Gå til sidens hovedinnhold

Det går mot flotte V65-kroner på Øvrevoll

Utfordrende omgang på GALOPPEN! Våre eksperter jakter V65-suksess med en banker som stadig blir bedre...

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenBirger og Morten byr på følgende til Øvrevoll torsdag:
Det er en utfordrende V65 rebus på Øvrevoll torsdag, men vi har veldig god tro på at 3 Close To Perfect i V65-4 er en vinner. Han har kun to starter bak seg i karrieren, men har bare blitt bedre og bedre. Imponerte sist med en sterk tredjeplass bak gode hester. Vi tror 3 Close To Perfect vinner nå.

V65-1 er et amatørløp for de svakere hestene på banen. Både 3 Otama Mareld og 1 Dark Money har form til å vinne dette, men det kan komme en overraskelse.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Vår DD- banker blir 7 Martini i V65-5/ DD-1. Har tatt to kjappe seire nå, og ikke blitt for hardt straffet. Vi tror han kan legge på til tre strake seire.

I V65-2 prøver vi med et tohesters lås. 2 Tambora Queen har flere sterke løp bak seg i år. 5 All About Us har trener Niels Petersen store forhåpninger til. Kan fort vinne et løp som dette, og vi prøver oss med to hester her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen