*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Denne karen trives i Bergen

Foto: Hesteguiden.com

Og da er det ingen grunn til å gardere i V5-spillet i Bergen. Sjekk våre travtips

Denne torsdagen er Bergen Travpark alene om å kjøre travløp på kvelden. Det innebærer dobbel V5 på Travparken i Åsane nord for Bergen.

Klikk her for å se våre V5A-forslag til Bergen

Vi var ikke særlig mye i tvil om vår banker torsdag. V75-vinneren Hot Rocky ( Drammen 14. august) har nå gått fire løp i Bergen etter V75-triumfen. Skuffet litt i de første startene, viste tegn til bedring nest sist og sist var Hot Rocky tilbake i godt gammelt slag. Det er veldig god sjanse for tetkjenning etter noen hundre meter i kveld fra sjettesporet bak bilen, og derfra må det være en solid vinnersjanse for Claus Olsens nyervervelse.

Motstanden er absolutt overkommelig vi har svært god tro på Claus Olsens nye reklamehest i kveld og at Dell Ridge Image-sønnen tar sin femte årsseier i det tiende forsøket. 9 Super Charming var sjanseløs sist og 11 Mc Laren har trukket et kinkig startspor, mens 5 Just A Diamond var svak første gang ut etter pause.
Rangering V5-5A/V5-2B: A: 6 B: 11-9-5 C: 4-12-3-1-10-8-7-2

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-1:
Det er ikke hver dag vi byr på en vinner fra Lars Sponheims hjembygd, Ulvik. Men 8 Mannen har vist så fin utvikling i det siste at dette fort kan være Claus Olsens andre vinner for kvelden. Fjerde sist vant Mannen enkelt fra tet mot gode hester, nest sist holdt Mannen unna i det lengste (måtte gi tapt for Stedje Svarta oppunder mål) og sist var Mannen veldig vinner fra dødens. Spor åtte trenger ikke bety så mye da Mannen er sterk.

6 Kuven Frigg så ut som en vinner i hele sisterunden sist utenpå favoritten Lomespretten. En overivrig kusk (Jonn Borgen) kjørte nok oppløp minst et par ganger for mye ved den anledningen. Litt mer is i magen i kveld og Kuven Frigg kan ta sin første seier for året i det attende forsøket (kun markert på 19 prosent foreløpig).

4 Lomespretten blir tung favoritt, men har dradd på seg en god del penger i det siste, og møter skjerpet motstand i kveld. Tina Storetvedt kjører med fin hånd. Far Odd Storetvedt velger hurtige 9 Hæve Alma som var brukbar sist, men uryddig i travet. 5 Trø Stilig har en lite vakker karakterbok, men var knepent slått av gode Sagina tidligere i sommer. 11 Skøiars Kvikken var et godt stykke bak Lomespretten og Kuven Frigg som tredje sist, men passes litt.
Rangering V5-1A: 8 B: 6-4-9 C: 5-11-2-7-10 D: 1-12-3

V5-2A:
Mer Storetvedt i den andre avdelingen og vi setter 11 Haukeli Nora først. Hoppa har møtt gode hester den siste tiden, men levert flotte innsatser hele veien. Møter enklere selskap i kveld, og selv med en litt dårlig utgangsposisjon bør det være bra muligheter for årets fjerde seier i et svakt felt. 4 Kolbu Kasper var regnet som en mulig Derby-kandidat på vårparten i fjor, men har trøblet voldsomt det siste året. Sist var det endelig tegn til fremgang, og etter en flott sisterunde var femåringen god toer bak strekhesten Motgang.

6 Schutora (holder fortsatt form) og 3 Sør Svarta (to flotte løp etter pause og god vinner sist) holder neppe kapasiteten til våre to favoritter, men er de eneste vi ser med vinnersjanse i tillegg.
Rangering V5-2A: A: 11 B: 4-6-3 C: 2-10-5-6 D: 9-1-8

V5-3A:
Enda mer Storetvedt i den tredje avdelingen. 10 Noah Cæsar detonerte en real oddsbombe i V5 sist torsdag på Bergen og vant heleenkelt som niendevalg. Er foreløpig kun et tredjevalg (helt uforståelig etter prestasjonen sist - markert på 30%) og må være et bankeralternativ. Tok ved den anledning enkelt ned favoritten 3 Nighttrain Shadow (som er krysset på 69% av bongene) og imponerte.

Nighttrain Shadow står også denne gang 20 meter foran vår favoritt, men burde vunnet for å få godkjent sist. Blir uansett andrevalget i et svakt felt. Wassberg-hestene 2 Askens Fuji (travet ikke bra sist) og 4 Little Samo (debuterer i Bergen) er begge seiersaktuelle fra gode utgangsposisjoner. 9 Moonchaser har utviklet seg positivt, og kan muligens overraske. Et lite obs også på 8 In A Way som var klart forbedret sist.
Rangering V5-3A: A:10 B: 3-2-4-9 C: 8-5-1-6-11 D: 11-7

Annonse: Øivind Grøstad lanserte niendevalget Dolliel som førstevalg onsdag og dro inn 26 106 kroner.

V5-4A/V5-1B:
Helt formløse hester på farten i et helskummelt løp i dette løpet. Øyvind Austevoll og 2 Neon er sannsynlig tethest. Trakk seg litt enkelt fra tet sist (men Cosmo Marie og Golden Felix er fine hester), så tredjeplassen var godkjent. Løp i kroppen nå og kan kanskje holde unna fra spiss. 5 Yonckers boshoeve er trolig best på kapasitet, men etter utallige bortkjøringer av kusken Øyvind Lyssand, er psyken i ferd med å bli dårligere på Good As Gold-sønnen. Uansett fine betingelse i kveld.

4 Zico H. Limburgia utstyres med Claus Olsen (treneren Rolf Tvedt velger merkelig nok 1 Thoj Story). Zico var svak første gang ut etter pause sist, og skuffet også i de to siste løpene før pausen. Her er det altså usikker form, men kapasiteten blant de bedre i feltet. Helt naturlig outsider. 8 Mir D.K. var ikke heldig med posisjonene underveis sist, men avsluttet veldig flott i kulissene. Blir lite spilt i kveld, men husk at vallaken har vunnet fem løp i år.

Lite spilt blir også 12 Little Glass, men med to løp i kroppen har hoppa en giftig speed på lager og når hun kun er markert på fem prosent, krysser vi.
Rangering V5-4A/V5-1B: A: 2 B: 5-4-8-12 C: 1-10-3-7-11 D: 9-6

Klikk her for å se våre V5B-forslag til Bergen

V5-3B:
Det kan bli en riktig så fin dag for Claus Olsen på Travparken torsdag, og i V5-3B blir han vår favoritt for tredje gang denne torsdagskvelden. 7 Lykkesiv har som i fjor levert en riktig så fin sesong og har igjen passert godt over 100 000 kroner innkjørt. Tre flotte løp på rappen nå og etter fine seiersløp både tredje sist og nest sist, var ikke hoppa langt bak V75-hesten Stuve Vinn sist. Fin oppgave i førstevalg. 10 Ness Tjo Oda står 20 meter bedre til kontra Lykkesiv enn da de møttes 11. november. Men vi er ikke helt sikre på at Ness Tjo Oda holder den samme kanonformen som hun hadde tidligere i høst.

6 Gilborken surnet ordentlig fra dødens sist, men var god vinner både nest sist og tredje sist. Med et mer passende opplegg i kveld er Gilborken seiersaktuell. Fra strek er både 3 Eng Støvern (trengte trolig løpet sist) og 1 Drageblæsen (strålende nest sist, skuffet sist) aktuelle ved videre garderinger.
Rangering V5-3B: A: 7 B: 10-6-3-1 C: 2-8-9-2-4

Her kan du levere Sportspills eksperttips til Bergen

V5-4B:
Også Odd Storetvedt kan få en riktig så fin kveld på Travparken torsdag, og i det åttende løpet blir han for tredje gang vår favoritt, denne gang med 10 Finalen. Finalen lurte oss da han vant enkelt som niendevalg. Sprint passer trolig enda bedre og selskapet er ihvertfall ikke tyngre enn det var sist. Med riktige rygger underveis, kan den andre strake seieren komme i kveld, og Finalen er også svært spennende i DD-spillet (kun fjerdevalg og markert på 30 %).

7 Sagina så ut til å ha stabilisert seg tidligere i høst, men har falt helt tilbake til gamle galoppsynder i sine fire siste starter. Gjorde et helt sinnsykt løp til andre etter grov startgalopp sist, men sprint og sjuendespor er aldeles ikke ønskemelodien for hoppa til Arne Sagen fra Strandvik.

6 Spiklinja kommer tilbake etter lang pause og var flink på vårparten. Sprint passer fint og hun kan være seiersaktuell sist. 1 Myrprins galopperte på vei mot tet i Bergen nest sist (i løpet som Finalen vant). Var da en av mest betrodde. gjorde et løp på det jevne på Forus sist. I kveld blir Myrprins femtevalg og er foreløpig kun markert på 19 prosent. Passes. 2 Iben H. er i flott form, men har trolig ikke fordel av sprint. 4 Lørje Elden var uheldig sist og spurtet fort når det endelig løste seg. Skrellbud. 11 Tyri Best vant sist, men har svært mye tøffere forutsetninger i kveld.
Rangering V5-4B: A: 10 B: 7-6-1-2 C: 4-11-9 D: 12-5-8

V5-5B:
3 You Do Kievitshof blir atter en gang fryktelig tung favoritt i V5-B finalen. Men Wassberg-traveren skuffet mye sist. etter å ha fått dirigere i tet, var Toss Out-sønnen helt sjanseløs på å svare ut lederryggens Pay Streamline når denne angrep midt på oppløpet. Den innsatsen gjør oss betenkt, og vi kan ikke se at Wassberg-traveren forsvarer sine 83 prosent. Samtidig er det vanskelig å ikke sette ham først, da motstanden ikke er allverden.

7 Pay Streamline vant altså sist, og så lekker ut nedover oppløpet. I og med at 6 Britney Spur er strøket, kommer Pay Streamline et spor lenger inn og da gjelder det for kusk Ronny Halvorsen (skulle gjerne hatt Rune Wiig som kusk igjen som sist) å finne en bra posisjon. 4 Max Stensbæk har skuffet mye i regi stall Tvedt. Kommer nå tilbake etter tre måneders pause. 5 Lukas Elholm klarte ikke takte om sist, men var brukbar igjen. Fint spor i kveld og snuser litt på årets fjerde seier.

9 Misty Valley N. og 2 Xanadu har ikke vist form i det siste, men har begge vært tidligere i år. I et forholdsvis svakt felt skal ingen av dem utelukkes. 11 Speed Of Sound kan litt på en god dag og 1 Snowshoe Bassie G.D. var bra treer i et lunsjløp på Bjerke femte sist. Passes litt fra et fint førstespor.
Rangering V5-5B: A: 3 B: 7-4-5 C: 9-2-11-1-10-8

HTML EMBED
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.