Deilig V75-banker serveres rett før Jul!

Foto: hesteguiden.com

Ja, vår banker for dagen har kapasitet langt ut over sitt relativt beskjedne grunnlag, og med løp i kroppen etter lang pause, tror vi det dreier seg om en klink vinner!

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Landets hovedbane innbyr til en svært spennende V75-meny spillemessig dagen før dagen, og sportslig sett er det oppgjørene i Bjerkepokalen og Kristianiapokalen i hhv V75-6 og finalen som det knytter seg størst spenning til, hvor vinnerne får 100.000 kroner hver seg som lønn for strevet.

Lar seg ikke slå fra tet?
Nei, det tror vi ikke 1 Super Tail gjør i den femte avdelingen (og med ikke alt for startkjappe konkurrenter på utsiden tror vi på grønt lys, når det gjelder føringen i løpet), og vi mener Comets Tail-sønnen er snakk om dagens mest spennende spill! Det er neppe noen overdrivelse å si at uten skadeproblemer hadde 6-åringen stått med et langt høyere grunnlag enn hva som er tilfelle nå, og med det siste løpet innenfor vesten etter meget lang pause er trolig andrevalget i spillet kraftig forbedret!

I den siste starten avsluttet den kapable krabaten strålende til fjerde på fine 17.3 full vei etter tidlig galopp, og vi tror sterkt på seier mot passende motstand i kveld (hester han tapte for sist står langt verre til her...). Johansen-traveren tok åtte strake triumfer som 4-åring (nærmest lekte med svært gode hester...), og bortsett fra galoppen sist har vår friske banker for dagen kun galoppert en gang bak startbilens vinger i løpet av sin karriere.

Storfavoritter som innfrir?
Vi støter på to relativt tunge favoritter i hhv V75-1 og i den tredje avdelingen i form av 5 Sporre og 14 Henrik, og normalt dreier det seg om en topp vinnersjanse for dem begge.

Førstnevnte har slitt med det helsemessige i hele sin korte karriere (kun startet fire ganger), men på kapasitet er det neppe noen som matcher Super Arnie-sønnen. Etter en enkel seier i et lunsjløp første gangen ut etter lang pause gikk 5-åringen et helsvett løp (toer i mål) etter startgalopp sist (tidlig disket, men Tholfsen fryser på ørene... så det hørte han ikke...), og en lav 16-tid full vei gikk fløyten. Teten bør være innen rekkevidde, og når 9 Sune Palema nå (kl. 10.45) har blitt strøket garderer vi ikke storfavoritten.

En perfekt match er trolig champion Eirik Høitomt på 14 Henrik i V75-3, og uten for mye strul underveis fra sitt lengste tillegg har trolig Kos Knekten-sønnen ingen konkurranse til slutt. 4-åringen må få fullt godkjent for innsatsen til sølv etter et tøft løp i debuten for Bjørn Larsen, og når treneren melder om en klart forbedret utgave til dagens dyst (lettes bl.a. i balansen), ja så sier det seg selv at vinnersjansene er solide.

Vi likte dog svært godt 1 Bjørnli Ramona i den siste starten i et V75-løp i Drammen, og den sterke Bokli Eld-datteren får en plass på de tre største forslagene. Ved den anledningen kjørte kusk Bjørn Steinseth kun på sikkerhet inn til sølv (så ut til å ha masse krefter igjen), og når vi tenker på at 4-årshoppa hentet mange lengder på selveste Briskebyrappa til slutt i et løp på Momarken for ikke lenge siden, ja så ser det unektelig litt spennende ut.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Den flotte 4-åringen Henrik er hesten å stå i mot til slutt i V75-3.
Den flotte 4-åringen Henrik er hesten å stå i mot til slutt i V75-3.

Bo i Bjerkepokalen?
Et spennende ”eliteløp” for varmblodshestene venter oss i V75-6, og vi krysser av for hele seks hester på vårt største spilleforslag. Kristian Malmin har signalisert at han vil sitte foran med 3 S.J.`s Gold (på vei mot gamle høyder), men det spørs hva Tom Erik Solberg bak 5 Gentle Tilly (skuffet veldig sist) mener om den saken... Alt annet enn imponerende etter litt pause sist var 7 Cromwell, og det kan fort være en dyktig danske som snyter favorittene for konfekten til slutt, dersom de ikke skulle bli enige der fremme til å begynne med...

Da snakker vi om svært dyktige Bo Westergård bak sin nyervervelse 9 Lill Adolf. Western Winner-sønnen skuffet kapitalt (svak sist) før han ble flyttet, men før om årene har 9-åringen nærmest gjort rent bord på vinteren. Oldtimeren kan fort få et nytt løft i ny regi, og vi spiller 21-prosenteren i V75-spillet banker på våre DD-bonger!

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Kan Lill Adolf være tilbake som en vinner i ny regi i V75-6?
Kan Lill Adolf være tilbake som en vinner i ny regi i V75-6?

Kommentarene til V75-2, 4 og 7 kan du lese ved å klikke her!

Ekspertforslag
Til V75-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 100, 400, 800 og 2160 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Kjøp en bong og se V75-løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 21.10-21.50 i kveld!

Nettavisen og undertegnede ønsker alle våre trofaste lesere God Jul!