*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Det går mot store kroner i V65-spillet fra Bergen

You Va Bene, og Svein Ove Wassberg er dagens banker i et åpent V65-spill. foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Vi har en utfordrende, og meget spennende V65-omgang i vente fra Bergen denne torsdagen. Vi «graver etter gull» fra banen mellom de syv fjell!

15.05.14 13:56

Åby byr på fantastiske løp i fra Sverige med kvalløp til Konung Gustaf/Drottnings Silvias Pokal denne torsdags kvelden. V64-spillet fra denne banen er høyinteressant.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Når det gjelder Bergen som det her skal dreie seg om så har vi ikke i nærheten av den samme sportslige kvaliteten på løpene, men V65/V5 spillet er uansett noe vi gleder oss mye til. Vanskelighetsgraden er som vanlig skyhøy, og det oser store kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Innleveringsfrister Bergen :

V65 : kl. 18.30

V5 : kl. 19.41

DD : kl. 20.03

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Vi skal til lukene med følgende objekter…

V65.1 : 2 Kringelandsbestina – Vi prøver oss med en ordentlig frekkis i innledningen denne torsdagen. Når det gjelder draget vårt så har den funnet storformen, og den kommer til å lede dette løpet lenge. Den fullførte klart godkjent etter et helt upassende opplegg nest sist, mens den nå sist i V75’en avsluttet meget bra i kulissene. På klokken vår stod det 24,6 s 500m, og da var det krefter igjen. Går langt ned på 26 tallet på en god bane, og da trenger den opplagt ikke å bli enkel å fange. Se opp!

V65.2 : 11 You Va Bene – Er veldig kapabel, og den har en topp mulighet på torsdag. Den kom ut etter en lengre pause nest sist, og den gjør et veldig bra løp. Hadde nok vunnet det løpet om vognen hadde holdt seg hel. Den knakk nemlig flere steder underveis i løpet, og hesten ble dermed ikke kjørbar. Nå sist i tøffe V75 omgivelser så var You Va Bene med på en luftig 10 åpning før SOW etter hvert fant andre utvendig til sin springer. Fullfører solid mot bedre hester enn hva den møter her. To løp i kroppen etter avbrekket skal bare ha gjort godt, og normalt sett så runder den en ikke så altfor tøff gjeng nå. Topp mulighet, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt.

V65.3 : 11 Step Down – Har utviklet seg fint etter at den kom inn på stallen til flinke Gaute Lura. Var brenngod i de første to seiersløpene for han, men så var den ikke helt på topp nest sist. På Bjerke nå sist så var den tilbake på sitt beste uten at den kanskje fungerte helt optimalt, men da fikk han aldri sjansen og passerte mål med krefter igjen. Møter selvfølgelig stadig bedre hester, men denne har stoff i seg til å være med en bit oppover i grunnlaget. Er behandlet siden det siste løpet, og det er jo selvfølgelig kun et pluss.

9 Eck Episode – Denne skal man se litt opp for om det skulle klaffe. Når den kom inn på stallen til Andrea så slet den med bakparten sin, men det fikk hun raskt kontroll på. Blir trent i dressur, og den går også litt i bakker. I debuten for den nye treneren nest sist så fullfører den klart godkjent, men den var tung i kroppen sin. Nå sist så er den helpigg på siste bortre når Tengs skal bakke seg luker, men så kom galoppen. Gikk trolig glipp av seieren. Nå har den fått seg to løp i kroppen for ny trener, den står perfekt til for å smyge med, og dette er en hest som virkelig duger på kapasitet. Kan overraske.

V65.4 : 6 Gam Jarl – Har spennende betingelser foran seg nå, og den er for eksempel 40m billigere ute her kontra Førlands Knerten som den møtte sist. Nevnte Førlands Knerten var faktisk ikke veldig langt bak Førlands Pil Fax fra likestart på Bergen 15.04.2014. Så på ren utregning så skjønner jo man at Gam Jarl her er spennende når vi måler den opp mot den klare favoritten. Kom altså ut etter pause nå sist, og den fullførte godkjent. Hang bedre i sammen kontra tidligere løp, og det er lenge siden vi har sett den fungere såpass fint. Har stor fart i kroppen sin, og med denne blåseren etter pause så er den garantert ikke noe dårligere på torsdag. Prøves som et sjokk i et småskummelt løp.

11 Torpa Kari – Dette er også en mulig skrell i løpet. Den er opplagt variabel, men den er slett ikke så verst på sitt beste. Nest sist så gjør den en solid opphenting etter galopp, og da har vi 29,5/1900m på klokken. Løser det seg med de riktige ryggene underveis så kan bomben smelle.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


V65.5 : 6 Conway Holl – Har virkelig våknet til live igjen, og den har levert den ene topp innsatsen etter den andre på slutten. Tredje sist så vinner den fra dødens, og gjør et toppløp. Nest sist så er den ute mot knallgode hester i V75, og den avslutter der bra etter sene luker. Nå sist i V75 så blir den brukt en del fra start, får så tet, får så press på seg, og den forsvarer seg mer enn tappert. Kommer nå ut etter en liten pause, og er den der som den var før pausen så dukker den helt sikkert opp på foto her. Klar obs hest som må med på alt av seriøse bonger.

V65.6 : 10 Rolls Royce – Vidåpent! Ideen vår har fått dårlig betalt for fine innsatser på slutten, og nå sist så leverte den et oppløp i 12 fart uten å rekke frem til en premie. Står litt tøffere ute grunnlagsmessig nå, men dette er en traver som er bedre enn det grunnlaget som den har på konto, og når den også får SOW opp her så er den spillbar.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.