Debut med mersmak?

Foto: hesteguiden.com

Danske Snøvsen debuterer på norsk jord i lunsjen på Bjerke i dag, og vi tror på seier direkte.

Etter en svært innbringende søndag, ble det nye fulltreffere mandag. Vi hadde dog "uflaks" med strykningen på betrodde 3 Across The Borders i V65-5 på Leangen mandag. Alle bonger som er levert på det tidspunkt må da ta til takke med den første hesten på rangeringen man ikke har streket for.

All den tid Leirvågs kuponger hadde streket for favorittene 8 Zeus Blue Chip og 10 Photoflyer, fikk de dermed erstattet Across The Borders med tredjevalget Euro Coin. Across The Borders ble strøket ca kl 17.35. På samtlige andelslag Leirvåg leverte etter det tidspunktet puttet han på femtevalget (og 2,6 prosenteren) 6 Tanitas Temptation da han hadde null tro på 11 Euro Coin som var tredjevalget.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Tanitas Temptation vant løpet og sendte V65-verdien fra 155 kroner til 3178 kroner. Sju andelslag ble "berget" og kunne kvittere ut ca 5 500 kroner, deriblant tre andelslag som kun kostet 500 kroner (5 andeler a kr 100). Hadde Leirvåg hatt kontroll på strykningen tidligere på dagen hadde han garantert også satt V65 også på det mellomste V65-forslaget på Nettavisen. Men reservesystemet er slik det er og det må vi bare forholde oss til. Totalt ble det seks rette på tretten andelslag mandag og en rekke femmere på resten og ca 90 000 kroner innspilt på Leangen.

På Färjestad var samtlige andelslag med til siste avdeling (V65-6), men dessverre vant femtevalget 2 Skyreach det løpet. Dermed ble det tre ganger fem rette og en bråte firere på de aller fleste andelslagene, men samtlige fire systemspill som ble levert (fire andeler a kr 1000 på alle), fanget seks rette og ga en utbetaling ca 21 000 kroner hver seg og dermed endte Nettavisen på ca 200 000 kroner innspilt mandag og med 190 000 kroner innspilt søndag, har vi fanget gevinster for nesten 400 000 kroner de to siste dagene.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vi hadde en strålende søndag og selv om vi måtte melde pass på sistevalget 10 Jonesy i V75-7 på Eskilstuna, ble det seks rette og en bråte femmere på samtlige spilleforslag. Det ga gevinster for over 120 000 kroner og når samtidig fem av Kurt Leirvågs andelslag på Eksperten gikk inn med seks rette på Momarken og ca 10 000 kroner tilbake på hvert av dem, i tillegg til samtlige V4-forslag ble det totalt drøye 70 000 kroner i gevinster også på Momarken og Nettavisen hentet dermed hjem ca 190 000 kroner i gevinster søndag.

Tirsdag er det full fyr i travspillet igjen og vi starter med V4-løp fra Åby, før Bjerke overtar med lunsjtrav. Til kvelden lukter det Robert Bergh-show i Bollnäs og på Forus skal Leirvåg lansere en herlig V65-banker som ikke blir favoritt.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12Leder rundt om?
I et varmblodsløp i lavt grunnlag i V5-2 i lunsjen på Bjerke i dag dukker 1 Snøvsen opp i regi Sigbjørn Kolnes, og vi tror den kapable dansken leder dette løpet rundt om. Det er ofte slik at disse danskene er langt bedre enn sitt grunnlag, og vi tror også denne har alt for lite penger på seg i forhold til faktisk kapasitet.

I den nest siste starten var han ute i et kvalifiseringsløp til Dansk Derby (galopperte der), mens han i den siste starten fikk fjerde på fine 15.9 full vei. Kvikk i vei fra start der (og vi tror på tet i dag), og selv om det er mye galopper i raden (dog gått feilfritt i fem av syv autostartløp), tror vi på et feilfritt løp i dag.

Vi har sett tre av de fem siste løpene til Dream Vacation-sønnen, og dette var snakk om en type vi likte veldig godt. Vi tror dette kan være snakk om en hest som vil klatre fort i grunnlagene her hjemme, og vi synes ikke dagens konkurrenter er av den skremmende sorten. Han trener bra, og vi bankerspiller direkte.

Vi spiller vekk storfavoritten
I alle løpene i lunsjen på Bjerke i dag er det snakk om varmblodshester som skal i aksjon, og i V5-4 blir 9 Mohita klar favoritt. 4-årshoppa står bokført med fire strake triumfer, og hun har vunnet lett hver gang. Det ble enkelt i fra tet ved seieren på fine 16.2 full vei sist, men vi synes det er opp en klasse i dag.

Spor i andre rekke er også litt sjanseartet, og da finner vi verdi i å gardere. Tilbake som en vinner på 16.9 full vei i den siste starten fra tet var 3 Windsongs Gucci, og 4-årshoppa er snakk om hesten å fange i fra spiss til slutt igjen. Det var fin stil på henne sist, og hun forventes forbedret til dagens dyst.

Vi prøvde oss på et bankerspill på 5 Sentry Holmsminde sist, men 4-årshoppa kunne ikke bli bedre enn tredje på 17.6 full vei der (ble overflydd i den første svingen, men det var ikke mer krutt igjen i beina til slutt). Hun er dog trolig forbedret med løp i kroppen etter litt pause, og hun bør vurderes tidlig i dag.

Det ble litt feil for 2 Chou Chou Boshoeve i den siste starten (hengt opp i sporene rundt den første svingen), men det var heller ikke det rette trykket i 4-årshoppa den dagen (uplassert på 16.1 full vei). Det var dog mot bedre konkurrenter enn dagens, og kapasiteten på henne er fin (sporet er også fint).