PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Ålborg byr på en jevn, og spennende V4-lunsj mandag. De helt klare bankerne finnes ikke, og dette er en omgang med potensial. Vi skal til lukene med følgende:

V4-1 : 3 Thai Sansa – Er en svært grunnkapabel hoppe som sliter med å få ut hele sitt potensial. Virker dog å være på riktig vei igjen nå, og fikk altså vinne sist. Duger i omgivelser som dette om den bare skikker seg, og i et løp hvor det skiller lite blant de beste setter vi den knepent først.

V4-2 : 2 Ginger Peachy – Er en brennkvikk hoppe som er klart bedre enn det grunnlaget den har på konto. Gjør en svært spennende start i regi Bo Westergaard nå, og vi blir ikke overrasket om denne dundrer unna til seier på en lav 15-tid. Må bare prøves direkte.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 3 Fille Fingal – Hadde et fint fjorår, og var åtte ganger blant de tre beste da. Kommer nå ut etter at vintertreningen er gjort unna, og er det bare litt form på plass etter oppholdet så er den alt annet enn ueffen. Er dessuten flink fra start, og sporet passer derfor perfekt. KAN OVERRASKE!

V4-4 : 5 Fighter Vang – Tapte ytterst knepent sist, og var klart bra etter en avslutning i 11-fart. Har funnet toppformen nå, og da må sjansene være gode i et løp som dette. Bak favoritten er løpet svært jevnt, og det skiller lite. Vi plukker derfor med oss en del hester.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.