om han vinner hvis han viser seg fra sin beste side. 6 Talk Of Fairytale er ei rask hoppe som har skuffet, men hun skal ha hatt infeksjon i kroppen ved sine starter. Kan faktisk gå til tet for hun er rask ut.
Vår rangering V5A-2: A: 1 B: 8-6 C: 12-1-3-4-2 D: 5-9-7-10

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-3 - Varmblodshester. 2040 meter autostart.
1 Pippi Gammelsbæk er ei topp hoppe som kommer til og bite godt i fra seg resten av sesongen. Gjorde et strålende seiersløp i Bergen sist torsdag. Normalt holder hun tet for hun er rask fra start. Det eneste som uroer litt, er at hun blir litt for hissig om hun må kjøres i tet så det er ingen optimal posisjon for Great Challenger-datteren, men det er fin vinnersjanse.

12 Barnacle Boy var positiv etter halsoperasjon og dette er en fin hest kapasitetsmessig, men at han skal slå favoritten fra dette sporet blir tøft. 4 Owners Pride kommer ut etter lang pause og trenger normalt løp i kroppen før vinnerformen er der, men dette er en bra hest på sitt beste så han bør krysses. 8 Harbour L. har ikke vært som best i sine siste starter, men på kapasitet er han med i toppen selv fra dette sporet.
Vår rangering V5A-3:A: 1 B: 12-4 C: 8-10-3-11-2-5-6 D: 7-9

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-4/DD-1 - Varmblodshester. 1600 meter autostart.
Bo Westergaard vinnertippes fire ganger og andretippes i det siste denne fredagen. 2 Lightsonlightsoff bør vinne dette løpet, var ordene fra Westergaard og vi støtter hans ord for dette er en fin traver. Denne lille Yankee Glide-sønnen som er bra, men han har ikke vært på topp i sine siste løp. Trener imidlertid forbedret. Topp vinnersjanse fra et perfekt spor.

5 Walk For Life er ei flott hoppe som duger bra i klassen og med to løp i kroppen nå så skal hun regnes i toppen. Sist ble det galopp fra et trangt startspor. 1 Penelope D.K er i fin form og står helt riktig til med tanke på at hun er avhengig av ryggløp. Skummel hvis favorittene har en dårlig dag, samt åpning kommer.

9 Thai Torres er bedre enn raden, men han virker fryktelig tung. Liksom ingen spenst i den flotte Kadabra-sønnen som har kapasitet. 8 O`Flying er litt på gang, men fra dette sporet må det klaffe uansett mye. Han er interessant på gardering for han rensker bort nesten alt av kuponger.
Vår rangering V5A-4/DD-1: A: 2 B: 5-1-9 C: 8-6-10-12-7 D: 3-4-11

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.