*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Det går mot store kroner på Øvrevoll

Øvrevoll29062019. Silky Road og rytter Anna Pilroth vant 7.løp Hotel Bristols løp.

Silky Road og rytter Anna Pilroth. Torsdag rir Josephine Ingvarsson. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Ny herlig utfordrende V65-omgang på Øvrevoll! Alt annet enn enkelt å finne sikre holdepunkter! Du tar vel rygg på våre eksperter i jakten på storcashen?

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Sportspills galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Birger og Morten byr på følgende fra Øvrevoll torsdag:
Det koster nesten en million å kjøpe seks rette. I motsetning til neste søndag og Norsk Derby, hvor det pleier å være godt med holdepunkter, er det mangel på holdepunkter her. Det er dessuten skummelt å stryke hester, men valg må selvsagt tas. I tillegg til banker 1 Silky Road i V65-4, velger vi å gå tynt i V65-3 og V65-6. Seks rette kommer til å bli rikelig belønnet, så løp til lukene eller din pc.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.At vi bruker Silky Road, skyldes at han vant sist med en urutinert rytter. Det tyder på form, og treffer han vare starten (hvilket han pleier å gjøre), ser det lyst ut. På den minste bongen bruker vi også 11 Hampus G i V65-3 og 13 Moonflash i finalen alene, men det er ikke løpsdagen hvor det er så lett å prikke inn sikre vinnere.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.