*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Denne mannen kan gjøre deg rik

Foto: Paul Weaver

Travekspert Håkon Einar Hansen med storgevinst mandag og onsdag.

19.01.11 22:50

Under mandagens travløp på Leangen travbane i Trondheim ble det fullklaff for Sportspills travekspert Håkon Einar Hansen under V5A-veddemålet. Utbetalingen stoppet på gedigne 49 737 kroner etter at sjettevalget Fischer Gold overraskende vant i den siste avdelingen. Du finner Håkons tips her.

I tillegg hadde Håkon førstevalg på begge vinnerne i Dagens dobbel-veddemålet i form av andrevalget Kings Way og tredjevalget Yr Gubben. De som fulgte Håkons forslag i denne spilleformen kunne hente nærmere 4000 kroner (odds i DD-spillet 39,56)

Få Håkons travtips på mail

Onsdag leverte Håkon påny strålende tips til Bjerkes V65-kjøring. Riktignok måtte Håkon melde pass på niendevalget Shootist i den første avdelingen. Men med førstevalg på fjerdevalget Milliondollar Bay i den siste avdelingen og kraftig varsling for sjettevalget Sør Odin i den tredje avdelingen ble det likefullt en innbringende aften for de som fulgte Håkons tips.

Bankeren til Håkon, 8 Santana Ås, i den femte avdelingen gikk en strålende sisterunde i sporene og avgjorde knapt, men meget overbevisende.

Med totalt ni femmere (som hver seg ga kr 2 215 kroner) og fullklaff i Dagens Dobbel (2 388 kroner innspilt) ble det over 22 000 kroner tilbake for de som tok rygg på Håkon. Du kan se Bjerke-tipsene hans her.

Dermed har Håkon Einar Hansen spilt inn over 76 000 kroner på ukens tre første dager. Og det er forhåpentligvis ikke slutt med det. Torsdag morgen er Håkon klar med rykende ferske tips til Bjerkes lunsjomgang og til helgen er han selvsagt klar med sine kraftfulle vurderinger til ukens V75-løp på Bjerke.

Her på Sportspill finner du hver dag travtips til alle norske travløp og allerede tirsdag er det nye muligheter for gevinst med lunsjtrav på Drammen og kveldstrav på Momarken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.