Gå til sidens hovedinnhold

Det går mot store kroner på Øvrevoll

De to siste torsdagene har det vært lave utbetalinger på skrellbanen Øvrevoll. Torsdag varsler Nettavisens galoppeksperter om skyhøy vanskelighetsgrad igjen.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Tipsene har satt enormt bra den siste tiden. Sjekk ut dette:

Søndagen så satt samtlige av Nettavisens galoppeksperter sine systemspill til den store jackpotomgangen på Täby galoppbane. Totalt ble det over 100 000 kroner innspilt på Täby.

Under V75-omgangen på Färjestad lørdag så spilte vi inn 750 000, og serverte førstevalg som : Global Patriot (7.valg), Gylden Balder (4.valg), og MagicCarpetRide (4.valg).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

På mandag så ble det strålende treff for Mats Perssons V4-tips til Romme.Hans herlige banker (2.valget W.S. Malte) innfridde i V4-1 og de som fulgte hans mellomste V4-forslag ( innl.pris kr 336) her på Nettavisen kunne inkasserer meget pene 5 448 kroner. I DD-spillet innfridde Mats luring 5 Twigs U. Canfly i DD-2 og de som fulgte hans minste DD-forslag ( innl.pris kr 200) kunne glede seg over herlige 41,45 i DD-odds og 2072 kroner tilbake.

Fra Momarken tirsdag så ble det igjen servert knallsterke tips, og her lanserte vi førstevalg som : 7 Sweet Commander (5.valg) + 7 Elmer (3.valg).siste info bongene våre på EKSPERTEN så banket vi Bring Me Staro (3.valg), og totalt sett så fikk fem av disse seks riktige. Totalen fra Momarken ble litt over 90 000 innspilt. Siden lørdag så har nå våre forslag spilt inn FANTASTISKE 1 050 000, og vi håper at du har vært med på noen av oppturene.

Under onsdagens jackpotomgang på Bjerke så ble det seks rette for to av Rolf Lerums systemspill på Eksperten og meget pene 34 080 kroner tilbake på begge.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Det betyr at Nettavisen har spilt inn over 1,1 million kroner siden sist lørdag og da får vi håpe at tipsformen sitter i denne svært så hektiske torsdagen.

Torsdag er det atter stor aktivitet på trav- og galoppfronten her hjemme. Hele fire stevner skal avvikles og det hele starter på Gotland med V4-trav fra Visby Travbane. Deretter overtar Bjerke med lunsjtrav. Til kvelden er det atter V65 fra Øvrevoll galoppbane, og i tillegg er det dobbel V5 fra Bergen travpark.

Innleveringsfrister Øvrevoll:

V65: kl.19.05

DD: kl.20.40

Fra Øvrevoll denne torsdagen så er våre eksperter veldig inne på at det er duket for store kroner i V65-spillet. Menyen er svært utfordrende, og de tror ikke på noen gjentakelse av det som skjedde på vår eneste galoppbane sist torsdag. Sjekk ut følgende:

Bankeren:

* På de flate bongene gir vi tilliten til 9 Golden Globe i V65-6/DD-2. Har funnet stilen, og torsdagens distanse skal etter stammen å dømme ikke være noe problem.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Luringen:

* En luring kan 4 Pilgrim i V65-4 være. Gikk sterkt i forrige start med overvekt. Har vært oppe i formtall 79, så det bør være litt å gå på. OBS!