Den dama kan alt

Conrads Martyna og Kristine Kvasnes skal i aksjon i V5-1 på Bjerke i lunsjen i dag.
Conrads Martyna og Kristine Kvasnes skal i aksjon i V5-1 på Bjerke i lunsjen i dag. Foto: Hesteguiden.com

Svært dyktige Kristine Kvasnes er vel så god i sulkyen som i sal, og på Bjerke i lunsjen i dag høster hun trolig nye fremganger.

Torsdagen er det futt i lukene hos Norsk Rikstoto, og først kan spillerne sette sine innsatser til lunsjløpene på hhv Hagmyren i Sverige og på Bjerke her på berget.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Til kvelden er det V64-spill til Åby hos søta bror samt V65-spill til Bergen i Norge som gjelder for de spillesugne hos Norsk Rikstoto, og på Åby i kveld er det toppløp på rekke og rad. Det er kval til Drottning Silvias pokal og Kung Gustafs pokal som skal kjøres på Åby i kveld, og det blir spennende.

I lunsjen på Bjerke i dag bankerspiller vi direkte, og det er i et monteløp for varmblodshester. Kristine Kvasnes setter seg opp på den hesten, og den frøkna vet hva hun driver med.

Hun hadde sin beste sesong med 51 triumfer og nærmere 2 millioner kroner innkjørt i fjor, og så langt i år har hun krysset målsnøret først hele 26 ganger. Da ligger hun godt an til å slå fjorårets rekord, og vi tror hun fortsetter seierssankingen med 8 Conrads Martyna i V5-1 i dag.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Aldri tapt med denne
Vi liker ikke helt å bankerspille i monteløp, men i lunsjen på Bjerke i dag gjør vi akkurat det. Det er nemlig slik at 8 Conrads Martyna som kommer ut i V5-1, har vært dønn overlegen i de to monteløpene dagens rytter Kristine Kvasnes har ridd hennne, og det mot noenlunde tilsvarende motstand som dagens (vi får ikke øyet på tøffere konkurrenter i dag).

Da synes vi det er vanskelig å gå i mot favoritten i dag, og vi satser på at 5-årshoppa bokfører årets fjerde triumf i det sjette forsøket. Hoppa sprintet fine 15.9 ved triumfen i den fjerde siste starten, og i den nest siste starten gikk hun 17.4 full vei. Mye å gå på i det løpet, og vi tror på ny seier i dag.

Best på kapasitet, men dunkel form
I et varmblodsløp i V5-2 er det vel ingen tvil om at duoen 5 Orient Kronos og 8 Stjerne Sus er best på kapasitet, men formen på dem begge er litt tvilsom nå. Førstnevnte dukker opp i regi Åsbjørn Tengsareid, og han har vært fornøyd med hva hesten har vist i trening (bør kjempe om seieren da).

Sistnevnte galopperte som slagen i den siste svingen sist, og da blir vi litt skeptiske. Han er dog høykapabel (vunnet 8 av 18 starter så langt i karrieren), og tilbake på topp er han seiersaktuell. Siden det hefter seg litt usikkerhet rundt favorittene, garderer vi bredt på de største forslagene.