Denne svensken er god

Denver Zon og Kai Johansen.
Denver Zon og Kai Johansen.

Svenske Denver Zon står med tre strake seire på Leangen. I kveld kommer den fjerde i V65-4 på Leangen sammen med velkjørende Kai Johansen.

Velkommen til en ny og meget hendelsesrike trav- og galoppuke. Det er en rekke jackpotter denne uken og både lørdag og søndag er det V75 på menyen. Til lørdagens V75 på Sørlandet er det igjen dobbel sjuerpott i V75, og søndag er det ekstra V75 fra Eskilstuna i Sverige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Også denne mandagen er det storstilt jackpot i V64-spillet fra Bollnäs. Hele 1.809.944 SEK ligger ekstra i sekserpotten. På Leangen er det igjen en strålende V65-meny der blant annet finalene i tradisjonsrike Hesteeierkanna for begge raser står på menyen. Aller først er det dog Romme som skal i aksjon, der det både skal avvikles V4 og V5.

Her skal det handle om Leangen og V65 der det som vanlig er en flott meny som venter. V65-1 og V65-6 er finalene i svært så tradisjonsrike Hesteeierkanna der vinnerne i de to oppgjørene får 40 000 kroner. Elitehesten 14 Juliano Rags er blitt strøket i varmblodshestenes oppgjør i V65-1 og det løpet er nå blitt en perle av et spilleløp. Også kaldblodshestenes oppgjør i V65-6 er et strålende spilleløp, og der byr vi på en frisk DD-banker.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Tet og slutt?
Hovedbankeren kommer dog ut i V65-4/V5-1 og heter 4 Denver Zon. Vallaken trenes og eies av Hans Swedin fra Østersund og undertegnede var naturligvis i kontakt med Swedin mandag formiddag. Swedin kunne fortelle at hesten er i full løpsform, selv om hesten ikke har startet siden det meget overbevisende seiersløpet på Leangen 22. september.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Hesten matches imidlertid forsiktig av Swedin, all den tid den tidligere er operert for en gaffelbåndskade. Denver Zon står med tre strake Leangen-seire og møter klart billigere motstand enn i seiersløpet sist. Spor fire bak startbilen i kveld sammen med svært så pålitelige Kai Johansen. Det måtte bare bli Nettavisens V65-banker på Leangen i kveld. 

Hakk i plata
Undertegnede har vært ivrig på Ragnar Fremstad og 10 Røyns Kasper (V65-6/DD-2)i noen løp de siste månedene og lanserte blant annet hesten på Leangen i et V75-løp 4.oktober. Den dagen ble det meste feil underveis og hesten endte i de slagnes rekker. Sist mandag fikk vi se en meget opplagt Røyns Kasper som vant enkelt. Det er klart skjerpet motstand i kveld (blant annet Storm Odd og Pondus), men hesten står fint til på pengene i V65-6, og offensive Fremstad kan komme seg tidlig foran selv fra 40 meter tillegg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


I et svært så spennende DD-veddemål i kveld lanserer vi hesten som en frekk DD-banker.