Gå til sidens hovedinnhold

Deilige nyttårskroner i Gøteborg

Med hele 1 731 606 SEK ekstra i sekserpotten er det strålende forutsetninger for spillerne under torsdagens V64 fra Åby.

Denne artikkelen er tillrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske ekspert Patrik Fernlund.

Riktig godt nyttår fra oss i Sportspillredaksjonen og i særdeleshet fra Håkon Einar Hansen og Kurt Rune Leirvåg som har båret lasset i travredaksjonen i et fantastisk år for Nettavisen/Sportspill.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Med lanseringen av Eksperten har Nettavisen satt en gedigen rekord for salg av hestespill i 2013 og fra og med 2. januar øker vi satsingen ytterligere. Fra den dagen ankommer Frode Gjesdal Nettavisens travredaksjon og Gjesdal har solid erfaring. Han kommer fra stillingen som tipsansvarlig i Norges ledende fagblad for trav og galoppsport (Trav og Galoppnytt) og de senere årene har Gjesdal vært tipsansvarlig i TGN. Gjesdal har en utsøkt penn og samtidig solid erfaring.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

I Sverige har vi som kjent hentet inn Patrik Fernlund som vår travekspert på alt som gjelder svenske løp og i Danmark har Nettavisen skrevet kontrakt med meget dyktige Carsten Rabjerg for hele 2014. Og så må vi selvsagt ikke glemme våre eminente galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen som har levert kanontips gjennom hele 2013 og avsluttet med å spille inn ca 300 000 kroner på de to siste V4-omgangene på Täby galoppbane. Vi tør påstå at ingen tipsleverandører i Norge er i nærheten av denne lagoppstillingen og vi kan love alle våre trofaste lesere at vi skal stå på hver eneste dag i 2014 for å servere best mulig service og tips.

Torsdag 2. januar er det full fart på travfronten og hele fire travbaner er i sving. Det starter med en sedvanlig utfordrende V4-omgang fra Mantorp, før Bjerke overtar med en svært vrien lunsj-V5. Til kvelden er det Bergen travpark som gjelder her hjemme med V65, mens det er gedigne 1 731 606 SEK ekstra i sekserpotten når Åby innleder 2014 med V64.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Innleveringsfrister Åby
V64 kl 19.08
DD kl. 20.36

Vurderinger av Patrik Fernlund:

Spiken:
1 Padania Zeta (V64-1) såg ruskigt laddad ut som fastlåst senast! Den här gången är uppgiften perfekt och man kan välja om man vill vinna från spets eller utnyttja open stretch, bästa spiken!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Luringen
9 Storm Forever (V64-6/DD-2) såg mycket fin ut med krafter sparade senast och då han har bra startrygg så talar det mesta för att han får en fin resa trots bakspåret. Skrällintressant!

Kommentarer til denne saken