Denne dama kan vinne Derby

Tom Erik Solberg og Miniera d'Oro.
Tom Erik Solberg og Miniera d'Oro.

Miniera D'Oro sørget for festkveld for Nettavisens V65-tips til Biri og ca 200 000 kroner innspilt.

Oppdatert fredag kveld: Nettavisens Biri-tips satt klokkerent på Biri fredag kveld. Vi lanserte 4 Miniera D'Oro som vår V65-banker i V65-1 og 5 Oslo Kronos som alternativ banker i V65-6. I tillegg satte vi ut alle varsellamper for folkebankeren 2 Mino i V65-4. Alle ting stemte og de som fulgte Nettavisens største V65-forslag til Biri i kveld (innl.pris kr 1344) kunne innkassere en sekser og 22 femmere.

Seks rette betalte ut velvoksne 29 273 kroner og fem rette betalte ut 202 kroner. Ergo ble det 33 717 kroner tilbake. Det mellomste V65-forslaget (innl.pris kr kr 432) inneholdt ni femmere og betalte tilbake 1 818 kroner. I tillegg ble det fullklaff for fem andelslag på Eksperten og totalt landet Nettavisen gevinster for over 200 000 kroner på Biri fredag.

Det er bare å glede seg til en vidunderlig travhelg godtfolk. Bjerke travbane byr som kjent på Oslo Grand Prix søndag og på en heidundrende V75-omgang lørdag. Det er naturligvis også V75 søndag.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Før den tid skal vi gjennom en hektisk fredag og siden det er helligdag i Sverige i dag, blir det endrede innleveringsfrister.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Her er fredagens spillmeny med innleveringsfrister.
V4 Axevalla kl 12.45
V5 Axevalla kl 14.08
Ettermiddags-V5 Bjerke kl 14.55
V64 Kalmar kl 15.10
V65 Biri kl 18.30
V5 Biri kl 19.41

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

All den tid Sverige arrangerer sin V64-omgang på ettermiddagen denne fredagen, grunnet feiringen av sin nasjonaldag er Biri alene om travet fredag kveld her i Norge. Det skulle borge for fin omsetning i en omgang der 2 Mino i V65-4/V5-3 blir helt vanvittig mye spilt. Det er sjelden man seg så store favoritter i et løp der det er flere meget skarpskodde utfordrere. Mino har vært enestående god på slutten, men også tjent fryktelig mye penger. Deg betyr at vi spekulerer både i V65 og V5, og som vi alltid hevder så er hester av kjøtt og blod. I tillegg er det vanvittig verdi med en annen vinner i V65-4.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Lindbak mot Hoppederby
Vår V65-banker denne fredagen trenes av Trond Lindbak som holder hus på Raufoss. Vi hadde en svært så hyggelig prat med Lindbak fredag formiddag, Lindbak som sender ut to hopper i kveld. Fireårshoppa 4 Miniera D'Oro (V65-1) har vi likt fra første løp. Litt opp og ned har det gått fra hoppa, men ting tyder på et det begynner å løsne nå.

I hvertfall var hoppa brenngod vinner fra dødens i sin siste start, og i kveld er endelig startsporet ypperlig. Med offensive Tom Erik Solberg som kusk lukter dette tet, men hoppa viste jo sist at hun tåler å gjøre jobben selv også. Trond Lindbak matcher Miniera D' Oro mot både Jarlsberg Grand Prix hoppeavdeling og mot Hoppederby, og skal hun legge kveldens motstand på rygg. Bankers.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Blåser til tet og ser seg ikke tilbake
I V65-6/V5-3/DD-1 synes 5 Oslo Kronos har en meget spennende oppgave, men likefullt blir ikke den meget formsterke vallaken favorittspilt. Det blir 8 Bear Beta og det er litt underlig. Oslo Kronos går full vei så det holder om dagen og her er det tetgaranti. Motstanden er alt annet enn skarp og det betyr at taktisk meget dyktige Lars Anvar Kolle (så dere styringen med Lerums V65-banker på Forus tirsdag, Iron Man), kan kjøre etter klokka. Ingen i Norge er bedre enn Kolle på nettopp det og da mener vi løpet skal være kjørt. Vi bankerspiller i både V5 og DD.