*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Den dama kan alt

Conrads Martyna og Kristine Kvasnes skal i aksjon i V5-1 på Bjerke i lunsjen i dag. Foto: Hesteguiden.com

Svært dyktige Kristine Kvasnes er vel så god i sulkyen som i sal, og på Bjerke i lunsjen i dag høster hun trolig nye fremganger.

16.05.14 11:01

Torsdagen er det futt i lukene hos Norsk Rikstoto, og først kan spillerne sette sine innsatser til lunsjløpene på hhv Hagmyren i Sverige og på Bjerke her på berget.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED


Til kvelden er det V64-spill til Åby hos søta bror samt V65-spill til Bergen i Norge som gjelder for de spillesugne hos Norsk Rikstoto, og på Åby i kveld er det toppløp på rekke og rad. Det er kval til Drottning Silvias pokal og Kung Gustafs pokal som skal kjøres på Åby i kveld, og det blir spennende.

I lunsjen på Bjerke i dag bankerspiller vi direkte, og det er i et monteløp for varmblodshester. Kristine Kvasnes setter seg opp på den hesten, og den frøkna vet hva hun driver med.

Hun hadde sin beste sesong med 51 triumfer og nærmere 2 millioner kroner innkjørt i fjor, og så langt i år har hun krysset målsnøret først hele 26 ganger. Da ligger hun godt an til å slå fjorårets rekord, og vi tror hun fortsetter seierssankingen med 8 Conrads Martyna i V5-1 i dag.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED


Aldri tapt med denne
Vi liker ikke helt å bankerspille i monteløp, men i lunsjen på Bjerke i dag gjør vi akkurat det. Det er nemlig slik at 8 Conrads Martyna som kommer ut i V5-1, har vært dønn overlegen i de to monteløpene dagens rytter Kristine Kvasnes har ridd hennne, og det mot noenlunde tilsvarende motstand som dagens (vi får ikke øyet på tøffere konkurrenter i dag).

Da synes vi det er vanskelig å gå i mot favoritten i dag, og vi satser på at 5-årshoppa bokfører årets fjerde triumf i det sjette forsøket. Hoppa sprintet fine 15.9 ved triumfen i den fjerde siste starten, og i den nest siste starten gikk hun 17.4 full vei. Mye å gå på i det løpet, og vi tror på ny seier i dag.

Best på kapasitet, men dunkel form
I et varmblodsløp i V5-2 er det vel ingen tvil om at duoen 5 Orient Kronos og 8 Stjerne Sus er best på kapasitet, men formen på dem begge er litt tvilsom nå. Førstnevnte dukker opp i regi Åsbjørn Tengsareid, og han har vært fornøyd med hva hesten har vist i trening (bør kjempe om seieren da).

Sistnevnte galopperte som slagen i den siste svingen sist, og da blir vi litt skeptiske. Han er dog høykapabel (vunnet 8 av 18 starter så langt i karrieren), og tilbake på topp er han seiersaktuell. Siden det hefter seg litt usikkerhet rundt favorittene, garderer vi bredt på de største forslagene.

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.