Gå til sidens hovedinnhold

Deilige millioner på Ørebro

Det ligger 1 573 165 kroner ekstra i sekserpotten på Ørebro i kveld og vi vil ha vår bit av den kaka

Sportspills meny torsdag
Dobbel V5 Bergen: Kan vinne rubbel og bit
V4 Gävle: Flotte lunsjpenger

Lunsjtrav Klosterskogen: Hamre skal vekk
V65 Örebro: Jackpot i V65!
Fotball: Har dommere favorittlag?

På kvelden denne torsdagen er det V65-spill til Örebro i Sverige og en dobbel V5-omgang til Bergen travpark som gjelder, og vi har selvsagt tips til begge baner.

På den andre siden av kjølen er det en hyperspenende V65-omgang som står for tur, og vi tror det kan være fine penger på gang! Vår banker for dagen har en helt riktig oppgave foran seg, og vi tror den leder rundt om. Vi snakker da om 1 Golden Bowl i V65-2 som vi synes har en svært overkommelig oppgave foran seg, og han forsvarer normalt sporet.

Da skal i så fall Claes Svensson kjøre foran så lenge lampa lyser, og etter å ha sett hesten i sine siste løp tror vi det er en stor fordel for 4-åringen å gå i tet (litt tråkk underveis når han går bakfra). I den nest siste starten spurtet han meget fint til seier på Axevalla, mens han var ute mot gode hester på Solvalla sist.

Svensson ble sittende når angrepene kom i tredjespor den gangen, og Made It–sønnen gikk i mål med krefter spart da. At det er snakk om stayerdistanse i kveld ser vi bare på som en klar fordel for Golden Bowl, i det han er mer sterke enn speedig, og vi bankerspiller ham med veldig fine forutsetninger i kveld.

Innleveringsfrister Örebro
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Det ble flott klaff på våre tips under V4-løpene på Gävle i Sverige i lunsjen tidligere i dag, og med en innsats på hhv 100 i DD og 252 kroner i V4 fikk de som fulgte utbetalt hhv 450 og 827 kroner! Det er nye sjanser både i Örebro i Sverige og på Bergen travpark senere i kveld, og da er det bare å si lykke til med spillet!

Suksessen fortsatt på Ørebro. Det lå flotte penger i luften under V65-løpene på Ørebro torsdag kveld og vår mann i Sverige Thomas Svensen innfridde også der. De som fulgte hans 450 kroners forslag fikk en sekser og tretten femmere og meget pene 6018 kroner tilbake. Gratulerer til de som fulgte

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens lås!
Vi synes 3 Pröjsarn og 9 Jasper Lane i V65-5 er snakk om en grei lås i kveld, og kommer Kontio seg til tet med hedershesten Pröjsarn tror vi han vinner dette løpet. Nå er Ride The Night–sønnen meget variabel fra start, men vi tror Kontio kommer til å kjøre helt til han er i tet. Denne krabaten vokser en klasse i tet, men han skal uansett regnes med vinnersjanse med ryggløp også.

9 Jasper Lane er herdet i tøffe gulldivisjonsløp, og han møter mye enklere selskap denne gangen. Nå er det kun fem dager siden han startet i V75, og da ble han brukt fryktelig mye fra start (ble naturlig nok sliten da). Nå er han sikret et fint ryggløp da han har rygg på Magnifik Gelj som er rask fra start, og blir det litt tempo på løpet har Jasper Lane alltid en meget bra speed til slutt.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens outsider!
12 Warica i V65-4 er vår favoritt i spillet, men hun er nede som et tredjevalg i spillet. Gidde Palema–datteren var hesten Åke Lindblom tok seier nr. 1000 med som kusk i sitt siste løp, og da spurtet hun inn til en meget enkel seier på lette føtter på Solvalla på en imponerende måte.

20 meter tillegg denne gangen, men bare det klaffer litt med ryggene underveis blir Warica meget vanskelig å stå i mot til slutt. Motstanden er enklere enn den var ved seieren på Solvalla, selv om hun står litt tøft inne i grunnlaget synes vi hun skal ha en meget fin vinnersjanse.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED
HTML EMBED

Kommentarer til denne saken