Det blir Pinballen igjen

Foto: hesteguiden.com

Som så mange ganger før, blir Åsbjørn Tengsareid nøkkelkusk når Forus avvikler dobbel-V5 tirsdag kveld.

Pinball Wizard innfridde som vår banker sist tirsdag på Forus, og vi garderer ikke Pinball Wizard i kveld heller. Kusk Åsbjørn Tengsareid sier til Nettavisen at han anser Pinball Wizard som sin klart beste vinnersjanse denne tirsdagskvelden og tror han kan vinne selv fra dødens. Love You-sønnen støter på en bra hest i France Lavec L., og kan bli fanget i dødens. Uansett så tror vi den råsterke hingsten avgjør til sin fordel.

Kjøp Sportspill's V5A-forslag her

Åsbjørn kjører tre av favorittene i V5-A spillet, deriblant favoritten i V5-1A 11 Ny Matador. Vallaken var god fra dødens nest sist, men skuffet vel en tanke fra tet sist. Bakspor trekker ned, så her må det garderinger til. Og da er det bare å trekke i hatten, vi prøver en frekkis og setter 3 La Diabla først. Hoppa opptrer ujevnt, men har vist fin fart ved flere anledninger.

Lykkes hun i kveld?
Marit Elin Svendsen har en formhest i 1 Trons Lomen i den andre avdelingen, men ekvipasjen har hatt mye utur i det siste. Spurtet frenetisk i Bergen på torsdag til andreplass og fra spor en kan det bli rett i kveld. 7 Willomen har vært god i det siste, får trolig teten, og har naturligvis en god vinnersjanse derfra. 5 Pålfaks er på gang og 9 Pepp Evy kan få et fint smygløp.

Løser det seg sånn noenlunde er det ingen tvil om at 11 Thai Sabhra er den beste hesten i V5-3A. Men ellevtespor er kultent, og det kan bli posisjonsproblemer. Årsdebuterende 4 Kurage kan lede hele veien, 5 Feinschmecker jevn og sikker og 7 Ann's Palema T' kan mye. På den lille bongen banker vi 11 Thai Sabhra.

V5-5A/V5-2B
Tidsløp skrevet ut over fem distanser er en nøtt for oss spillere. 9 Føynland Gutten er best på kapasitet, men galopperer mye og ofte. 10 Bjørkeodin er nok svakere på kapasitet, men desto mer travsikker. 7 Stilfaksen gjør årsdebut, og har fart og styrke i overflod. Strekhestene 2 Kap Viktoria, 4 Særheims Kongen og 5 Kap Malin har fine betingelser i dette tidsløpet, og fra lengste tillegg tilmåles 13 Erga Svarten vinnersjanse.

V5-3B:
Vi prøver igjen med 2 Låhne Trym som vårt førstevalg. Bra sist, med flere hindringer på veien. 7 Taletta var strålende nest sit i Bergen, ikke like bra sist og 4 Vikkivinn får Rune Wiig i sulkyen. 3 Direktøren er i utmerket form om dagen.

Her kan du kjøpe våre V5B-forslag

V5-4B:
10 Mastery Ås (har skuffet) og 11 Callistoga (tøft imot nå) blir favorittene. Og det er nok feltets beste hester, men 5 letter Perfec og 6 Thunderstruk har trukket de beste sporene. Innersporets 1 Red Card kan også en god del.

Annonse: Kr 55.000 innspilt i juni

V5-5B:
Tre hester skiller seg klart ut. Nok en gang setter vi tengsareid først, denne gang med toeren fra Stavangerløpet sist 6 Shanti's Lorentz K. han er variabel denne karen, og litt avhengig av å få det servert. Det er tetgaranti for 1 O.K. Jekcman i dette løpet, så unngår bare Shanti's Lorentz K. dødens, må det være en topp vinnersjanse. O.K. Jeckman var vakker i et par seiersløp på vårparten, men msistet formen, og kommer nå ut igjen etter en liten pause. Ikke blant de tøffeste oppunder mål denne, men får Rune Wiig dirigere i front, kan det holde helt hjem. 10 I Want Muscles holder helt hysterisk form, og er kanskje best bakfra. Må regnes. Vi spanderer også noen kroner på 5 U.S Funds, fartsfylt vallak som kommer ut i regi Tom Erga.