DD-drag til 50 ganger pengene!

Foto: hesteguiden.com

Ja, så dårlig er ikke vår Dagens Dobbel-banker at laveste odds skal være over femti ganger pengene, og vi forsøker oss da selvfølgelig på et spill!

Klikk her for å se våre DD-forslag.

Nettavisen har i en lang periode hatt stor suksess med sine DD-spill, og senest i går på Forus kunne de som kjøpte det største DD-forslaget kvittere ut hyggelige 1260 kroner!

Til løpene på Leangen i kveld syntes vi 10 Tomahawk Hall i DD-2 blir kraftig undervurdert all den tid det knytter seg en del usikkerhetsmomenter rundt begge de antatt beste (1 Sno Long Boys kommer ut på voltestart for første gang, og 7 Merkur Garbo var svært svak sist), og vi mener således at den kapable Balanced Image-sønnen er klart spillbar til de oddsene som tilbys.

5-åringen har slått de fleste av dagens konkurrenter før, og med relativt positive treningsrapporter i ryggen er vi ikke fremmed for at velkjørende Simen B. Jessen kan stelle i stand et DD-sjokk med vår friske banker for dagen. Legg merke til at det er løpesnor for hestene på 20 meter tillegg, og det hjelper godt på!

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Ny seier på gang?
Nettavisen satte inn en herlig banker 27. april , som et femtevalg i spillet i form av 5 Rigel Junior. Mot passende motstand i DD-1 ser vinnersjansene gode ut på ny for Rigel Jo-sønnen, som varslet form i den siste starten. Ved den anledningen avsluttet 8-åringen strålende til femte på fine 27.0, og løp i kroppen har normalt gjort godt. Flott form holder også 9 Perle Maria, og med dunkel form på de fleste av deltagerne, tror vi fort Spikeld-datteren blir den tøffeste i mot vår favoritt.

Supermelding!
Forusi går ga vi våre lesere glitrende info, som gikk i mot en av dagens største favoritter Keep On Flying, og de som kjøpte det største DD-forslagetkunne således kvittere ut hyggelige 1260 kroner!

Ekspertforslag
Til løpene på Leangen i kveld har vi satt opp to heftige DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Kjøp en bong og se løpene på nrk.no nett-tvi kveld!