Dansk suksess på Axevalla

Foto: Hesteguiden.com

Den danske suksesstreneren Flemming Jensen er hardt betrodd i alle V4-løpene på Axevalla fredag.

Vi går inn i en flott travhelg og fredag er det dags for V4 og V5 fra Axevalla. På Eskilstuna skal vår svenske travekspert Roger Sundvisson forhåpentligvis følge opp sin strålende tipsform (fire andelslag betalte ut ca 20 000 hver på Jägersro tirsdag) og siden det ikke ble utbetaling for fire rette under V64-løpene på Åby torsdag blir det overført 1 033 000 kroner til kveldens sekserpott i Eskilstuna og i Stavanger er det flott klasse på V65-løpene.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Forus
V65 kl 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Flemming Jensen og Åke Svanstedt har hovedrollen denne fredagslunsjen. De er hardt betrodd i de fleste løpene, og de kommer med gode hester til Axevalla der vi nordmenn også kan spille V5 i tillegg til V4.

To hester gjør opp
Vi tror nettopp Jensen og Svanstedt gjør opp om seieren i V4-2. 12 Kaiser Broline var klart forbedret i sin siste start. Ken Warkentin sønnen travet et solid løp sist på Mantorp. Åke Svanstedt sendte fram til lederhesten når det gjensto en runde. Han koblet enkelt grepet på Archie Boko, og dro unna på den siste langsiden. Jeppas Hugo kom opp på utsiden inn i den siste svingen, men klarte ikke å gå i nærkamp. 6-åringen travet sitt klart beste løp for Svanstedt sist, og skal ha en god sjanse igjen selv fra spor 12.

Vi garderer dog med 10 Ronaldo Solace, som har travet flere sterke løp for Flemming Jensen. Sist på Åby travet han et strålende løp på utsiden av ledende Callela Marquis. Ronaldo Solace er veldig sterk, og tåler å gjøre mye grovjobb selv underveis. Kommer han riktig inn i løpet kan han bli vond å stå i mot til slutt.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Pay Attention en mulig banker!
3 Pay Attention T.M. har travet flere gode løp for Flemming Jensen. Han har rett og slett bare møtt for gode hester, men vi føler han går ned en klasse til dagens løp. 4 Jocke B. er en hard utfordrer, som er veldig rask fra start, og som samtidig er i veldig fin form. Vi tror dog at 3 Pay Attention T.M. er en sterkere hest, og som samtidig tåler å gjøre mye grovjobb selv underveis.

Sist var Pay Attention T.M. ute på storløpsdagen på Skive, og 6 åringen måtte gjøre mye grovjobb selv underveis. Flemming Jensen sendte fram utvendig for lederhesten Royal Tulsbjerg, og presset på denne hele veien. Pay Attention T.M. ble litt trøtt, men vi syntes han holdt farten anstendig hele veien inn i mål. I dag er motstanden betydelig enklere, og vi tror S.J’s Photo sønnen skal ha en god sjanse uansett posisjon!