Danske lever livet!

Foto: hesteguiden.com

Enorm suksess har Bo Westergård med sin trenervirksomhet, og i hovedstaden i kveld tror vi Just Livin My Life sørger for nye fremganger for dansken. Sjekk våre V65-tips her.

Klikk her for å se våre V6-forslag.

Vi har ikke den helt store troen på noen storutbetaling på Bjerke i kveld, og da går vi kun for seks rette denne onsdagen. Vi får da dobbelt betalt ved klaff, men vi fraskriver oss da retten til utbetalingen på fem rette. Det er uvanlig høy kvalitet på løpene ved denne anledningen (svært gode hester til start i nær sagt samtlige løp), og det sportslige høydepunktet er et heftig sprintløp for deler av varmblodseliten i finalen.

Sportspill hadde en veldig fin dag på tipsene i går med rundt 17000 kroner innspilt på våre spilleforslag, og de som spilte forslaget på 450 kroner på Momarken kunne hente ut småpene 6704 kroner i lukene. Vi får da håpe på at en litt dårlig periode er et tilbakelagt stadium, og i kveld satser vi på at et stortalent sørger for at vi er et skritt nærmere utbetalingslukene på ny.

Vi har i hvert fall blitt veldig imponert av hva 6 Just Livin My Life har utrettet i løpet av sin korte karriere, og i V65-1 på Bjerke i kveld har vi ståltro på at 3-åringen bokfører sin tredje strake triumf. Sprettlett fra tet på landets hovedbane i den nest siste starten på fine 16.1 full vei, og i den siste starten i Skien var Yankee Glide-sønnen et lekkert skue ved triumfen på solide 17.1 full vei.

Brøt ved den anledningen ut flere spor ut i oppløpet, men avsluttet da allikevel de siste 700 meterne i 14-fart. Lett joggende til slutt (så fullstendig ukjørt ut), og vi mener at denne hesten skal være minst en klasse bedre enn dagens konkurrenter. Sveper trolig feltet på en langside (enorm fart i kroppen), og vi garderer ikke denne lovende krabaten før vi ser svakhetstegn.

Det er selvsagt litt usikkert på hvordan vår banker for dagen takler dagens startmetode (volte), men dette virker til å være snakk om en iskald type som gjør akkurat det han får beskjed om. Vi tror således at han skal takle den biten greit (og kretsen rundt hesten mener at det skal være grei skuring), og når det har kommet til en strykning i løpet blir det da langt bedre plass i volten.

Vår rangering: A: 6 B: 2-1 C: 13-9-7-8-11-12 D: 3-5-10

V65-2, 1609 meter autostart
Et sprintløp for varmblodshester venter oss i den andre avdelingen, og vi finner fem vinnerkandidater. Frode Hamre hadde sine ord i behold når han meldte om at 11 Poppy Hills ville fremstå i en klart forbedret utgave i den siste starten, og avslutningen til sølv på fine 14.5 ved den anledningen var det stil over. Sporet i kveld er dog ikke det beste på en kjapp sprint (men normalt skal det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse), og da tyr vi til noen garderinger.

I forhold til hva 1 Nashville D.K. presterte i Per O. Midtfjeld`s regi i fjor har 6-åringen fremstått i en klart forbedret utgave i år i dansk regi, og selv om vi ikke er helt sikre på om Good As Gold-sønnen forsvarer sitt innerspor (champion Eirik Høitomt har dog ikke for vane å sitte fast), krysser vi tidlig. Avsluttet flott til fjerde på fine 14.6 over aktuell distanse i et løp vi fikk sjekket via ATG`s løpsarkiv i den fjerde siste starten, og etter den starten har nestfavoritten bekreftet fin form.

Varierer veldig i prestasjonene gjør 3 Match Ball Rex, men på sitt beste er det liten tvil om at 5-åringen skal være god nok i dette laget. Vunnet på 14-tallet ved et par anledninger tidligere i år, og i den tredje siste starten sprintvant Varenne-sønnen på 15.0 (og i den nest siste starten var han favorittspilt i et V75-løp). Det er ikke det beste sporet 8 C.C. Mr. Paradise har fått tildelt i kveld, men den hesten er kraftig på gang. Tilbake etter lang pause kommer 2 T.M. Continental, og normalt trenger den storvokste 5-åringen et løp i kroppen før den helt store formen innfinner seg (står dog perfekt til).

Vår rangering: A: 11 B: 1-3-8-2 C: 6-4-5-10-12-9-7

Annonse: Øivind Grøstad har tipsformen inne med 77 000 kroner innspilt de to siste dagene

V65-3, 2100 meter autostart
Et nytt flott varmblodsløp støter vi på i den tredje avdelingen (og tre hester hever seg klart over mengden), og ganske stor favoritt med sine 70 % blir naturlig nok 6 Paco Halbak. Vunnet fem av åtte starter så langt i år, og i den siste starten ble det en enkel seier fra tet på fine 16.1 full vei. Det kan ligge an til et tilsvarende scenario i kveld, og vi lar 4-åringen stå ugardert på det minste forslaget. Etter at det har kommet til to strykninger i løpet kommer dog de antatt tøffeste i mot langt lettere inn i matchen, og helt sikre på stridsmoralen til Biesolo-sønnen siste biten i en duell hest mot hest er vi ikke riktig enda.

Vi tyr således til noen garderinger på våre tre største spilleforslag, og både 4 Mosquito De Mill og 12 G.H. Trotter er snakk om hete motbud. Førstnevnte viser en stadig stigende formkurve (avsluttet noe helt enormt fra køplass underveis til tredje på 16.3 i den siste starten), og det hadde vært fullt fortjent dersom Johansen-traveren fikk smake seierens sødme igjen nå. Sistnevnte vant sprettlett fra tet på 16.0 full vei i den siste starten, og vi tror at Varenne-sønnen er vel så effektiv med et løp på lang vent i rygger underveis.

Vår rangering: A: 6 B: 4-12 C: 8-1-5-9-10 D: 3-11

Annonse: Øivind Grøstad ønsker favorittspillerne lykke til i V65-3 og melder om et superdrag

V65-4, 2100 meter autostart
Finalen i Polar-cup for kusker med amatørlisens har vi å forholde oss til i dette kaldblodsløpet i den fjerde avdelingen, og en naturlig favoritt må 4 Atom Extra bli. Virkelig våknet til liv denne 5-åringen nå, og det var en sterk triumf på 30.7 full vei fra utvendig posisjon Lome Elden-sønnen bokførte i den siste starten. Kjapp i vei, og med rutinerte Robert Kruse i sulkyen skal det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse.

Det kan dog skje litt av hvert i denne typen løp (og favoritten har hatt et tøft program den siste måneden), og for å være på den sikre siden helgarderer vi på vårt store system. Fart som rekker langt innehar 9 Valle Arja, og når 4-årshoppa dukker opp i ny regi (forlatt stallen til Alexander Heisholt, og da kan hun fort få et oppsving), synes vi at Moe Odin-datteren er veldig spennende på kryssene med sine lusne 6 % Stod på helt greit til fjerde på 31.3 etter en tøff åpning på løpet i den siste starten, og hun trenger ikke å være mye forbedret for gå helt til topps denne gangen.

Fryktelig på vei opp i form er 3 Il Trolla (veldig sen luke ved andreplassen på 32.1 full vei i den siste starten, og hoppa så lysende fin ut), mens trioen 1 Troneld (fryktelig skummel med åpning fra rygg leder til slutt), 2 Salsnes Lyn (veldig positiv til fjerde på 32.4 full vei i den siste starten) og 10 Slottelid Knekten (strålende innsatser i alle de tre siste startene) også skal være snakk om tidlige garderinger.

Vår rangering: A: 4 B: 9-3-1-10-2 C: 7-12-5-11

V65-5, 2100 meter autostart
Veldig høy klasse på de antatt beste i dette varmblodsløpet i den femte avdelingen, og det vil være et sjokk av de helt sjeldne dersom ikke vinneren er å finne blant våre fire utvalgte på vårt store system. Etter at det har kommet til et par strykninger i løpet tror vi at veien til tet blir billig for 7 Princess Wine, og fra spiss blir da ikke 5-årshoppa lett å skubbe seg på. Vant lett et tilsvarende løp på 14.9 sist hun gjestet dagens arena, og i den siste starten leverte Coktail Jet-datteren et solid løp til seier på fine 13.5 over en sprint etter litt pause (og løp i kroppen har da normalt gjort godt).

En 4-åring langt over snittet er 11 Pershing Boy snakk om, og det er en hest med full form Per L. Nilsen kommer til hovedstaden med (og da er han litt for lite spilt med sine 15 %). Avsluttet noe helt enormt fra køen til fjerde på 15.5 over stayerdistansen 2640 meter i den siste starten, og med litt tempo på løpet stiger sjansene for den alltid sterkt avsluttende Great Challenger-sønnen.

Champion Eirik Høitomt setter seg opp bak meget formsterke 1 Laredo King, og selv om ikke 6-åringen så langt har hatt veldig fin uttelling på sine tidligere starter i Norge (sølv som best), krysser vi tidlig denne gangen i fra perfekte forutsetninger. Det kan fort bli en tung tur rundt for 8 Keanu Hanover fra et sjanseartet spor, og da krysser vi først på vårt store system (vi føler også at denne hesten ikke riktig holder samme klassen som de antatt beste på full distanse).

Vår rangering: A: 7 B: 11-1-8 C: 12-10-5 D: 9-2-3

V65-6, 1609 meter autostart
Rosinen i pølsen venter oss i dette sprintløpet for deler av varmblodseliten som avslutter denne rebusen (og fire hester er heldekk), og dersom vi leser løpet riktig tror vi på en topp vinnersjanse for 3 Garland Kronos. Vi tror at kusk Per O. Midtfjeld kan sitte og kose seg i andre par utvendig i tøft tempo underveis til ut i oppløpet, og da tror vi i så fall at Viking Kronos-sønnen kan felle samtlige til slutt. Litt problemer med halsen i den siste starten (og ga seg litt til slutt da), men 8-åringen rapporteres å være fit for fight igjen i kveld.

Inntar føringen uten problemer gjør 1 Kejser K.D. i en feilfri utgave (har hoppet seg vekk fra start ved noen anledninger), men vi synes at 9-åringen burde ha fulgt ryggen til Frameable helt inn i mål i den siste starten for at Anderssen-traveren skulle få fullt godkjent for den innsatsen. Løp i kroppen etter litt pause har dog normalt gjort godt, og distansereduksjonen ved denne anledningen er til Action Hall-sønnnes fordel.

Blir uansett overfalt av 5 Hitchcock på sisterunden, og da kan det fort bli litt stive bein til slutt for favoritten. Sistnevnte galopperte seg vekk fra et førstespor i den siste starten, men når Hamre-traveren står midt bak bilen ved denne anledningen tror vi på feilfri avgang. Knuste favoritten fra ”dødens” i den fjerde siste starten etter stort terrengtap innledningsvis ved triumfen på fine 12.7 over aktuell distanse, og vi tror at 5-åringen kan gjenta den bedriften i kveld.

Det bør bli tøft tempo på det løpet, og da kan også 7 Makarov komme inn matchen. 5-åringen har neppe vært bedre enn han er akkurat nå, og det var en helsvett avslutning Eggen-traveren leverte ved tredjeplassen på 13.5 full vei i den siste starten. Skoløs rundt om så ut til å slå veldig positivt ut den gangen, og det vil trolig bli samme balanse i kveld.

Vår rangering: A: 3 B: 5-1-7 C: 10-9-6-8 D: 4-11

Spilleforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag (V6) på hhv 144, 432, 864 og 2160 kroner (abc-system over tre bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 18.00 (løp 1-6)
V5 kl. 19.00 (løp 4-8)
DD kl. 19.18 (løp 5-6)

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.00-19.45 i kveld.