Delikatesse til lunsj?

Foto: hesteguiden.com

En interessant lunsjomgang venter oss på Drammen travbane denne torsdagen, og vi serverer en svært spennende banker!

Torsdagene er det som vanlig full fyr i lukene hos Norsk Rikstoto, og det hele åpnes opp med spill til lunsjløpene i Drammen her hjemme og til Östersund i Sverige. Siden kan det spilles til en V5-omgang på Gävle på den andre siden av kjølen på ettermiddagen, før det hele avsluttes med spill på kvelden til en dobbel V5-omgang på Bergen travpark samt til en V65-omgang på Øvrevoll her på berget.

Unionstravet på Färjestad på lørdag nærmer seg med stormskritt, og våre ekpserter på svensk trav, Roger Sundvisson og Espen Edvardsen er i felleskap med Kurt Leirvåg godt i gang med å vurdere lørdagens svært spennenede V75-omgang. Det forventes å ligge hele 60 millioner kroner i potten, og allerede nå kan du kjøpe en andel på Eksperten til lørdagens løp.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

I lunsjen på Drammen denne torsdagen klemmer vi til med en frisk banker, og da snakker vi om en knapp favoritt, i et typisk garderingsløp. Vi føler vi løser hele omgangen med denne bankeren, og vi tror det er veldig fine penger på gang til de som klarer å prikke fem rette. Vi synes både 6 Amarone i V5-1 og 1 Never Mind i V5-5 blir vel tunge favoritter, og vi spekulerer litt forsiktig i mot dem begge.

Innleveringsfrister Drammen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Overlegen på kapasitet
I et kaldblodsløp i V5-3 garderer spillerne flittig, men vi bankerspiller den hesten vi mener er helt overlegen på kapasitet. Da snakker vi om 5 Norsjø Kongen, og vi tror ingen av dagens konkurrenter, rører 4-åringen i en feilfri utgave. Han har galoppert mye så langt, men nå er han behandlet etter en mindre pause.

Røste Bo-sønnen rapporteres å se fin ut i trening, og han har oppført seg fint bak startbilen (nytt for ham i løp) i trening. Vi tror ikke han var slått verken i den nest siste starten eller sist, før galopper felte ham (satt i tet inn mot den siste svingen i begge løpene), og det var mot klart bedre konkurrenter enn dagens.

Da tror vi kusk Lars A. Kolle kan kjøre litt mer på sikkerhet hele veien i dag, og en tid rundt 32.0 full vei, tror vi han går glatt. Da er han i så fall alene på fotoet til slutt, og vi har stråltro på at han vinner i dag. Vi synes dette er snakk om et veldig spennende bankerbud i en svært åpen lunsjomgang, og da klemmer vi til!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Utfordrer favorittene?
I to varmblodsløp i hhv V5-1 og i finalen dukker dagens største favoritter opp, men vi har noen spennende motbud til dem begge. I V5-1 blir 6 Amorena klar favoritt, og hun skal selvsagt tilmåles solide vinnersjanser. Det ble seier i comebacket på 18.0 full vei, og hun er neppe noe dårligere med løp i kroppen.

Spor litt langt ute bak startbilens vinger i dag, og vi tror 1 Bluesi Star kan bli en lei nøtt å knekke i fra tet. Sistnevnte vant et billig løp på 19.5 full vei i fra tet sist, men hoppa så fin ut. Hun har gått veldig gode løp på dagens arena før, og i likhet med favoritten, er nok hun forbedret med løp i kroppen etter pause.

En joker i leken kan 2 Global Martell være (kan få det perfekte løpet), og hun krysses på storbongen. I V5-finalen blir 1 Never Mind relativt klar favoritt, og hun kan fort lede rundt om. 8-årshoppa vant greit i fra spiss på 16.6 full vei i den siste starten, men vi synes det er hakket tøffere i mot for Rugstad-traveren i dag.

Et perfekt spor i fine rygger har 9 No Credit L.A. trukket, og 5-åringen som er vant til å møte klart bedre hester enn dagens konkurrenter, må være snakk om et klart motbud til favoritten. Han kom aldri inn i matchen i et løp svært gode Just Livin My Life vant sist, men forutsetningene i dag, er langt bedre for ham.